Pomozte Alekovi :-)

Přátelé a kamarádi,

mám na vás malou prosbičku. Jde o krátký dotazník, který mi pomůže v mé vědecké kariéře a snad i v pracovní sféře. Je to max. 20 otázek týkající se Respektu a obecně práce se zpravodajskými informacemi, tak to máte hned ;-)

Dotazník na jdete na http://bit.ly/vQcAcb

Díky předem!
«13

Komentáře

• A aby se to zobrazilo v diskuzích, tak ještě jeden hluchý post :-)

Jo a za odměnu pro vás chystám konečně nějakou tu soutěž, tak snad to do Vánoc stihnu...
  • Vyplnil jsem to. Ale po pravdě, nevadí?
  • bohužel je to tak blbě vymyšlenej dotazník že mi to nejde odeslat. Z nějakých otázek jsem si nevybral žádnou možnost tak je nemůžu vyplnit.
    Třeba konktétně u toho jesli sleduju Respekt na netu. Chybí mi tam možnost, že ho nikde nesleduju
  • Opravdu v tomto dotazníku chybí možnosti u některých otázek - nechci rýpat, ale mohli by ti to ve vědecké sféře totálně rozemlít. Jsem vystudovaný sociolog (sice jenom bakalář) a jsem trochu trhlá přes dotazníky :). U každé otázky by měla být možnost, že danou službu jedinec nevyužívá případně položka jiné.
    Dotazník jsem vyplnila, ale třeba u otázky, jestli sleduji Respekt na FB, Twitteru, bloguji atd. jsem nemohla odpovědět, protože nedělám ani jedno.
    Opravdu nechci rýpat, ale je to spíš rada, co jsem se dozvěděla ve škole a ze sociologické literatury :)
  • Vyplněno. Souhlasím s Krisou, u některých otázek by měla být zaškrtávatka a ne jenom jediná volba z mnoha. Taky by se z toho dotazníku mohlo vydolovat víc, ale vypadá to, že je zaměřený na to, jestli má Respekt si nechat platit za obsah na webu.
    Předpokládám, že ho Alek nekonstruoval, jenom chce využít data.
  • Done and Done! :-)
  • chceš aj hlas zo slovenska?
  • Jo, však to nemělo být vysmívání se něčí právi, jen rada aby (když by dotazník měl sloužit vědecké práci) nebyl napaden rýpaly :)
  • Jasný, sarvene ;-) Nebudeš první ani poslední

Ad možnosti Jiné - tam kde myslím, že mají smysl, jsou. U všech otázek je možnost je nevyplnit, tím je stanovisko jasné. nechápu, kde je problém... :-)

Ano, Alek ho kontruoval, předně je to pro mou diplomku.
  • Vyplnené :)
  • Pokud je možné otázku nevyplnit, doporučuji to v otázce zmínit - nebo na začátku dotazníku. Běžně totiž platí, pokud není uvedeno, že se otázka nemusí vyplnit, je požadována odpověď. Tohle je pohled sociologa úchylného na dotazníky :))) Nevím, jak u Vás na škole jsou nároční na dotazníky, u nás by to byl velký problém - proto na to upozorňuji.
  • Tak máš to tam. ;-)
  • Nespadlo to na nevyplněné otázce, a to je hlavní. :-)
    Ale když v seznamu chybí možnost odpovědět NE (že nic ze seznamu neplatí), není to dost blbuvzdorné.
  • Ben Nevis: Nespadlo a samozřejmě, že se dalo pochopit, že se to nemusí vyplňovat, já jen chtěla poukázat na skutečnost, že by to vedoucí/oponent DP to mohl napadnout = zpětná vazba dotazníku. Já si v BP taky nevšimla spoustu věcí, co jsem měla blbě, chybně apod., proto jsem je dávala kontrolovat a následné připomínky jsem hodnotila a případně opravovala. Tohle NEMĚLO být osočování Aleka!
    To už je podruhé za poslední 3 dny, co jsem se na nějakém fóru snažila někomu poradit/pomoci a vyšla jsem z toho, že se cítím jako úplný blbec :)))))). Z toho plyne ponaučení - nestrkej rypák do cizích věcí Kriso!
  • Dobrý zjištění, asi nejsem dost blb, kde jsem nemohl volit, nechal jsem nevyplněno...
  • V poho, já to beru. Prostě je to první takovej komplexní dotazník, co jsem dělal. Kritiku beru. Vedoucí to schválil, takže pohoda ;-) U nás se to stejně asi tak neřeší, my jsme informatici a statistici, ne sociologové :-)

