Pomozte Alekovi :-)
Přátelé a kamarádi,
mám na vás malou prosbičku. Jde o krátký dotazník, který mi pomůže v mé vědecké kariéře a snad i v pracovní sféře. Je to max. 20 otázek týkající se Respektu a obecně práce se zpravodajskými informacemi, tak to máte hned ;-)
Dotazník na jdete na http://bit.ly/vQcAcb
Díky předem!
mám na vás malou prosbičku. Jde o krátký dotazník, který mi pomůže v mé vědecké kariéře a snad i v pracovní sféře. Je to max. 20 otázek týkající se Respektu a obecně práce se zpravodajskými informacemi, tak to máte hned ;-)
Dotazník na jdete na http://bit.ly/vQcAcb
Díky předem!
Komentáře
Jo a za odměnu pro vás chystám konečně nějakou tu soutěž, tak snad to do Vánoc stihnu...
Třeba konktétně u toho jesli sleduju Respekt na netu. Chybí mi tam možnost, že ho nikde nesleduju
Dotazník jsem vyplnila, ale třeba u otázky, jestli sleduji Respekt na FB, Twitteru, bloguji atd. jsem nemohla odpovědět, protože nedělám ani jedno.
Opravdu nechci rýpat, ale je to spíš rada, co jsem se dozvěděla ve škole a ze sociologické literatury :)
Předpokládám, že ho Alek nekonstruoval, jenom chce využít data.
Ad možnosti Jiné - tam kde myslím, že mají smysl, jsou. U všech otázek je možnost je nevyplnit, tím je stanovisko jasné. nechápu, kde je problém... :-)
Ano, Alek ho kontruoval, předně je to pro mou diplomku.
Ale když v seznamu chybí možnost odpovědět NE (že nic ze seznamu neplatí), není to dost blbuvzdorné.
To už je podruhé za poslední 3 dny, co jsem se na nějakém fóru snažila někomu poradit/pomoci a vyšla jsem z toho, že se cítím jako úplný blbec :)))))). Z toho plyne ponaučení - nestrkej rypák do cizích věcí Kriso!
Díky všem za vyplnění.
Původně jsem pochopila, že sbíráš ty data, které pak zpracuješ.
Krisa: já rady na fórech vítám, kolik už jsem rozjela her díky aktivním človíčkům, co se nestydí zeptat na volovinu a někdo hodný jim poradí. :-)
A asi na to koukám moc z pohledu webový použitelnosti, kde prostě platí, že zbytečnosti se odmazávaj. Vyhodnocovatel prostě nesmí bejt línej a musí si umět zjistit, že dkyž někdo něco nezaškrtl, tak tím taky vyjadřuje nějaké stanovisko...
Soutěž, soutěž, ankety, soutěž, ankety,....
Smí se šířit mezi další lid?
:o))