Americký fotbal je dobrej tam se aspoň něco děje ( Rugby je sice lepší) oproti baseballu. Ten mne naopak nebaví hrát... V tom sportu se člověk unaví jedině tak jak kouká a čeká až někdo odpálí ten blbej míček... Ale jinak s holkama je to zábavný sport :-D Ovšem na Basket a Tenis nic nema :P:-D
v poho, to byl jen joke. Já jsem zkoušel softball a byla to slušná sranda. I se na to sem tam chvilku mrknu v telce. Horší je to s tim jejich fotbalem, to nedávám - ale věřím, něco na tom musí bejt, když to tak prožívaj.
No my jsme se s kámošema snažili hrát baseball na základce. Místo pálky jsme měli násadu od motyky a rukavice maximálně pracovní. Kupodivu nás to bavilo. I když si nedělám iluze, že jsme znali pravidla. Myslím, že základní pravidla tohoto sportu již znám, ale prostě mě nebaví na to koukat, i když bych si to někdy rád ještě zahrál. Studenti co byli nějakou dobu v USA tvrdili, že pokud člověk pronikne do pravidel AF, tak se z toho stane nesmírně zábavný sport. Nedokážu posoudit, bo jsem do nich nepronikl a asi zřejmě ani neproniknu. Takže to pro mě zůstane do konce mých dnů debilní sport, na který můžou koukat jen debilní Američani:-) Moje chyba. Já osobně rád koukám na fotbal (ligu mistrů, když hraje Liberec), hokej (mistrovství světa, olympiáda), basketbal (NBA - bohužel momentálně nemám kde sledovat, final four), box (těžší váhy, vychrtlíci mě nebavěj) a K1
V poslední době jsem si zamilovala rugby - to jsou frajeři, ne jako ty věchejtci a slečinky, co čutaj do kulatý mičudy nohama. Teď jsme s bratrem sledovali MS a bylo to neuvěřitelný. Dokonce u nás vzniká rugby team, bohužel jen pro chlapy :(((
sarven: tak to jsem bohužel nemohla, protože minulé (a jediné kromě letošního) MS na NZ bylo v roce 1987. Vzhledem k tomu, že jsem se tothoto krásného roku na konci prázdnin zrodila, bylo to jaksi neproveditelné :)))) Edit: blbě jsem četla - viděla jsem haku poprvé ve finále na Zélandu... Ta teplota mi dává :D
no ja som nemyslel ms na zealande. ale oni boli asi 4 roky dozadu vo finále s niekym. a tam robili haku. (proti francuzom, alebo anglicanom?) to mi utkvelo v pamäti, to som mal na mysli.
Já mám pocit, že proti Francouzům nehráli finále, ale nějaké semifinále v nejbližší minulosti - páč o tom mluvili páni komentátoři a dokonce pouštěli i nějaký záznam, kde All Blacks byli v šedivé!!! Mě došlo, že jsi nemyslel MS 87, ale až posléze - v poslední době mi to nějak nemyslí, došly mi prášky na hlavu :))))
Komentáře
Ovšem na Basket a Tenis nic nema :P :-D
Studenti co byli nějakou dobu v USA tvrdili, že pokud člověk pronikne do pravidel AF, tak se z toho stane nesmírně zábavný sport. Nedokážu posoudit, bo jsem do nich nepronikl a asi zřejmě ani neproniknu. Takže to pro mě zůstane do konce mých dnů debilní sport, na který můžou koukat jen debilní Američani:-) Moje chyba.
Já osobně rád koukám na fotbal (ligu mistrů, když hraje Liberec), hokej (mistrovství světa, olympiáda), basketbal (NBA - bohužel momentálně nemám kde sledovat, final four), box (těžší váhy, vychrtlíci mě nebavěj) a K1
Edit: blbě jsem četla - viděla jsem haku poprvé ve finále na Zélandu... Ta teplota mi dává :D
Ale už aspoň vím co budu dělat až vlezu do kanceláře k profesorovy - Haku
Ba ne, samo koukam, šance to byla ohromná, škoda jí...