Hra o trůny - obsazení

1242527293065

Komentáře

• Počítám, že více castingu bude oznámeno na Comic Conu, kde bude mít GoT svou sekci a bude tam GRRM, herci, producenti atd.
  • (alek - prosba - udelej v tomto clanku uplne nahore anchor co me dostane az na komentare - je strasne dlouhej, furt jenom scrolluju)
  • Na to jsou tu přece ty odkazy vpravo dole ;-)

Jinak ten článek potřebuje řádný redesign, aktualizaci fotek, odstraním ty kreslený, takže se to trochu pročistí.
  • Děje se něco teď v Chotěboři okolo Písně ? :-)
  • Na to jsou tu přece ty odkazy vpravo dole ;-)
    ty jsou dobry jen pri ceste nahoru

kdyz mam napr 55 neprectenych / skoci mi to na predposledni stranku na prvni necteny prispevek, dojedu do konce, zvolim dalsi stranku, a jsem opet nahore, / pokud zvolim sipku dolu, musim opet skrolovat nahoru / a to netusim jak moc... pri delsich prispevcich a za stavu, ze jich je na strance 20 je to proste na prd :)

pokud das vedle:
    Zveřejnil(a) Alek v 25. Srpen 2010 - 14:32 jeste #komentare
    bude to fajn
  • Tak na té druhé stránce klikni na ty bubliny mezi šipkami. Ocitneš se na prvním příspěvku diskuze pod článkem.
  • tak tak, bublinky jsou snad to co hledáš...
  • No vida, tak že by Purefoy prošel? Páč máme info od někoho kolem Camelotu, že zná 3 nová jména pro GoT a jsou prý docela velká. Jedno z nich hrálo v Camelotu (nabízí se Greenová-Melisandra, Purefoy, možná Bower, který původně měl v GoTu hrát) a druhé hrálo v jiném z děl o Artušovi (Král Artuš? měl hodně slušné obsazení).
  • Clive Owen? :))
  • Purefoy - Davosem ? :D
  • No to by bylo pro mě ta nejhorší volba - toho herce nemusim a navíc by jeho finanční nároky potopily spoustu lodí v Zálivu :-)
  • Mikkelsena bych si líbit nechala. Uměl by nádherného Boltona, i když bych ho radši viděla jako něco méně slizkého.
  • mikkelsen by bola fajn aj ten čo hral jeho syna. alebo kiera knightly ako nejaka slečna? :)
  • eva green jako mel by byla skvělá......a clive owen např. jako Stannis? woow už aby tu byl ten comic con sakryš..
  • Na Stannise čekám nějaké známější jméno.
    Keira už je moc velká celebrita, aby hrála v seriálu.
    Z Camelotu bych brala tak Gawaina na nějakou roli - třeba toho Davose.
  • jj..keira se mi tam ani moc nehodí..
  • alek, nevada - jezis jezis jezis - tuto ikonku sem doted zcela ignoroval
  • Tak to já bych už jako Stannise radši viděl toho Mikkelsena
  • mikkelsen me sedi na boltona, purefoy a clive owen na nikoho.
  • proc jste vytahli jmeno "clive owen" ?
  • Ja tam nechcem Bowera! Ten malý slizoš je herecké drevo! Vždy, keď si spomeniem na Camelot, tak ma striasa. Purefoya v pohode, len ako som spomínal - už žiadne hardcore drsňáctvo. A Mikkelsena kedykoľvek a kdekoľvek.
  • knedle: Alek: "a druhé hrálo v jiném z děl o Artušovi (Král Artuš? měl hodně slušné obsazení)"
  • aha - diky
    cliva mam rad, ale spis neverim ze je to toto jmeno...
  • cliva mam rad, ale spis neverim ze je to toto jmeno...
    To jsou jen naše divoké spekulace.
    A Mikkelsena kedykoľvek a kdekoľvek.
    Ano. Mikkelsena bych si dala kdykoli a kdekoli.
  • To já taky ne, taky je tam smajlík.
  • No já nevím, ale mě třeba připadal Purefoy v Římu naprosto perfektní, skvělá postava a skvěle zahraná. Je pravda, že je od té doby obsazován do podobných rolí, ale to je třeba Sean Bean taky a nevadí mi to :D
    Takže těžko říct, ale je pravda, že si asi nedovedu představit koho by mohl v Písni hrát.
  • hledala jsem na netu neco na tema Lego a GOT a vypadlo na mne obsazeni Brienne - http://tv.ign.com/articles/118/1181265p1.html
    nekde tu byly navrhy, pamatuju si fotku takovy, ehm, veliky pani, ale zaboha to ted nemuzu najit.
  • Trošku mi zaráží Jon Arryn, nevybavuju si ho z žádné scény. Žádnou scénu, kdy se vrací do minulosti sem nezaregistroval a pokud si dobře pamatuju, tak se ani v prvním díle nevyskytoval. Kdy se v seriálu objevuje?
  • Jen leží na prkně, řekla bych.
  • Jo máš pravdu, moje blbost. Už sem si to našel. Ale musim říct že si tam ten herec "zahrál" opravdu hodně...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi