Věk hrdinů - Dlouhá noc

2»

Komentáře

• Ben Nevis napsal(a):

Mně se to stává i v písemné tvorbě a nemusí se to zrovna rýmovat. :-)

Myslíš něco jako, když místo "Václav Klaus" omylem napíšeš "Zatrolený Přizdisráč"? Jo to se mi občas stává taky. :-)
  • Montezuma: Něco ve stylu "Tak se rozvádím..."
    "Jo? Co se stalo?"
    "Přeřekl jsem se při snídani. Místo 'miláčku, podej mi sůl' jsem řekl: 'Zkazila jsi mi celý život.'"
    ? :-)
    Spíš místo kredenc napíšu tuška a divím se, kde se ta asociace vzala. :-)
  • Krisa napsal(a):

Opravdu mám nějaký problém, dnes jsem místo "Rytmus" (Patrik Vrbovský) řekla "REKTUS" - neznáte nějakého odborníka, na kterého bych se mohla obrátit :)))

v tomhle případě souhlasím s výše uvedeným. Jde o podvědomé zhodnocení kvality produkce uvedené pseudocelebrity.:)
  • ohledně 3) - souhlas, taky si myslím, že se z nich stávají další Jiní... - způsob neví asi nikdo, kromě GRRM... Spíš - co si myslíte, může jít o jakékoliv dítě, který ukradnou nebo musej ty děti přijít k nim dobrovolně od rodičů(jako od Krastera), případně jestli musí jít o děti vzniklé nějakou prasárnou(znásilnění, incest,..) - ?
  • No podle toho co si myslím já, tak nemrtví jsou jenom oživlé mrtvoly, ať už lidí nebo zvířat. Takové zombie Snadno zranitelní ohněm a dají se spomalit konvenčními zbraněmi. Jiní (bílí chodci) nejsou vůbec nemrtví. Je to jakási úplně jiná rasa, magické příšery z ledu. Nedovedu si představit jak by vznikli z lidí.Pití krve mi přijde jen jako přibájené starou chůvou. Zranitelní obsidiánem a dračí ocelí(valyrijská ocel ?)Nemají rádi oheň (Jsou to přeci jen postavy ledu a zimy) Neobjevují se ve dne, resp na přímém slunečním světle. Nejsem si jist, ale mam pocit že to, že jsou potomci démonů říkala Melisandra.
  • Krisa napsal(a):

Opravdu mám nějaký problém, dnes jsem místo "Rytmus" (Patrik Vrbovský) řekla "REKTUS" - neznáte nějakého odborníka, na kterého bych se mohla obrátit :)))

No tak tomu už ze zvyku říkám Řiťmus.
  • Sleeper: No pokud vím tak uplně stejný problém se světlem měli i Tolkienovi skřeti. Proto Sauron chtěl tu jeho slavnou noc co nikdy neskončí. Stejné jako u GRRM. Stejně tak Aragorn je potomkem Isildura tak tady má být taky nějaký znovuzrozený AA. Akorát že v LOTR Saurona nakonec nezabije Aragorn ale zničí ho Frodo. Takže ten nápad s AA může být celou dobu jen nějaká fraška.
  • Krasterovi synovia nie su nahodou bieli chodci? Mne to tak z pribehu pripadalo.
    A je par naznakov, ze Jon je AA, ale GRRM nikdy nespi :)
  • Hilde: Pokud by byl Jon AA tak by to podle Tolkiena vycházelo že Jiné zničí Bran
  • Everett Young napsal(a):

Hilde: Pokud by byl Jon AA tak by to podle Tolkiena vycházelo že Jiné zničí Bran

Haha, tak že by přeci jen Mistr držel jakýs takýs kánon?
  • Ale Bran Jine nezničí on ich povedie.. a kde maš v Tolkienovy že Gandalf a Frodu su pribuzny?
  • Gardien: Co? o Gandalfovi jsem nic neříkal :) říkal jsem že Aragorn je potomek Isildura. O Gandalfovi nepadlo ani slovo. Jinak za Gandalfa považuji Melisandru (já vím trošku drsnější Gandalf ale co?)
  • Everett Young napsal(a):

Gardien: Co? o Gandalfovi jsem nic neříkal :) říkal jsem že Aragorn je potomek Isildura. O Gandalfovi nepadlo ani slovo. Jinak za Gandalfa považuji Melisandru (já vím trošku drsnější Gandalf ale co?)

Tak ale Jon a Bran su pribuzny.
    A ak je Jon AA tak je vlastne Aragorn a Bran je teda Frodo ale oni nie su pribuzny
  • Gardien: No tak přece to nemůže GRRM obšlehnout úplně ne? to už by bylo moc nápadný :) Jinak ještě mě tak napadlo že Thorin vlastně hraje na harfu, stejně jako Mance.
  • svoa00 napsal(a):

Ben Nevis: Zdá se se mi, že o Jiných toho pořád víme překvapivě málo.

Kněží Pána světla... nejsou jimi spíše neýž Beric a UnCat třeba Mel a Thoros? A vlastně v tanci se ještě mihli další
    R'hllor a Velký Jiný jsou písní ohně a ledu? Jestli jo, tak si asi Rhaegar docela fandil, když svému synu říkal, že žádnou píseň mu nesloží, že jeho jest píseň ohně a ledu... :o) A upřímně řečeno, Rhaegar o tom musel vědět o moc více, než my všichni dohromady... (krom Martina) :o)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • HistorieKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi