Mustering přišel, ale pak zapracovala diplomacie a já jsem se (musel/chtěl) bez boje stáhnout z SeaGard ale zbral jsem si BlackWater a C. Point, takže sem až zas tolik netratil...
No jo nechat si sebrat sunspear :) a mimochodem taky ho v pokočilích tipuju na vítěze. Lannister, Baratheon a Tyrell se navzájem vymlátěj a martell je pak snadno přehraje zatim co stark si povede svojí válku s greyjoyema
Tyrell to má dobře našlápnuté, k tomu ještě nebojoval. Pro tohle mám pochopení a sympatie - i když jak jsem teď v roli Martella, tak mi ta tyrellská rozpínavost v sousední hře moc radosti nedělá :-D
No jo, je pravda, že Lannister docela narazil na problémy. Ono udělat hrubou strategickou chybu hned v prvním kole, která se pak táhne celou hru, nebo dostat Sea of Storms zrovna v okamžiku, kdy to bez toho obranného nájezdu fakt nejde, to je pak hra docela chuťovka (i když to bych ještě přežil, alespoň je to zábava) ale rozhodně se to nevyrovná tomu, když Baratheon, Tyrell a Martell si z nějakého důvodu myslí, že cílem hry není vyhrát, ale za každou cenu vymlátit Lannistera. Když Martell snad chce dorazit na druhou stranu mapy nebo co a Tyrell s Baratheonem si léčí bebíčka a podporují ho v tom, tak to se pak opravdu nedá nic dělat :-/. Představte si to vzrušení při čtení knížek, kdyby se Daenerys rozhodla, že domů vlastně ani nechce a Cersei pustila Neda se Sansou domů a že prý ať v Zimohradu pozdravují a někdy se staví na kafe ...
Já od začátku fandím Martellovi a vypadá to opravdu dobře. Jen ten Tyrell mě tam trochu rozčiluje. Jinak ano. Souhlasím že cílem hry opravdu JE vymlátit Lannistera.
Že tam tak nějak v poklidu vyčkává až Martell přijde o všechno vojsko (nebo ho přesune někam k Lannisterovi), pak bude mít Tyrell naprosto volnou cestu až k Sunspear. To mě trochu Rozčiluje. Samozřejmě Lannisterská čistka vždycky zvedne náladu :)
No Lannister si zapomněl udělat kamarády na jihu, co k tomu jinýho říci... :-D
Souhlasím že cílem hry opravdu JE vymlátit Lannistera.
Nebudu zastírat, že Lannister mě štve od cca 2.-3. kola a úpěl jsem, když jsem se k němu nemohl nějaký 4 kola dostat a ostatní s ním nic moc nedělali. Ale nemá to co dělat s rodem jako takovým nebo snad dokonce hráčem (naopak, vždy se těším co Lubos vymyslí, páč má tendenci mě překvapit :-) Mně vadila jeho strategie, kdy Lann poskytoval krytí Greyjoyovi, který měl slušně našlápnuto a Lannisterovi to nějak moc nevracel. (Aspoň tak jsem to vnímal a moc rád si později vyslechnu, co Lann vlastně zamýšlel.) No a jelikož ke G. jsem se nemohl dostat, tak jsem se zkusil prodrat aspoň ke lvovi. Chápu, že pro L. má hra poslední dvě kola nepříjemnou příchuť, tak snad ho to neznechutí moc, má totiž můj velký dík, že tu hru zároveň vede.
A vůbec, nevěřil jsem, že mě online hraní bude přece jen bavit. Skvělej nápad!
Komentáře
Musim říct, že u nás to Martell začal o trošku hůř :-))
Není to náhodou obráceně?
Začátečníci, zakončení 4. kola
Pokročilí, zakončení 6. kola
Teď by mohl přijít útok Divokých :)
A vůbec, nevěřil jsem, že mě online hraní bude přece jen bavit. Skvělej nápad!