Díky všem za vyplnění.
  • O.K. Tak to pak jo. Ono to je na různých školách jinak - kamarád dělal dotazník k BP na FTVS a ten mě dohnal málem k slzám :))). Já tohle přinést do školy, tak mě urvou nejdřív hlavu a pak mi naplivou do krku :)))
  • Alek: Aha, tak to je jiná, že tady se jedná o formu a ne obsah. :-)
    Původně jsem pochopila, že sbíráš ty data, které pak zpracuješ.
    Krisa: já rady na fórech vítám, kolik už jsem rozjela her díky aktivním človíčkům, co se nestydí zeptat na volovinu a někdo hodný jim poradí. :-)
  • Naopak. Thle dotazník, kterej se nedělá proto, abych prokzal, že umím udělat neprůstřelnej dotazník. Tohle je dotazník k tomu, abych něco zjistil :-D

A asi na to koukám moc z pohledu webový použitelnosti, kde prostě platí, že zbytečnosti se odmazávaj. Vyhodnocovatel prostě nesmí bejt línej a musí si umět zjistit, že dkyž někdo něco nezaškrtl, tak tím taky vyjadřuje nějaké stanovisko...
  • Pomohl jsem Alekovi. Jsem teď snad blíž icefire nebi...
    Soutěž, soutěž, ankety, soutěž, ankety,....
  • Vyplněno (ještě před přečtením diskuze a tudíž spokojená s poznáním, že taky nejsem úplný blb).
    Smí se šířit mezi další lid?
  • Vzhledem k mému sociálnímu vzdělání mám stejné připomínky jako Krisa:-)) (ať žije FSS, a to nejsem sociolog!:D)
  • jasný, že se smí šířit dál (jen prosím už ne další socioložky ;-) dík
  • Sociologie je buržoazní pavěda, ba přímo kryptofašistickej buržoazní škvár :)
  • Alek napsal(a):

jasný, že se smí šířit dál (jen prosím už ne další socioložky ;-) dík

Neboj, sociology nepěstujeme. Navíc tam to neslízneš Ty, ale případně já :)

flanker.27 napsal(a):

Sociologie je buržoazní pavěda, ba přímo kryptofašistickej buržoazní škvár :)

:o))
  • flanker.27: a už je to tu zase - jako bych slyšela svého otce :))). On se doteď nesmířil, že budu podle něj "darmožrout a vodit si domů úchyly", protože po studiu sociologie jsem to "vylepšila" sociální patologií a prevencí a teď se to snažím vyšperkovat sociální pedaogikou :))). Jsem ideální dítě pro strojaře :)
  • flanker.27 napsal(a):

Dámy, ale máme vás rádi ;-) Kdybych to bejval věděl dřív, tak jsem se poradil. No tak pro příště... příští diplomku :-)
  • flanker.27 napsal(a):

jediná veda sú domáce práce na čele s umývaním okien :)
  • Je známo, že za vědu se mohou samozřejmě označit jen přírodovědné a technické obory...Všechno ostatní jsou jen pseudovědy...
  • Všechno ostatní jsou jen pseudovědy...
    Ale i těma se dá slušně živit :-) Pro příklad: Kdo ze zaměstnanců farmaceutické firmy je líp placený? Ten, kdo vymyslí nový lék, nebo ten, kdo přesvědčí sto milionů lidí, že ho nutně potřebujou...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi