Výslovnost jmen

1246711

Komentáře

• flanker.27: lol.. a jak jinak... zapadozemsky? .... kdzy ej to psany v anglictine tak vyslovnost je anglicka pokud autor vyslvone neuvede jinak.... navic kdzy v serialu 300x reknou džejmi tak to asi opravdu "chaime" nebude... zapni mozek vole
  • Heh, asi by fakt bylo potřeba tlačítko "sarkasmus"
  • Máme tady prvního jedince co se nedokáže bavit slušně :-D A já si říkal kdy to přijde :-)
  • Amaroun: Ale vydrželo to docela dlouho. Asi tři-čtvrtě roku. Počítám to od premiéry seriálu. Předtím tu byly jenom samí slušní lidé. :D
  • Místo těch teček by sis tam mohl opravit ty chyby chlapče :-)
    Montezuma3: :-D Jo jo
  • Místo těch teček tam byl původně příspěvek :)
  • nvm ze bych mel chyby..... a neverim ze 3/4 roku tu nikdo nenadaval :) ... a delate jako bych tu vsechny poslal do prdele :) ... rekl jsem jen vole.. coz ani neni nadavka v podstate :)

navic je to sprosta knizni saga/ serial... takze to zapada
  • cr8g: Dětem se prý nemá odporovat.
  • :) co jako... uz par let do detske kategorie nepatrim...
  • Ty ještě nespíš? Pozor na maminku.
  • :) ... maminka je ok... ale tvoje by te mela ulozit, rict ti pohadku a zakazat internet ... na dlouho, protoze se to tady zase zvrtava v hadaci topic
  • Hádej hádej hádači - když neuhodneš co mám v pravé ruce, dostaneš tou levou facku.
  • Lister Červenému trpaslíku: Máme mezi sebou příšerný hovado...
  • flanker: Ale na toto "stvoření" asi holobič fungovat nebude....
  • Škoda, myslel jsem, že by mohlo zítra srkat oběd slámkou.
  • nemam rad mixovanej obed :) ...
  • zapni mozek vole
    Trochu necenzurované upřímnosti může být zábava...Stejně jako silácké řeči připomínající účastníkům diskuze (hádky), že na druhé straně také sedí koktej androgenů:-))))
    cr8g: Tvoje příspěvky se opravdu těžko čtou. Nepíšeš diakritiku a ještě často prohazuješ písmena ve slovech.
  • chmur: nevidim jedinej duvod proc psat s diakritikou :) v 90% na netu pisu anglicky, tam zadna neni ... a psat hacky a carky v cestine je zbytecny zdrzovani pro me, diakritiku pisu jen v oficialnich vecech jako maily atd ...

j nekdy prohazuju pismenka.. asi pisu moc rychle :D
  • Nebo jsi, stejně jako já dislektik. Psát s diakritikou opravdu zbytečné není.
  • ne dislektik nejsem :) normalne pri cteni nebo psani rucne na papir problemy nemam s nicim :) jen proste na klavesnici pisu mocm rychle a mackam nektery tlacitka driv :) ... thats all...

a psat s DK je zbytecny :) me to zdrzuje .... a uprime tady to forum je asi jediny kde DK vsichni pouzivaj :) v mojim okoli vetsina pise bez ni, na net taky, stejne na fcb i icq .)
  • Používá se FB pokud myslíš Facebook. FCB je zkratka pro FC Baník Ostrava
  • Psát bez diakritiky je v pohodě, dá se bez problémů číst. Pokud to není kombinováno právě s tím přehazováním písmen. Pak je to vždycky luštění :)
    Ale peklo je používání zkratek jako nvm :o(
  • je mi celkem jedno co ma priblblej fotbalovej klub za zkratku :) ale FCB pro facebook pouziva velkem vetsina lidi co znam ... viz: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fcb 2. pripad :) .. fcb = slang pro facebook.... aspon ve svete ...

nevada: hehe... nvm muze mit vic vyznamu... nvm = nevim .. nvm = nevermind .. aspon jak znam ja ... cizinci pisou nvm jako nevermind prave ...
  • Na aglických fórech si taky připadám jako luštitel kvízu s těmi jejich "U R 2...". A taky nech., proč lidi na forech zkrac. běžná slova, pro která v češ. žádné ztratky nejsou.
  • Zrovna u angličtiny s tímhle problémy nemám, ale jakmile někdo píše v češtině, bez diakritiky, a ještě k tomu prohazuje písmena, tak už nastává problém "luštění". To je potom guláš, když někdo ani neumí svůj rodný jazyk, ukázkový příklad - Facebook.
  • climmer: to ze prohazuju pismenka , protoze prstama pisu rychleji nez myslim, a ze pisu bez diakritiky, neznamena ze neumim cestinu.. jen me prijde zbytecny a unavny mackat pokazdy shift kdyz chci napsat hacek nebo carku ... neumim to, nebavi me to a je to pro me zbytecny :)

Ben Nevis: jaky bezny slova napriklad myslis? ....
  • cr8g: v té větě jsem měla ukázku :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi