Věk hrdinů - Dlouhá noc

2»

Komentáře

• Ben Nevis napsal(a):

Mně se to stává i v písemné tvorbě a nemusí se to zrovna rýmovat. :-)

Myslíš něco jako, když místo "Václav Klaus" omylem napíšeš "Zatrolený Přizdisráč"? Jo to se mi občas stává taky. :-)
  • Montezuma: Něco ve stylu "Tak se rozvádím..."
    "Jo? Co se stalo?"
    "Přeřekl jsem se při snídani. Místo 'miláčku, podej mi sůl' jsem řekl: 'Zkazila jsi mi celý život.'"
    ? :-)
    Spíš místo kredenc napíšu tuška a divím se, kde se ta asociace vzala. :-)
  • Krisa napsal(a):

Opravdu mám nějaký problém, dnes jsem místo "Rytmus" (Patrik Vrbovský) řekla "REKTUS" - neznáte nějakého odborníka, na kterého bych se mohla obrátit :)))

v tomhle případě souhlasím s výše uvedeným. Jde o podvědomé zhodnocení kvality produkce uvedené pseudocelebrity.:)
  • ohledně 3) - souhlas, taky si myslím, že se z nich stávají další Jiní... - způsob neví asi nikdo, kromě GRRM... Spíš - co si myslíte, může jít o jakékoliv dítě, který ukradnou nebo musej ty děti přijít k nim dobrovolně od rodičů(jako od Krastera), případně jestli musí jít o děti vzniklé nějakou prasárnou(znásilnění, incest,..) - ?
  • No podle toho co si myslím já, tak nemrtví jsou jenom oživlé mrtvoly, ať už lidí nebo zvířat. Takové zombie Snadno zranitelní ohněm a dají se spomalit konvenčními zbraněmi. Jiní (bílí chodci) nejsou vůbec nemrtví. Je to jakási úplně jiná rasa, magické příšery z ledu. Nedovedu si představit jak by vznikli z lidí.Pití krve mi přijde jen jako přibájené starou chůvou. Zranitelní obsidiánem a dračí ocelí(valyrijská ocel ?)Nemají rádi oheň (Jsou to přeci jen postavy ledu a zimy) Neobjevují se ve dne, resp na přímém slunečním světle. Nejsem si jist, ale mam pocit že to, že jsou potomci démonů říkala Melisandra.
  • Krisa napsal(a):

Opravdu mám nějaký problém, dnes jsem místo "Rytmus" (Patrik Vrbovský) řekla "REKTUS" - neznáte nějakého odborníka, na kterého bych se mohla obrátit :)))

No tak tomu už ze zvyku říkám Řiťmus.
  • Sleeper: No pokud vím tak uplně stejný problém se světlem měli i Tolkienovi skřeti. Proto Sauron chtěl tu jeho slavnou noc co nikdy neskončí. Stejné jako u GRRM. Stejně tak Aragorn je potomkem Isildura tak tady má být taky nějaký znovuzrozený AA. Akorát že v LOTR Saurona nakonec nezabije Aragorn ale zničí ho Frodo. Takže ten nápad s AA může být celou dobu jen nějaká fraška.
  • Krasterovi synovia nie su nahodou bieli chodci? Mne to tak z pribehu pripadalo.
    A je par naznakov, ze Jon je AA, ale GRRM nikdy nespi :)
  • Hilde: Pokud by byl Jon AA tak by to podle Tolkiena vycházelo že Jiné zničí Bran
  • Everett Young napsal(a):

Hilde: Pokud by byl Jon AA tak by to podle Tolkiena vycházelo že Jiné zničí Bran

Haha, tak že by přeci jen Mistr držel jakýs takýs kánon?
  • Ale Bran Jine nezničí on ich povedie.. a kde maš v Tolkienovy že Gandalf a Frodu su pribuzny?
  • Gardien: Co? o Gandalfovi jsem nic neříkal :) říkal jsem že Aragorn je potomek Isildura. O Gandalfovi nepadlo ani slovo. Jinak za Gandalfa považuji Melisandru (já vím trošku drsnější Gandalf ale co?)
  • Everett Young napsal(a):

Gardien: Co? o Gandalfovi jsem nic neříkal :) říkal jsem že Aragorn je potomek Isildura. O Gandalfovi nepadlo ani slovo. Jinak za Gandalfa považuji Melisandru (já vím trošku drsnější Gandalf ale co?)

Tak ale Jon a Bran su pribuzny.
    A ak je Jon AA tak je vlastne Aragorn a Bran je teda Frodo ale oni nie su pribuzny
  • Gardien: No tak přece to nemůže GRRM obšlehnout úplně ne? to už by bylo moc nápadný :) Jinak ještě mě tak napadlo že Thorin vlastně hraje na harfu, stejně jako Mance.
  • svoa00 napsal(a):

Ben Nevis: Zdá se se mi, že o Jiných toho pořád víme překvapivě málo.

Kněží Pána světla... nejsou jimi spíše neýž Beric a UnCat třeba Mel a Thoros? A vlastně v tanci se ještě mihli další
    R'hllor a Velký Jiný jsou písní ohně a ledu? Jestli jo, tak si asi Rhaegar docela fandil, když svému synu říkal, že žádnou píseň mu nesloží, že jeho jest píseň ohně a ledu... :o) A upřímně řečeno, Rhaegar o tom musel vědět o moc více, než my všichni dohromady... (krom Martina) :o)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů HistorieKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi