Administrátorství/Moderátorství
:lol: Nová doba aneb naschvály vrtošivého admina. Od toho dávám ruce pryč.
Jedině, že by Léto, coby zběhlý hacker, ten název upravil do přijatelné podoby.
:lol: Nová doba aneb naschvály vrtošivého admina. Od toho dávám ruce pryč.
Jedině, že by Léto, coby zběhlý hacker, ten název upravil do přijatelné podoby.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Treba vas muj vrtoch konecne dokope k zodpovednosti a pomuzete mi s moderovanim - myslim tim zejmena ty nejaktivnejsi, coz jste shodou okolnosti vy dva:-) Nemate taky pocit, ze tu uz nastava docela slusnej bordel?
Léto, nepřipadá ti to jako jistá forma nátlaku (nechci říct přímo vydírání, i když se mi to dere na jazyk)? :o
Nová doba! Host vyhazuje vrchního! Nová doba! :lol:
Obávám se, že mě poněkud přeceňuješ. Moje "hackovací" dovednosti sestávají z toho, že se dokážu přihlásit do vlastní emailové schránky, to je tak všechno. :wink:
Jménem Sansy Stark Nádherné, Za léta zrozené, Nezmrazené, Matky vlků, královny Severu, lady protektorky Údolí a paní Říčních krajin se ohrazuji proti zneužití jejího tématu.
Ale, když se na to podívám z druhé strany, mít své jméno napsáno červenou barvou v seznamu uživatelů, to je velké lákadlo. Já bych do toho možná i šel. A co ty, sere Těžkohlavý? :P
Lukrativně placená funkce? Hm... 8)
Dokážeš si představit tu moc? Desaixxe obviníme z velezrady, zavřeme fórum, Týnu pošleme na Zeď a zvedneme daně. Úplně cítím, jak se ve mně probouzejí joffreyovsko-aerysovské pudy. :wink:
A kromě toho odstraníme to "a hloupá" v názvu tohoto tématu. :!:
Tss, o penize prece nejde:-) je to prestizni funkce, s ni prichazi pokora vsech uzivatelu (staci se podivat na mou autoritu u ostatnich - kdo by o to nestal?). Priznavam prichazi s tim i urcita mira zodpovednosti, nicmene na mem prikladu je videt, ze prace s tim je minimalne (podle toho to tu taky vypada - proto vas lanarim s nadeji ve zmenu:-))
MOC? Hmm... Myslíš, že pak budem moct lidem nařídit, aby posílali peníze na naše konta? 8)
Nu ve trech treba nekoho donutime, ja to zatim nedokazal, ac placena domena by se hodila:-)
Peníze? Moc? Prestiž? Ženy? Hodně peněz? Hmmm... :idea:
Peníze můžeme získat i tím, že z našeho středu vyvolíme dovedného negociátora, který kontaktuje Brotherhood Without Banners a vyzíská z nich finanční prostředky za účelem rozšiřování slávy a známosti Písně v málo rozvinutých zemích Východní Evropy. :D
Takže když to vezmu, budou mi všichni říkat "sere"? Ser Léto! Ser Léto Chlupatý! :twisted:
A já? Co já!? Budu ser Těžkohlavý? Dostanu nějaké pozemky? 8)
"Tady nejde o peníze, ale o balíky peněz."
No budes si ty pozemky moc libovolne tvorit jako moderator:-) A ser samozrejme budes, jen co sem dokazu procpat hodnosti...
Jaj, dostaneš Harrenov, střež se! Raději vstupme do Alekovy Duhové moderátorské gardy. :wink:
Ty se na to celý třeseš, co? :wink:
A přejdou veškerá dědická práva na mé potomky? Neměl bych kontaktovat svého právníka? :?:
Nezasadíš strom, nepoznáš ženu, nezplodíš syna. Svůj život a svůj meč svážeš přísahou s adminem Alekem, prvním svého jména. Dědická práva buďto přejdou na tvé následníky a sourozence v přímé příbuzenské linii, nebo propadnou koruně. Tak stanovil král Jaehaerys I. ve svém výnosu. :!:
A uděláme s tím dojem na Týnu. Hm? :twisted:
Ty se na ni celý třeseš, co? :wink:
Všimnul sis, jak obratně jsem ji zakomponoval do svého obludně rozbujelého výplodu v Turnaji? 8)
Třesu? Nepleteš si mě náhodou s Robertem Arrynem? :lol:
Samozřejmě jsem si tvého citu pro detail povšiml a náležitě jsem jej v Duchu ocenil. Subtilní bledolící rusovláska. Jaj. Těším se, až začnou rozdávat své šátečky i jiní hlasující. To bude teprve zkouška ohněm pro tvé literární schopnosti. :wink:
Tak vzhledem k tomu, ze pridelit moderatorsky prava neumim:-), budete se asi muset stat administratory - tomu rikam karierni postup:-)
Přesně to potřebovalo slyšet mé prachem vláčené a týrané ego. :wink: Tvá práce byla též poměrně sugestivní. 8)
Tak já nevím. Můžem to zkusit.
Nebude to příliš mnoho administrátorů na jednom dvorku? 8)
Jak říkáme my latiníci "too much"? :wink:
Použiju teď podobenství. Tři muži s košťaty v jedné malé nezaprášené světničce. :roll:
Tedy, za zkoušku nic nedáme. Za předpokladu, že se mi pak někde neobjeví velké červené tlačítko s funkcí "smazat celé fórum". :)
No budete 2+já, pricemz ja mam jeste svou nadskupinu Hlavni administratori. Obavam se ze s administratorstvim budete mit neomezene moznosti, ale jak rikam, omezit je zatim neumim, tak to s vama budu muset zkusit:-)
ted jsem si vybavil tu scenku ze Smrtonosny zbrane, jak je povysili..."Az po vas pane, administratore." - "Ne ne, az po vas, sere adminitratore." - "Jak jste se dnes vyspal, pane administratore?" - A co vy sere Těžkohlavý?"
Tak to mate. Snad toho nebudu litovat:-) A muzete rovnou zacit tim, ze vycistite tohle tema, to si ani Sansa nezaslouzi:-) Vpravo dole je Moderovat, pak jen vyberete tema, prispevky, zadate jmeno novyho a date Rozdelit vybrane prispevky (nebo rozdelit od vybranych?) proste tu variantu vlevo...
A dejte to nekam do Zalezitosti webu; a nedelejte to oba, dohodnete se, at se to nezhrouti...a uz koncim se sejckovanim:-)
Děkuji, pane administrátore. :wink:
Tak kdo to udělá, sere administrátore Těžkohlavý? Nechceme přece, aby se zhroutilo téma našeho malého ptáčka, že ne? Tak to udělej ty, zkus si to. :P
WOW! Jsem mocný! Léto, uděláš to? :lol:
Takk se nahadejte...:-)
Tak já se tedy pokusím. Bohové, zatajte dech! 8)
Máte samozřejmě přednost, pane admine. Fandím živočišné říši. :lol: