Hra o trůny - obsazení

1363739414265

Komentáře

• Na začátku bylo Branovi sedm... nevím, stejně si to nedovedu představit.
    A navíc - po kom by fanynky slintaly, kdyby Jona a Robba hrály děti?!:-)
  • Ivusha: pod toto se mohu klidně podepsat :)))))))
  • po kom by fanynky slintaly, kdyby Jona a Robba hrály děti?!:-)
    Přece po Gregorovi a Sandorovi :)
  • a mistru Aemonovi. :)
  • Montezuma3 napsal(a):

To jsem jediný kdo je obsazením Margaery spokojen?

Nejsi :)
  • Everett a Arutha ban!
  • Azazel napsal(a):

ona ta herecka hrala v tudorovcich annu boleynovou.Tam mi sedi vic než tady

Třeba je taky chodící spoiler. :-)
  • Everett Young napsal(a):

po kom by fanynky slintaly, kdyby Jona a Robba hrály děti?!:-)
    Přece po Gregorovi a Sandorovi :)
    Tož, to by som rada (hovorím o druhej možnosti), keby Sandora nehral nejaký 45 ročný ujo s miernym pohľadom a divným nosom. Takže ad Margaery - deal with it :P
  • Krisa napsal(a):

No vzhledem k tomu, že Kit Harington má 24 a Richard Madden 25 let, tak je celkem v pohodě, že vypadaj na 25 :))).
    Oni to museli postaršit, přece nemůžeš chtít, aby 13-letá (nebo kolik bylo Danny, když se vdávala) herečka točila sexuální scény... A taky nemůžeš chtít, aby 6-ti leté dítě zahrálo Brana, natož 4 leté Rickona...

ja myslel vzhledem ke knizni predloze kde jim je 16 a 15 :)
  • Ivusha napsal(a):

Na začátku bylo Branovi sedm... nevím, stejně si to nedovedu představit.
    A navíc - po kom by fanynky slintaly, kdyby Jona a Robba hrály děti?!:-)

mohli z nich udelat 19-20 lety...
  • Oni jsou tam dokonce jen za 16-17leté. Catelyn říká v 2. ep. Nedovi: "Před sedmnácti let jsi odjel s Robertem Baratheonem. Vrátil ses za rok se synem jiné ženy."
    Věk všech Starkových dětí je v seriálu zmíněn nebo se dá takhle odvodit.
  • Nevada: Oba vypadaj dost klukovsky, ale to bych musela mít tak pět dioptrií, abych jim věřila sedmnáct ;)
  • Já s tím problém nemám :)
    Když se podívám na dnešní kluky ve věku cca 18 let, tak někteří vypadají, že už mají za sebou i vysokou.
  • Tohle postaršování mi ani nevadí - jsem na něj zvyklá. Vždyť v téměř každém americké (nejen americkém) filmu či seriálu jsou herci starší než postavy, které hrajou. Např. Přátelé (tam bylo postavám přibližně o 10 let míň než hercům), filmy ze středních škol a taky třeba teenagerovské upíroviny (myslím tím Stmívání a Upíří deníky) a další...
  • ja jen nemam rad kdyz napr 20 letou postavu hraje 35 letej herec
  • A jak se Ti tedy líbí obsazení Stannise? :o))
  • Nevada napsal(a):

A jak se Ti tedy líbí obsazení Stannise? :o))

Dobry docela na stanise podle ty fotky sedi , podobne sem si ho predstavoval...

herci je cca 55 myslim a Stannis ma kolem 45 tusim... takze no problem...
  • Kolik bylo Robertovi? Nějak si to nevybavuju, ale měla jsem pocit, že byl stejně (nebo podobně) starý jako Ned - kterému bylo myslím 35. Čili Stannisovi muselo být pod 35...
  • správně Stannisovi je 30 ne-li méně
  • Stannisovi je přes třicet - tuším, že 33-34 v první knize. Mám dojem, že v době rebelie mu bylo 18, když velel Bouřlivému konci při obléhání.
    Robert byl imho o rok až dva starší než Ned.

EDIT: Stannis - Nebo možná dokonce až o dva roky méně - 18 mu bylo při osvobození Bouřlivého konce, ke konci války. Ale nechce se mi to teď už hledat, před chvílí jsem knihy vrátila do knihovničky :)
  • ah fuck .. sem si blbe spocital roky :D ... sem to bral podle jeho narozeni a pak podle umrti roberta... :D jo 35 sedi, sem tam napsal 10 let navic ...

ale anyway ... 50 porad muze hrat 35 letyho ... muj otec ma 50 a vypada tak na 40.. naopak kamaraduv tata ma 45 a vypada tak na 60 ...

v tech 35/40 - 50 letech se ty rozdily docela mazou, 50 letej muze hrat 35 letyho, a neni to mco poznat... ale 25 letej clovek co ma hrat 15 letyho je docela rozdil.... mezi 15 a 25 lety je obrovska zmena
  • Stannis se narodil v roce 265 AL. Tedy je mu 34 let v době kdy se stal Tommen králem.
  • Já nemám problém s věkem jeho představitele, spíš s tím, že v civilu je to docela velkej sympaťák :D No nic, od toho je přece herec...
  • Chceš snad naznačit že Stannis není sympaťák? :)
  • Neni!
    Nevada: Ja bych to videl spis obracene, znam spoustu lidi, kterym je nad 25, ale vypadaji na 18, mluvi na 17, chovaji se na 16 a myslí jim to jako 15-ti letým....
  • Za Baratheonov život položím! Stannis je borec. Menší, ako Robert, ale stále borec.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi