Sranda topič

11617192122117

Komentáře

• je to drsný, ale stejně si říkám, že to musí být nahrané:)
  • Stretne Dzurinda čarovnú babičku a tá sa ho pýta:
    -Tak čo, Miki, čím by si chcel byť po marcových voľbách?
    -Ministrom!
    Babka šibne čarovným prútikom a z Mikiho je bonsaj …
  • :D:D:D:D:D
  • Je to dlouhý 40 centimetrů, tuhý a ženský z toho v noci řvou, co je to?

Náhlé kojenecké úmrtí.
  • Thule: Dobrej, ale urcite upozorni nektere zvedavce, ze jde o velmi cernej humor:)
  • Aqwarty: Nechápu, co je na tom vtipného, byť se má jednat o černý humor. Ale samozřejmě chápu, že každý máme jiný smysl pro humor.
    Thule: Jsi debil...
  • Tenhle druh vtipů nemám rád.
  • No hlavně to postrádá zajímavější pointu (pro mne)... A taky zrovna nechápu tenhle druh humoru
  • Chmur: děkuju za krásný oslovení
  • Oslovil jsem tě Thule. Pejorativním označením jsem stručně vyjádřil názor na podobné vtípky. To už je tak, Židé špatně snáší vtípky o holocaustu a rodiče malých dětí (já) zas o úmrtí kojenců, ještě k tomu v prvoplánovitém a trapném spojení s mužským penisem.
    Věřím, že to pochopíš. Jinak proti tobě nic nemám, nemyslím si, že trpíš lehkou mentální retardací a nepřeji Ti nic zlého.
  • "Skončil som rýchlokurz čítania a dokázal som prečítať Vojnu a mier za dvadsať minút. Je to o Rusku." Woody Allen
  • :-D Hele ale Láska a Smrt je výbornej film.
  • Už je to dost profláklé, ale možná to někdo nezná. Není nad kvalitní herecké výkony. YT link
  • Kdy končí ženská emancipace?
    Když se vyskytne první technickej problém.

• Vite jak se nazýva černej rus?
    .....
    .....
    .....
    Nigor .. :D
  • Thule napsal(a):

Kdy končí ženská emancipace?
    Když se vyskytne první technickej problém.

Výborný :o))
  • Thule: Dokonalej! :-)
  • on to spíš neni ani tak vtip jako realita. Zrovna předevčírem jsem na tohle téma měl jeden "rozhovor" s mojí mamkou a sestrou. Taky všechno dobrý,ale najednou se sestře porouchalo kolo a mě bylo řečeno, že jsem chlap a mám to jít opravit já. :D
  • thule: to uz neni emancipace, ale rozena diktatura:-)
  • Em, ten "vtip" by mi pripadal vtipný možno tak na začiatku 20. storočia. Dnes to platí asi rovnako, akože muži nikdy neplačú. (Pozdravujem od rozobratého notebooku s pájkovačkou)
  • Shirley: Mělo by to větší váhu, kdybys zdravila od znovu složeného a fungujícího notebooku :)
  • Flanker: to sa mi v pohode podarilo už niekoľko krát, pwoblem? :)
  • Shirley: Pouze rada do života. Rozebrat něco umí každý malý dítě, takže na přetřes dávat spíš to skládání :)
  • Mno, ja nedávam na pretras to ani ono, ja naznačujem, že nie každá ženská sa bojí technických problémov a okamžite ich hádže na plecia niekomu inému :)
  • Shirley: a jaké že je tvoje zaměstnání (jestli teda už pracuješ)? A co jsi tam pájela? Já jen že si neumím představit, že bych se s pájkou hrabal v notebooku.. možná tak nějaký napájecí kontakty. Když jsem měl notebook v servisu, tak vyměnili jen základní desku (což bylo ve výsledku k ničemu) a kde je přesně problém nějak nezkoumali. Asi by na to ani nepřišli.
  • V dnešní době už není ani moc mužů, co by si rozuměli s technickými problémy. :-)
  • Paul: No ono to nepatrilo ani veľmi dokopy a nebola to demonštrácia toho, čo teraz naozaj robím, len som tým chcela dať najavo, že viem používať pájkovačku a hrabať sa v noťase :)) Ja mám práve doma iba trafopájku a tou by som sa do dosky počítača naozaj neodvážila, natoľko si ho ešte cením - už mi jeden noťas v detstve odišiel po tom, čo "macher" naznal, že "niéé, mikropájku netreba, spravíme to trafom" :)

V noťase som akurát v minulosti menila ramku, potom som raz rozbehala nejaký za*raný ventilátor a tak, nie som žiadny mechanik, ale skrátka, keď je problém, vygooglim riešenie a idem do toho, nerobím, že "OMFG, drôtiky, muž môj, pomóc!". A k tomu pájkovaniu som sa dostala, lebo som si to už od detstva chcela skúsiť, ale nikdy sme doma nemali pájkovačku, teraz som zistila, že trafo stojí tak 2 kilá, tak som sa do toho dala a začala som rekonštruovať našu domácu kabeláž, páč jej naše králiky dali poriadne zabrať (plus pájam na slúchatká lepšie konektory a podobne, nič zložité).

Ale nesúvisí to s mojou prácou, mám to iba ako hobby, proste ma od detstva bavilo rozoberať hodinky, rôzne prístoje a podobne (a skladať ich naspäť, pozn. pre Flankera :)).
  • Flanker hlásí příjem.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi