Hra o trůny - obsazení

1343537394065

Komentáře

• sarven: A to nejspíš někde na konci série ještě potkáme nejspíš i Edmura :D Ty postavy ale přibudou postupně a některý z nich ani nebudou nijak zvlášť důležitý (Tyrellka). Stannis a Mel budou pravda hned na začátku, Brienne má taky dobrej vstup, Jeyne je záhada a Roose Bolton se objeví a) někde ve scéně s Robbem nebo b) tak jak je to v knížce - při příjezdu do Harrenova.
  • Kdo ještě neviděl, tak zde fajn interview s Ygritte. Kromě prvních několika sekund je celé o GoT. Myslím, že v seriálu tu postavu budu mít raději než v knize, sympatická slečna :)
  • Naživo je to náhodou docela hezká baba.
  • je milá. ale vyzerá, že o seriáli netušila, knihy neprečíta a ani nevie presne kto tam hrá :)
  • To snad nemůže vadit. Ygritte taky neměla šajnu o tom kdo je to Eddard Stark, Nymeria, Aegon Dobyvatel nebo G.R.R.Martin a přesto věděla víc než Jon.
  • No tak casting Ygritte vypadá skvěle a ta holčina je takhle na kameře fakt hezká, tak beru zpět tu svojí poznámku :-)
  • Po zhliadnutí rozhovoru: asi som sa zamiloval :)
  • myslim ze nebudes sam :P
  • Na Ygritte se opravdu hodí...
  • To snad nemůže vadit. Ygritte taky neměla šajnu o tom kdo je to Eddard Stark, Nymeria, Aegon Dobyvatel nebo G.R.R.Martin a přesto věděla víc než Jon.
    :o)))
  • Sarven: jsem z tebe zmatena, ta slecna, co hraje Ygritte naopak rika, ze par dilu videla, pak zacala cist knizky a mluvila o prvnich dvou dilech (ze se ji libi dej za Zdi), kdyz se ji ptal na oblibenou postavu....to vypadalo, ze se chce decentne vymluvit, ale nakonec z ni vylezlo, ze ma rada Cersei
  • Tak to je přeobsazená role. Tommena a Myrcellu asi taky ještě přeobsadí
  • Nevada: ty jo takle přesně vypadá muj kolega z práce :D
  • Montezuma: S Myrcellou už boli natáčané scény, takže Aimee Richardson zostáva. Zrejme aj Callum Wharry ako Tommen.
  • Inak, už je to potvrdené - vskutku máme Rickarda.
  • Montezuma3: Přeobsazená?
  • Nevada: Tak když se podíváš nahoru do obsazení tak je tam už i napsaný. V první sezóně to nebyla nijak velká role. Byl tam vidět jen v pozadí a ke slovu se dostal jen v moment kdy prohlašovali Robba králem severu. Když Velký Jon složil přísahu, Karstark to udělal hned po něm jako druhý.
    Každopádně John Stahl se mi zamlouvá víc.
  • Mně taky, super volba.
  • A konečně jedna z posledních neznámých, Qhorin. http://grrm.livejournal.com/243753.html

BTW, Sean Bean prý navštívil natáčení.
  • A sny o Keithovi Carradineovi sa rozplynuli v nenávratne... :) Celkom fajn voľba.
  • hmm - bude ignorovana Meera a Jojen?
  • Tak scény na Zimohradu se ještě netočí, takže na jejich obsazení je ještě čas. Do kdy se vlastně bude natáčet?
  • Do prosince myslím. Jinak snad včera skončilo natáčení v Chorvatsku.
  • http://www.csfd.cz/novinky/2643-hvezda-hry-o-truny-jako-rytir-lancelot/

doufám,že režiséři si herce pojistili až do konce nátáčení celé ságy, protože tohle přeobsazení by mě pěkně vytočilo:)
  • No ono natočej pět řad a pak se bude čekat na další dvě knížky a to pár let bude
  • No, i tak je tu jistá nejistota. Že by s Artušem začali až za pět-šest let? Nezdá se mi.
    Ovšem seriál se nenatáčí celý rok. Třeba se trefí do pauzy.
  • No ono natočej pět řad a pak se bude čekat na další dvě knížky a to pár let bude
    A dětští herci nám mezitím dospějí. Dospělí herci zestárnou. A staří znovu omládnou.
  • No já doufám, že mezi šestou a sedmou knížkou Martin udělá nějakej časovej skok (to by naznačovalo, že sága přece jenom nemusí skončit nějakou katastrofou), kterej v seriálu nemusí bejt tak velkej, takže věkově na tom přeživší postavy budou zhruba stejně. Osmnáctiletou Sansu bych mohla mít radši než tu naivní holčičku.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi