TV seriály

1151618202167

Komentáře

• Řím? Lucius Vorenus na konci druhé řady zemře tak jak by to mohlo pokračovat?
  • Po spravné stopě šel Alek. Jde o něco, co by mohlo zaujmout fanošky Hry. A souvisí to s Prahou.
    A končím.
    (zejtra, ju?)
  • Hm, že by nějaký herec z Trůnů točil v Praze?
    Našla jsem, že film Missing se Seanem Beanem se točí v Praze, ale to se mělo točit v květnu...
  • Everett: Ale Titus Pullo to přežil. A navíc narozdíl od Vorena byl spjatej s Oktaviánem. Vorenus byl Antoniovo člověk. Takže Pullo by mohl pokračovat v příběhu jako třeba pretorián nebo tak nějak. Prostě osoba blízká císaři.
    Jen si nejsem jist jestli by to bylo ono......
  • Thule: Neřekl bych že by to bylo dobrý navíc bez jednoho z dvou hlavních hrdinů by museli Titovi někoho sehnat a to by asi nebylo tak lehký vzhledem k tomu že se to točilo i okolo Vorenovi rodiny a kdyby je jentak vyškrtli asi by to vypadalo divně
  • Jo to je pravda, ale už druhá serie byla rozdělená tak že Vorenus byl s Antoniem a Pullo s pozdějším Augustem. Tudíž když padnul Antonius tak byl tak nějak vyškrtnut i Vorenus.
    Ale i mě je to proti srsti znovu otvírat tenhle seriál. Už si myslím že by to bylo spíš horší než lepší.
  • Tak co kdo se odváží spočítat stráveny čas u seriálů http://followmy.tv/ :-D
    Já i když na seriály moc nekoukám tak se bojím toho čísla
  • Ono se kolem Římu spekulovalo o filmu a možná ne přímo navazujícím. Ale to měl mít i Deadwood a nakonec nic.

Tak nakonec bych sázel, že to asi bude nějaký ten herec, jak říká Ben Nevis.

• Total time wasted: 1 month, 10 hours u seriálů... Hmm to není zas tak zlé... čekal jsem horší číslo...
  • Hehe, tohle umí i MyEpisodes.com. Já tam mám 6 months, 1 weeks, 6 days, 7 hours, 49 minutes a to tam zdaleka nemám všechno a navíc tam nejde zadat údaj, že jsem něco viděla víckrát :o)
  • :D hmm tak to bych možná pak byl v háji...
  • Zrovna na mě vykouklo to Missing a fakt se to natáčelo u nás, hraje tam prý i Voříšková. Hlavní star bude Ashley Judd a nějak v tom bude i Bean, který by ale měl být mrtvý. Ten chlap je fakt legenda - on už nejenže v těch filmech a seriálech šokézně končí, teď už rovnou zkápne předtím :-)
  • Tak co? Půjdem ho nadhánět k hotelu? :-))))
    I když na to už jsem asi stará...
  • Já na to asi nebyl nikdy. Ale good luck a na webu vám vyvěsím cokoli ;-)
  • on už nejenže v těch filmech a seriálech šokézně končí, teď už rovnou zkápne předtím :-)
    To škatulkování herců asi fakt funguje. Jednou zemřel ve filmu a už bude umírat pořád. Jediná šance, jak by mohl získat déle trvající roli, je nějaký zombie boss třeba ve Walking dead. :-)
    Půjdem ho nadhánět k hotelu?
    Ještě že v Ostravě nejsou žádné celebrity.
    Zrovna včera jsem se dívala na Big bang therory, jak jeli ve vlaku a jela tam s nimi herečka ze seriálu Terminator: The Sarah Connor Chronicles (hrála i ve Firefly). Tři chlapi ze čtyř ji chtěli oblbovat a ona chudák trpěla. Takže nezávidím těm slavným. :-)
  • No jo, tihle lidé, kteří pro mrzký peníz pronásledují celebrity... Nemám pro ně nic než odsouzení :-)))
  • Všimli jste si těch chyb v reklamě na Kapitol? Té jejich očividně nezdařilé parodie Spocka? mají špatně jak znak půvoní Enterprise tak uniformy tak to co spock ukazuje a ani neukážou hlavu protože tam není Leonard Nimoy. Je naprosto jasný že nedali peníze za práva a snažej se vydělat na star treku. Naprosto odstrašující.
  • 'Jorah' v příští epizodě Downton Abbey... juch...
  • Zajtra, resp. dnes v Amerike, začína seriál Person of Interest, ktorý produkuje J.J. Abrams a píše Jonathan Nolan... a skladá Ramin Djawadi!!!
  • Zrovna jsem čet interview, kde se Nolan vyznává k lásce ke GoT, což byl důvod, proč chtěl Djawadiho.
  • Presne odtiaľ som sa o tom dozvedel :)
  • Nejhorší na tom je, že mě ten seriál z toho popisu a upoutávky vůbec nezaujal. Jediné, co mě na tom láká, je právě Nolan a teď jsem trochu zvědav na Djawadiho.
  • To by si Nolan mohl zrežírovat nějaký ten díl GoT. Akorát nevim jak by mu vysvětlili, že tady oblek s kravatou opravdu nikdo nosit nebude :)
  • Khadgar: Tady je ale řeč o jeho bratrovi. A ten nerežíruje.
  • Aha, já jsem křestní přehlédnul, četl jsem to celé v rychlosti. Příště si dám větší pozor.
  • Person of Interest - 1. epizóda: Produkcia Abrams, scenár Nolan... a vznikne z toho takáto nezaujímavá šeď, zápletkou kopírujúca Minority Report? Zúfalá televíznosť kričí z každého záberu, režijné nápady veškeré žádné, scenár ničím nepripomína genialitu príbehov, ktoré Jonathan napísal spolu s bratom Christopherom... Caviezel navyše hrá nezaujímavého, tisíckrát videného "You don´t know anything about me" traumatizovaného akčného hrdinu, ktorý iba hádže smutné pohľady (akože bolesť v duši, né?), cedí vety cez zuby a divákovi je absolútne ukradnutý. To na príbeh Mr. Fincha v podaní Michaela Emersona som o niečo zvedavší. Kvôli nemu a kvôli hudbe Ramina Djawadiho (nebudem vám klamať, on bol hlavný dôvod, prečo som sa do seriálu vôbec pustil) si ďalšie epizódy pozriem. 4/10
  • díky za info, mám to potvrzeno a rád na to zapomenu.
  • Person of Interest: Mně se to líbilo. Nebude to můj top seriál, ale sledovat budu. Caviezela moc nemusím a popravdě linie traumatu z minulosti mě bude štvát, ale styl se mi líbí. Jak neváhá střelit do kohokoliv, kdo se mu snaží překážet. Zabíjení lidí nemám nijak obzvlášť v lásce, ale jsem v tom hodně dobrý. To prostě můžu.
    Jako malý bonus na rozjezd byla Winona z Justified v epizodní roli.
    A že z toho křičí televiznost? Vždyť je to televize ;o)

Prime Suspect: Pilot se mi líbil ještě víc než výše zmíněné. I když se obávám, že to brzo upadne do stereotypu a stane se z toho průměrná kriminálka, tak snad to Maria Bello nějak ustojí.
  • HBO je tiež televízia a GoT má dokonalý filmový look. Takisto ako ho mal Rím alebo Bratstvo neohrozených.
  • Tak jednak NBC není HBO, a jednak ani GoT nemá až tak dokonalý filmový look. Televizní seriál pořád zůstane televizním seriálem. Pomiňme výjimky potvrzující pravidlo.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi