AGOT hraní v Praze

18911131423

Komentáře

• dal som s kamarátmi jednu hru v štvorici a udiala sa naozaj bizardná kombinácia udalostí. ako lannister som bol v cca v štvrtom ťahu dva hrady od víťazstva, s peknou armádou a s mečom. žial bez power tokenu, podobne ako ostatní. iba Baratheon mal trón a jeden power token. a následne sa udiali tieto veci:
    - clash of kings - majiteľ trónu má ako jediný jeden power token, takže výsledok - vlastní aj meč a havrana a ja som zrazu štvrtý vo všetkých rebríčkoch
    - zákaz hrania consolide power v tomto kole
    - v ďalšom kole útok divokých o sile dva - takže nielen že sme prehrali, ale ja som prišiel o armádu 4

čo vám poviem, stark a tyrel ma trhali na kusy (osobná zášť) a kým sa spamätali tak Stanis usadol na Robertov trón.

tomu vravím, osud :)
  • Zapper je unavený hrou a určite si dá na nejaký ten piatok pauzu, takže sa na mňa neviažte.
  • A co se nam stalo se Zapperem?:)
  • Zapper je presýtený. V pondelok prichádza do Prahy a bude x dní resetovať.
  • Že by Zapper v Košicích dostal nakládačku? :P A nebo už je přesycený těch vítězství? :)

Až se Zapper zresetuje, tak ať se ozve :)
  • Zapper v Košiciach 3/3 vyhral v ASoS a je presýtený víťazstiev už nejakú dobu a aj celého AGoTu. Zahral by som ale nejakú inú stolovku. Fury of Dracula, alebo hocijakú hru s inou hracou mechanikou od AGoTu.
  • Jsem pro Fury of Dracula:-)
  • Zdá sa mi to, alebo tu smrdí zdochlina? :P
  • Ze by zapper?:)
    Tak co, jak jste na tom ve stredu?:)
  • Zatiaľ nič, ale som dost chorý .. ostatní?
  • Ve středu blbě, ve čtvrtek lépe.
  • Středy se mi obecně nehodí, tenhle týden nejspíš nemám čas vůbec.
  • Tak dáme FoD? Zahral by som si za drákulu :P
  • středa i čtvrtek zatím dobrý :)
  • Na FoD asi nemám čas :-(

Ale jinak nakonec budu moci i ve středu.
  • Veď FoD je kratšie ako AGoT. Max. 3 hodinky.
  • Aha, ok, tak pak může být, jsem tedy neutrální, ať rozhodnou ostatní.
  • Tak buď se nikdo necítí jako ostatní a nebo je to všem jedno ;) Ale pokud dobře počítám, tak 2 hlasy pro FoD a jeden neutrální by stejně 1 hlas pro AGOT nepřehlasoval ;) Nicméně jsem taky pro FoD...

A ta zdechlina tu zavání celkem silně ;)
  • Zajtra mám pohovor do práce, takže zo mňa nič, ale cez víkend môžeme niečo spáchať :).
  • tak páchejte :) na týden tu nebudu, tak na vás budu jenom vzpomínat... a pak doufám, že se něco spáchá znovu.
  • hmm, tak to budem asi obracet tu zdechlinu, aby nesmrděla ještě víc :-) Já víkend nemůžu.
  • Kdyby někdo měl zájem zkusit AGoT online, tak jsem začal diskuzi na http://www.icefire.cz/agot-hrani-online.
  • Zapper sa reinkarnoval a zahral by niečo :)
  • To je náhoda, taky jsem si zrovna před chvílí říkal, že bych zahrál :-)

No víkend bohužel nedávám, ale příští týden by to šlo. Co třeba v úterý?
  • Úterý bych předběžně mohl.
  • Já pako zapomněl, že v úterý už napůl něco mám, ještě to není stopro, ale pro jistotu teda ještě, co třeba čtvrtek či pátek? To už by mohla být i Poison...?
  • Poison je nekde na dovce, takze to nikdo nevi, kdy bude moci:) Ale ctvrtek je pro mne idealni:)
  • říkala týden, tak snad v tom nebude žádná freyovina :-)
  • Ale chcete dať AGoT? Nie radšej ten už dlho sľubovaný HIS? :evil: Či ten si necháme na víkend?
  • HIS je to krutě dlouhý, co? To asi v týdnu nedáme...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi