dal som s kamarátmi jednu hru v štvorici a udiala sa naozaj bizardná kombinácia udalostí. ako lannister som bol v cca v štvrtom ťahu dva hrady od víťazstva, s peknou armádou a s mečom. žial bez power tokenu, podobne ako ostatní. iba Baratheon mal trón a jeden power token. a následne sa udiali tieto veci: - clash of kings - majiteľ trónu má ako jediný jeden power token, takže výsledok - vlastní aj meč a havrana a ja som zrazu štvrtý vo všetkých rebríčkoch - zákaz hrania consolide power v tomto kole - v ďalšom kole útok divokých o sile dva - takže nielen že sme prehrali, ale ja som prišiel o armádu 4
čo vám poviem, stark a tyrel ma trhali na kusy (osobná zášť) a kým sa spamätali tak Stanis usadol na Robertov trón.
Zapper v Košiciach 3/3 vyhral v ASoS a je presýtený víťazstiev už nejakú dobu a aj celého AGoTu. Zahral by som ale nejakú inú stolovku. Fury of Dracula, alebo hocijakú hru s inou hracou mechanikou od AGoTu.
Tak buď se nikdo necítí jako ostatní a nebo je to všem jedno ;) Ale pokud dobře počítám, tak 2 hlasy pro FoD a jeden neutrální by stejně 1 hlas pro AGOT nepřehlasoval ;) Nicméně jsem taky pro FoD...
Já pako zapomněl, že v úterý už napůl něco mám, ještě to není stopro, ale pro jistotu teda ještě, co třeba čtvrtek či pátek? To už by mohla být i Poison...?
Komentáře
- clash of kings - majiteľ trónu má ako jediný jeden power token, takže výsledok - vlastní aj meč a havrana a ja som zrazu štvrtý vo všetkých rebríčkoch
- zákaz hrania consolide power v tomto kole
- v ďalšom kole útok divokých o sile dva - takže nielen že sme prehrali, ale ja som prišiel o armádu 4
čo vám poviem, stark a tyrel ma trhali na kusy (osobná zášť) a kým sa spamätali tak Stanis usadol na Robertov trón.
tomu vravím, osud :)
Až se Zapper zresetuje, tak ať se ozve :)
Tak co, jak jste na tom ve stredu?:)
Ale jinak nakonec budu moci i ve středu.
A ta zdechlina tu zavání celkem silně ;)
No víkend bohužel nedávám, ale příští týden by to šlo. Co třeba v úterý?