Stretne Dzurinda čarovnú babičku a tá sa ho pýta: -Tak čo, Miki, čím by si chcel byť po marcových voľbách? -Ministrom! Babka šibne čarovným prútikom a z Mikiho je bonsaj …
Oslovil jsem tě Thule. Pejorativním označením jsem stručně vyjádřil názor na podobné vtípky. To už je tak, Židé špatně snáší vtípky o holocaustu a rodiče malých dětí (já) zas o úmrtí kojenců, ještě k tomu v prvoplánovitém a trapném spojení s mužským penisem. Věřím, že to pochopíš. Jinak proti tobě nic nemám, nemyslím si, že trpíš lehkou mentální retardací a nepřeji Ti nic zlého.
on to spíš neni ani tak vtip jako realita. Zrovna předevčírem jsem na tohle téma měl jeden "rozhovor" s mojí mamkou a sestrou. Taky všechno dobrý,ale najednou se sestře porouchalo kolo a mě bylo řečeno, že jsem chlap a mám to jít opravit já. :D
Em, ten "vtip" by mi pripadal vtipný možno tak na začiatku 20. storočia. Dnes to platí asi rovnako, akože muži nikdy neplačú. (Pozdravujem od rozobratého notebooku s pájkovačkou)
Mno, ja nedávam na pretras to ani ono, ja naznačujem, že nie každá ženská sa bojí technických problémov a okamžite ich hádže na plecia niekomu inému :)
Shirley: a jaké že je tvoje zaměstnání (jestli teda už pracuješ)? A co jsi tam pájela? Já jen že si neumím představit, že bych se s pájkou hrabal v notebooku.. možná tak nějaký napájecí kontakty. Když jsem měl notebook v servisu, tak vyměnili jen základní desku (což bylo ve výsledku k ničemu) a kde je přesně problém nějak nezkoumali. Asi by na to ani nepřišli.
Paul: No ono to nepatrilo ani veľmi dokopy a nebola to demonštrácia toho, čo teraz naozaj robím, len som tým chcela dať najavo, že viem používať pájkovačku a hrabať sa v noťase :)) Ja mám práve doma iba trafopájku a tou by som sa do dosky počítača naozaj neodvážila, natoľko si ho ešte cením - už mi jeden noťas v detstve odišiel po tom, čo "macher" naznal, že "niéé, mikropájku netreba, spravíme to trafom" :)
V noťase som akurát v minulosti menila ramku, potom som raz rozbehala nejaký za*raný ventilátor a tak, nie som žiadny mechanik, ale skrátka, keď je problém, vygooglim riešenie a idem do toho, nerobím, že "OMFG, drôtiky, muž môj, pomóc!". A k tomu pájkovaniu som sa dostala, lebo som si to už od detstva chcela skúsiť, ale nikdy sme doma nemali pájkovačku, teraz som zistila, že trafo stojí tak 2 kilá, tak som sa do toho dala a začala som rekonštruovať našu domácu kabeláž, páč jej naše králiky dali poriadne zabrať (plus pájam na slúchatká lepšie konektory a podobne, nič zložité).
Ale nesúvisí to s mojou prácou, mám to iba ako hobby, proste ma od detstva bavilo rozoberať hodinky, rôzne prístoje a podobne (a skladať ich naspäť, pozn. pre Flankera :)).
Komentáře
-Tak čo, Miki, čím by si chcel byť po marcových voľbách?
-Ministrom!
Babka šibne čarovným prútikom a z Mikiho je bonsaj …
Náhlé kojenecké úmrtí.
Thule: Jsi debil...
Věřím, že to pochopíš. Jinak proti tobě nic nemám, nemyslím si, že trpíš lehkou mentální retardací a nepřeji Ti nic zlého.
Když se vyskytne první technickej problém.
.....
.....
.....
Nigor .. :D
V noťase som akurát v minulosti menila ramku, potom som raz rozbehala nejaký za*raný ventilátor a tak, nie som žiadny mechanik, ale skrátka, keď je problém, vygooglim riešenie a idem do toho, nerobím, že "OMFG, drôtiky, muž môj, pomóc!". A k tomu pájkovaniu som sa dostala, lebo som si to už od detstva chcela skúsiť, ale nikdy sme doma nemali pájkovačku, teraz som zistila, že trafo stojí tak 2 kilá, tak som sa do toho dala a začala som rekonštruovať našu domácu kabeláž, páč jej naše králiky dali poriadne zabrať (plus pájam na slúchatká lepšie konektory a podobne, nič zložité).
Ale nesúvisí to s mojou prácou, mám to iba ako hobby, proste ma od detstva bavilo rozoberať hodinky, rôzne prístoje a podobne (a skladať ich naspäť, pozn. pre Flankera :)).