Everett: Ale Titus Pullo to přežil. A navíc narozdíl od Vorena byl spjatej s Oktaviánem. Vorenus byl Antoniovo člověk. Takže Pullo by mohl pokračovat v příběhu jako třeba pretorián nebo tak nějak. Prostě osoba blízká císaři. Jen si nejsem jist jestli by to bylo ono......
Thule: Neřekl bych že by to bylo dobrý navíc bez jednoho z dvou hlavních hrdinů by museli Titovi někoho sehnat a to by asi nebylo tak lehký vzhledem k tomu že se to točilo i okolo Vorenovi rodiny a kdyby je jentak vyškrtli asi by to vypadalo divně
Jo to je pravda, ale už druhá serie byla rozdělená tak že Vorenus byl s Antoniem a Pullo s pozdějším Augustem. Tudíž když padnul Antonius tak byl tak nějak vyškrtnut i Vorenus. Ale i mě je to proti srsti znovu otvírat tenhle seriál. Už si myslím že by to bylo spíš horší než lepší.
Hehe, tohle umí i MyEpisodes.com. Já tam mám 6 months, 1 weeks, 6 days, 7 hours, 49 minutes a to tam zdaleka nemám všechno a navíc tam nejde zadat údaj, že jsem něco viděla víckrát :o)
Zrovna na mě vykouklo to Missing a fakt se to natáčelo u nás, hraje tam prý i Voříšková. Hlavní star bude Ashley Judd a nějak v tom bude i Bean, který by ale měl být mrtvý. Ten chlap je fakt legenda - on už nejenže v těch filmech a seriálech šokézně končí, teď už rovnou zkápne předtím :-)
on už nejenže v těch filmech a seriálech šokézně končí, teď už rovnou zkápne předtím :-)
To škatulkování herců asi fakt funguje. Jednou zemřel ve filmu a už bude umírat pořád. Jediná šance, jak by mohl získat déle trvající roli, je nějaký zombie boss třeba ve Walking dead. :-)
Půjdem ho nadhánět k hotelu?
Ještě že v Ostravě nejsou žádné celebrity. Zrovna včera jsem se dívala na Big bang therory, jak jeli ve vlaku a jela tam s nimi herečka ze seriálu Terminator: The Sarah Connor Chronicles (hrála i ve Firefly). Tři chlapi ze čtyř ji chtěli oblbovat a ona chudák trpěla. Takže nezávidím těm slavným. :-)
Všimli jste si těch chyb v reklamě na Kapitol? Té jejich očividně nezdařilé parodie Spocka? mají špatně jak znak půvoní Enterprise tak uniformy tak to co spock ukazuje a ani neukážou hlavu protože tam není Leonard Nimoy. Je naprosto jasný že nedali peníze za práva a snažej se vydělat na star treku. Naprosto odstrašující.
Nejhorší na tom je, že mě ten seriál z toho popisu a upoutávky vůbec nezaujal. Jediné, co mě na tom láká, je právě Nolan a teď jsem trochu zvědav na Djawadiho.
Person of Interest - 1. epizóda: Produkcia Abrams, scenár Nolan... a vznikne z toho takáto nezaujímavá šeď, zápletkou kopírujúca Minority Report? Zúfalá televíznosť kričí z každého záberu, režijné nápady veškeré žádné, scenár ničím nepripomína genialitu príbehov, ktoré Jonathan napísal spolu s bratom Christopherom... Caviezel navyše hrá nezaujímavého, tisíckrát videného "You don´t know anything about me" traumatizovaného akčného hrdinu, ktorý iba hádže smutné pohľady (akože bolesť v duši, né?), cedí vety cez zuby a divákovi je absolútne ukradnutý. To na príbeh Mr. Fincha v podaní Michaela Emersona som o niečo zvedavší. Kvôli nemu a kvôli hudbe Ramina Djawadiho (nebudem vám klamať, on bol hlavný dôvod, prečo som sa do seriálu vôbec pustil) si ďalšie epizódy pozriem. 4/10
Person of Interest: Mně se to líbilo. Nebude to můj top seriál, ale sledovat budu. Caviezela moc nemusím a popravdě linie traumatu z minulosti mě bude štvát, ale styl se mi líbí. Jak neváhá střelit do kohokoliv, kdo se mu snaží překážet. Zabíjení lidí nemám nijak obzvlášť v lásce, ale jsem v tom hodně dobrý. To prostě můžu. Jako malý bonus na rozjezd byla Winona z Justified v epizodní roli. A že z toho křičí televiznost? Vždyť je to televize ;o)
Prime Suspect: Pilot se mi líbil ještě víc než výše zmíněné. I když se obávám, že to brzo upadne do stereotypu a stane se z toho průměrná kriminálka, tak snad to Maria Bello nějak ustojí.
Tak jednak NBC není HBO, a jednak ani GoT nemá až tak dokonalý filmový look. Televizní seriál pořád zůstane televizním seriálem. Pomiňme výjimky potvrzující pravidlo.
Komentáře
A končím.
(zejtra, ju?)
Našla jsem, že film Missing se Seanem Beanem se točí v Praze, ale to se mělo točit v květnu...
Jen si nejsem jist jestli by to bylo ono......
Ale i mě je to proti srsti znovu otvírat tenhle seriál. Už si myslím že by to bylo spíš horší než lepší.
Já i když na seriály moc nekoukám tak se bojím toho čísla
Tak nakonec bych sázel, že to asi bude nějaký ten herec, jak říká Ben Nevis.
I když na to už jsem asi stará...
Zrovna včera jsem se dívala na Big bang therory, jak jeli ve vlaku a jela tam s nimi herečka ze seriálu Terminator: The Sarah Connor Chronicles (hrála i ve Firefly). Tři chlapi ze čtyř ji chtěli oblbovat a ona chudák trpěla. Takže nezávidím těm slavným. :-)
Jako malý bonus na rozjezd byla Winona z Justified v epizodní roli.
A že z toho křičí televiznost? Vždyť je to televize ;o)
Prime Suspect: Pilot se mi líbil ještě víc než výše zmíněné. I když se obávám, že to brzo upadne do stereotypu a stane se z toho průměrná kriminálka, tak snad to Maria Bello nějak ustojí.