FC NEVADA DRAGONS

1121315171870

Komentáře

• Americký fotbal je dobrej tam se aspoň něco děje ( Rugby je sice lepší) oproti baseballu. Ten mne naopak nebaví hrát... V tom sportu se člověk unaví jedině tak jak kouká a čeká až někdo odpálí ten blbej míček... Ale jinak s holkama je to zábavný sport :-D
    Ovšem na Basket a Tenis nic nema :P :-D
  • v poho, to byl jen joke. Já jsem zkoušel softball a byla to slušná sranda. I se na to sem tam chvilku mrknu v telce. Horší je to s tim jejich fotbalem, to nedávám - ale věřím, něco na tom musí bejt, když to tak prožívaj.
  • Amaroun napsal(a):

Americký fotbal je dobrej tam se aspoň něco děje ( Rugby je sice lepší) oproti baseballu.

A stejně přijde plný kotel.
  • No my jsme se s kámošema snažili hrát baseball na základce. Místo pálky jsme měli násadu od motyky a rukavice maximálně pracovní. Kupodivu nás to bavilo. I když si nedělám iluze, že jsme znali pravidla. Myslím, že základní pravidla tohoto sportu již znám, ale prostě mě nebaví na to koukat, i když bych si to někdy rád ještě zahrál.
    Studenti co byli nějakou dobu v USA tvrdili, že pokud člověk pronikne do pravidel AF, tak se z toho stane nesmírně zábavný sport. Nedokážu posoudit, bo jsem do nich nepronikl a asi zřejmě ani neproniknu. Takže to pro mě zůstane do konce mých dnů debilní sport, na který můžou koukat jen debilní Američani:-) Moje chyba.
    Já osobně rád koukám na fotbal (ligu mistrů, když hraje Liberec), hokej (mistrovství světa, olympiáda), basketbal (NBA - bohužel momentálně nemám kde sledovat, final four), box (těžší váhy, vychrtlíci mě nebavěj) a K1
  • Chmur napsal(a):

na který můžou koukat jen debilní Američani:-) /quote]

no dúfam, že na mňa neplatí ani jedno z toho :)

aha... čiastočná citácia už nie je taká elegantná...

• Sarven: Bylo to myšleno s nadsázkou...Ty jsi zvláštní slovenská výjimka:-)
  • tak teraz som sa asi mal definitívne uraziť :)))
  • V poslední době jsem si zamilovala rugby - to jsou frajeři, ne jako ty věchejtci a slečinky, co čutaj do kulatý mičudy nohama. Teď jsme s bratrem sledovali MS a bylo to neuvěřitelný. Dokonce u nás vzniká rugby team, bohužel jen pro chlapy :(((
  • no sledovať zealandsku haku pred finále (ešte prvykrát pred rokmi) to bol naozaj zážitok.
  • sarven napsal(a):

aha... čiastočná citácia už nie je taká elegantná...

Aby ne. Chybí ti na konci závorka. :)
  • sarven: tak to jsem bohužel nemohla, protože minulé (a jediné kromě letošního) MS na NZ bylo v roce 1987. Vzhledem k tomu, že jsem se tothoto krásného roku na konci prázdnin zrodila, bylo to jaksi neproveditelné :))))
    Edit: blbě jsem četla - viděla jsem haku poprvé ve finále na Zélandu... Ta teplota mi dává :D
  • no ja som nemyslel ms na zealande. ale oni boli asi 4 roky dozadu vo finále s niekym. a tam robili haku. (proti francuzom, alebo anglicanom?) to mi utkvelo v pamäti, to som mal na mysli.
  • Já mám pocit, že proti Francouzům nehráli finále, ale nějaké semifinále v nejbližší minulosti - páč o tom mluvili páni komentátoři a dokonce pouštěli i nějaký záznam, kde All Blacks byli v šedivé!!! Mě došlo, že jsi nemyslel MS 87, ale až posléze - v poslední době mi to nějak nemyslí, došly mi prášky na hlavu :))))
  • sarven napsal(a):

no sledovať zealandsku haku pred finále (ešte prvykrát pred rokmi) to bol naozaj zážitok.

Chtěl bych vidět na živo

Ale už aspoň vím co budu dělat až vlezu do kanceláře k profesorovy - Haku
  • Haka je super, ale musíte budit respekt už před hakou, jinak se jen zesměšníte....
  • :) Haka Doufám, že to půjde
  • Vážně to neznamená "Bože jak rád bych se vysral"?
  • V tvém případě možná :-)))
  • Krisa: Hezký
  • Amaroun napsal(a):

V tvém případě možná :-)))

Ctím tvou vlastní zkušenost :)
  • Moji zkušenost? :-) Seš si nějaký moc jistý mou zkušeností... :-D
  • Dobrá, ctím tvou vlastní nezkušenost... Lepší? :)
  • Nooo dalo by se o tom ještě chvíli polemizovat :D Ale asi ani jednoho z nás by to nebavilo...
  • A kdoví co by z nás vypadlo...
  • uf, jiráček slušne odstrelil šancu...
  • To je super, e aspoň sousedi na ten fotbal koukaj, když už to češi vzdali a ani ten stadion nevyprodali :-D

Ba ne, samo koukam, šance to byla ohromná, škoda jí...
  • Já taky koukám :-) Ale ty nový dresy! Jejej
  • No tak to nakonec dopadlo krásně. A co víc, možná po letech jsme opět viděli genialitu Rosickýho.
  • On je taky po letech konečně zdravý
  • Už jsem myslel, že se nedočkám vidět český národní tým hrát výborně...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi