Jo, o tom úplňku vím, ale neměl jsem trpělivost na něj čekat. Krumpáč samozřejmě mám, a už jsem pár dolů takhle vybílil. Dokonce jsem si pořídil kouzlo Transformace, díky kterému můžu z železné rudy vyrábět stříbrnou a zlatou! :-) Ale zatím jsem narážel jen na železnou rudu, potřeboval bych někde najít trpasličí ruiny....
Jo toho jsem měl možnost taky ukecat... Teď jsem koupil barák a vybavil... Konečně lepší systém zařazování knihy do poliček... Kua ale pořád se motám kolem Bílého Průsmyku...
Jo jo už jsem se specializoval na to co vždycky (ač jsem říkal že tentokrát to bude jiné) jsem nord bojující obouručním kladivem a nejspíš se dám k legii.
Ve skutečnosti k žádnému plundrování nedošlo, říše pokojně Morrowind obsadila po dohodě císaře s Tribunálem. Větší maglajs tam způsobila invaze Skyrimu, kterou museli před tisíci lety odrazit Dunmerové s Dwemery. A to nemluvím o katastrofě z posledních let, kdy někam zmizel Vivec, a tak spadnul ten meteorit, co levitoval nad Vvardenfellem a spolu s ním vybouchla Rudá hora, takže většina Vvardenfellu zmizela pod mořem, většina starých rodů zanikla a do Morrowindu podnikla invazi sousední země Black Marsh a obsadila ho. Nevím, kdo je tady horší, říše to ale rozhodně není. :-))))
Jo takhle, škoda :). Já už se těšila na nějakou novinku - už máme doma spoustu knížek Warcraft a teď i Assasin´s creed (nedokážu si zapamatovat jak jsou ty "s") a kupodivu je to dost zábavné čtení
Tak tyhle hry vůbec neznám - já jsem, co se týče her, dost vybíravá. Nebaví mě střílečky, mám ráda příběh a nesnáším lekačky (jednou jsem u hry spadla ze židle, když na mě ve vzduchový rouře ze tmy vyskočila nějaká potvora a snažila se mi přisát na ksicht = s tou hrou jsem nadobro skončila)
olorin: Dobře, ty. :-))) Ale dovolim si nesouhlasit, jedinej výsledek invaze Skyrimu do Morrowindu byla celokontinentální nenávist starousedlíků k seveřanům a jedna Nordská osada úúúplně na severu, normální válka. Kdežto říše se tam natankuje, zakáže otroctví a Black Marsh (ještěři, fůůj:-)) z nedostatku úcty obsadí zbytek kontinentu. ... A Viveca zabil Nerevarine a zavřel ho do soul-gemu. :-))
Komentáře
...
A Viveca zabil Nerevarine a zavřel ho do soul-gemu. :-))