sarven: A to nejspíš někde na konci série ještě potkáme nejspíš i Edmura :D Ty postavy ale přibudou postupně a některý z nich ani nebudou nijak zvlášť důležitý (Tyrellka). Stannis a Mel budou pravda hned na začátku, Brienne má taky dobrej vstup, Jeyne je záhada a Roose Bolton se objeví a) někde ve scéně s Robbem nebo b) tak jak je to v knížce - při příjezdu do Harrenova.
Kdo ještě neviděl, tak zde fajn interview s Ygritte. Kromě prvních několika sekund je celé o GoT. Myslím, že v seriálu tu postavu budu mít raději než v knize, sympatická slečna :)
Sarven: jsem z tebe zmatena, ta slecna, co hraje Ygritte naopak rika, ze par dilu videla, pak zacala cist knizky a mluvila o prvnich dvou dilech (ze se ji libi dej za Zdi), kdyz se ji ptal na oblibenou postavu....to vypadalo, ze se chce decentne vymluvit, ale nakonec z ni vylezlo, ze ma rada Cersei
Nevada: Tak když se podíváš nahoru do obsazení tak je tam už i napsaný. V první sezóně to nebyla nijak velká role. Byl tam vidět jen v pozadí a ke slovu se dostal jen v moment kdy prohlašovali Robba králem severu. Když Velký Jon složil přísahu, Karstark to udělal hned po něm jako druhý. Každopádně John Stahl se mi zamlouvá víc.
No já doufám, že mezi šestou a sedmou knížkou Martin udělá nějakej časovej skok (to by naznačovalo, že sága přece jenom nemusí skončit nějakou katastrofou), kterej v seriálu nemusí bejt tak velkej, takže věkově na tom přeživší postavy budou zhruba stejně. Osmnáctiletou Sansu bych mohla mít radši než tu naivní holčičku.
Komentáře
Každopádně John Stahl se mi zamlouvá víc.
BTW, Sean Bean prý navštívil natáčení.
doufám,že režiséři si herce pojistili až do konce nátáčení celé ságy, protože tohle přeobsazení by mě pěkně vytočilo:)
Ovšem seriál se nenatáčí celý rok. Třeba se trefí do pauzy.