Administrátorství/Moderátorství

:lol: Nová doba aneb naschvály vrtošivého admina. Od toho dávám ruce pryč.

Jedině, že by Léto, coby zběhlý hacker, ten název upravil do přijatelné podoby.

«134

Komentáře

• Treba vas muj vrtoch konecne dokope k zodpovednosti a pomuzete mi s moderovanim - myslim tim zejmena ty nejaktivnejsi, coz jste shodou okolnosti vy dva:-) Nemate taky pocit, ze tu uz nastava docela slusnej bordel?

• Léto, nepřipadá ti to jako jistá forma nátlaku (nechci říct přímo vydírání, i když se mi to dere na jazyk)? :o

• Nová doba! Host vyhazuje vrchního! Nová doba! :lol:

Obávám se, že mě poněkud přeceňuješ. Moje "hackovací" dovednosti sestávají z toho, že se dokážu přihlásit do vlastní emailové schránky, to je tak všechno. :wink:

Jménem Sansy Stark Nádherné, Za léta zrozené, Nezmrazené, Matky vlků, královny Severu, lady protektorky Údolí a paní Říčních krajin se ohrazuji proti zneužití jejího tématu.

Ale, když se na to podívám z druhé strany, mít své jméno napsáno červenou barvou v seznamu uživatelů, to je velké lákadlo. Já bych do toho možná i šel. A co ty, sere Těžkohlavý? :P

• Lukrativně placená funkce? Hm... 8)

• Dokážeš si představit tu moc? Desaixxe obviníme z velezrady, zavřeme fórum, Týnu pošleme na Zeď a zvedneme daně. Úplně cítím, jak se ve mně probouzejí joffreyovsko-aerysovské pudy. :wink:

A kromě toho odstraníme to "a hloupá" v názvu tohoto tématu. :!:

• Tss, o penize prece nejde:-) je to prestizni funkce, s ni prichazi pokora vsech uzivatelu (staci se podivat na mou autoritu u ostatnich - kdo by o to nestal?). Priznavam prichazi s tim i urcita mira zodpovednosti, nicmene na mem prikladu je videt, ze prace s tim je minimalne (podle toho to tu taky vypada - proto vas lanarim s nadeji ve zmenu:-))

• MOC? Hmm... Myslíš, že pak budem moct lidem nařídit, aby posílali peníze na naše konta? 8)

• Nu ve trech treba nekoho donutime, ja to zatim nedokazal, ac placena domena by se hodila:-)

• Peníze? Moc? Prestiž? Ženy? Hodně peněz? Hmmm... :idea:

• Peníze můžeme získat i tím, že z našeho středu vyvolíme dovedného negociátora, který kontaktuje Brotherhood Without Banners a vyzíská z nich finanční prostředky za účelem rozšiřování slávy a známosti Písně v málo rozvinutých zemích Východní Evropy. :D

Takže když to vezmu, budou mi všichni říkat "sere"? Ser Léto! Ser Léto Chlupatý! :twisted:

• A já? Co já!? Budu ser Těžkohlavý? Dostanu nějaké pozemky? 8)

• "Tady nejde o peníze, ale o balíky peněz."

No budes si ty pozemky moc libovolne tvorit jako moderator:-) A ser samozrejme budes, jen co sem dokazu procpat hodnosti...

• Jaj, dostaneš Harrenov, střež se! Raději vstupme do Alekovy Duhové moderátorské gardy. :wink:

• Ty se na to celý třeseš, co? :wink:

A přejdou veškerá dědická práva na mé potomky? Neměl bych kontaktovat svého právníka? :?:

• Nezasadíš strom, nepoznáš ženu, nezplodíš syna. Svůj život a svůj meč svážeš přísahou s adminem Alekem, prvním svého jména. Dědická práva buďto přejdou na tvé následníky a sourozence v přímé příbuzenské linii, nebo propadnou koruně. Tak stanovil král Jaehaerys I. ve svém výnosu. :!:

A uděláme s tím dojem na Týnu. Hm? :twisted:

• Ty se na ni celý třeseš, co? :wink:

Všimnul sis, jak obratně jsem ji zakomponoval do svého obludně rozbujelého výplodu v Turnaji? 8)

• Třesu? Nepleteš si mě náhodou s Robertem Arrynem? :lol:

Samozřejmě jsem si tvého citu pro detail povšiml a náležitě jsem jej v Duchu ocenil. Subtilní bledolící rusovláska. Jaj. Těším se, až začnou rozdávat své šátečky i jiní hlasující. To bude teprve zkouška ohněm pro tvé literární schopnosti. :wink:

• Tak vzhledem k tomu, ze pridelit moderatorsky prava neumim:-), budete se asi muset stat administratory - tomu rikam karierni postup:-)

• Přesně to potřebovalo slyšet mé prachem vláčené a týrané ego. :wink: Tvá práce byla též poměrně sugestivní. 8)

Tak já nevím. Můžem to zkusit.

• Nebude to příliš mnoho administrátorů na jednom dvorku? 8)

• Jak říkáme my latiníci "too much"? :wink:

• Použiju teď podobenství. Tři muži s košťaty v jedné malé nezaprášené světničce. :roll:

Tedy, za zkoušku nic nedáme. Za předpokladu, že se mi pak někde neobjeví velké červené tlačítko s funkcí "smazat celé fórum". :)

• No budete 2+já, pricemz ja mam jeste svou nadskupinu Hlavni administratori. Obavam se ze s administratorstvim budete mit neomezene moznosti, ale jak rikam, omezit je zatim neumim, tak to s vama budu muset zkusit:-)

ted jsem si vybavil tu scenku ze Smrtonosny zbrane, jak je povysili..."Az po vas pane, administratore." - "Ne ne, az po vas, sere adminitratore." - "Jak jste se dnes vyspal, pane administratore?" - A co vy sere Těžkohlavý?"

• Tak to mate. Snad toho nebudu litovat:-) A muzete rovnou zacit tim, ze vycistite tohle tema, to si ani Sansa nezaslouzi:-) Vpravo dole je Moderovat, pak jen vyberete tema, prispevky, zadate jmeno novyho a date Rozdelit vybrane prispevky (nebo rozdelit od vybranych?) proste tu variantu vlevo...

• A dejte to nekam do Zalezitosti webu; a nedelejte to oba, dohodnete se, at se to nezhrouti...a uz koncim se sejckovanim:-)

• Děkuji, pane administrátore. :wink:

Tak kdo to udělá, sere administrátore Těžkohlavý? Nechceme přece, aby se zhroutilo téma našeho malého ptáčka, že ne? Tak to udělej ty, zkus si to. :P

• WOW! Jsem mocný! Léto, uděláš to? :lol:

• Takk se nahadejte...:-)

• Tak já se tedy pokusím. Bohové, zatajte dech! 8)

• Máte samozřejmě přednost, pane admine. Fandím živočišné říši. :lol:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi