Pc gaming(xbox, ps)

1192022242538

Komentáře

• Jo, o tom úplňku vím, ale neměl jsem trpělivost na něj čekat. Krumpáč samozřejmě mám, a už jsem pár dolů takhle vybílil. Dokonce jsem si pořídil kouzlo Transformace, díky kterému můžu z železné rudy vyrábět stříbrnou a zlatou! :-) Ale zatím jsem narážel jen na železnou rudu, potřeboval bych někde najít trpasličí ruiny....
  • Mne trošku štve že jsem neměl možnost někoho ukecat v úkolech tak uvidíme jak to s tím je :-)
  • Já jsem zatím jen ukecal jednoho strážného, aby mě pustil do města. :-/
  • Jo toho jsem měl možnost taky ukecat... Teď jsem koupil barák a vybavil... Konečně lepší systém zařazování knihy do poliček... Kua ale pořád se motám kolem Bílého Průsmyku...
  • Dělal jste někdo ten quest zabití vůdce banditů?
  • Everett Young: Je jich tam víc :-) Ale pokud myslíš hned ten ze začátku s tím zatykačem tak ano..
  • Kua. Já si to dnes neměl kupovat. Zítra celý dopoledne v práci budu koukat na hodiny abych už mohl být doma a pařit. :D
  • :-))) Jo je to dobrá hra..
  • Jo jo už jsem se specializoval na to co vždycky (ač jsem říkal že tentokrát to bude jiné) jsem nord bojující obouručním kladivem a nejspíš se dám k legii.
  • Proč bojujete za legii? :-D Nechtěli vás popravit? :-D
  • Amaroun napsal(a):

Proč bojujete za legii? :-D Nechtěli vás popravit? :-D

To byla jen administrativní chyba. Prostě jsem byl ve špatný čas na špatném místě, no. :-D
  • Naberu tam hodně expu a pak je vyhladím jako v Morrowindu.
  • Powergaming je zlo!
  • chtěli mě zabít, já jenom oplácím stejnou municí
  • na imperiální fašisty se musí tvrdě, zplundrovali nám Dunmerům Vvardenfell a v TES 4 jste je ještě museli zachraňovat. pfuj! :-)))
  • Ve skutečnosti k žádnému plundrování nedošlo, říše pokojně Morrowind obsadila po dohodě císaře s Tribunálem. Větší maglajs tam způsobila invaze Skyrimu, kterou museli před tisíci lety odrazit Dunmerové s Dwemery. A to nemluvím o katastrofě z posledních let, kdy někam zmizel Vivec, a tak spadnul ten meteorit, co levitoval nad Vvardenfellem a spolu s ním vybouchla Rudá hora, takže většina Vvardenfellu zmizela pod mořem, většina starých rodů zanikla a do Morrowindu podnikla invazi sousední země Black Marsh a obsadila ho. Nevím, kdo je tady horší, říše to ale rozhodně není. :-))))
  • Máš to docela nastudovaný... Budu se muset polepšit a taky přečíst knížky...
  • K The Elders Scrolls existují nějaké knížky? Prosím o odkaz - právě jste mi vymysleli dárek k Vánocům pro bratra :)
  • Sorry takhle "knížky" ... Ve hře... To znamená na 5-20 stran :-)
  • Jo takhle, škoda :). Já už se těšila na nějakou novinku - už máme doma spoustu knížek Warcraft a teď i Assasin´s creed (nedokážu si zapamatovat jak jsou ty "s") a kupodivu je to dost zábavné čtení
  • Deus ex a Mass Effect jsou snad knihy...
  • Tak tyhle hry vůbec neznám - já jsem, co se týče her, dost vybíravá. Nebaví mě střílečky, mám ráda příběh a nesnáším lekačky (jednou jsem u hry spadla ze židle, když na mě ve vzduchový rouře ze tmy vyskočila nějaká potvora a snažila se mi přisát na ksicht = s tou hrou jsem nadobro skončila)
  • Je váš Companion ve Skyrimu zahubitelný? Moje ochránkyně přežila několik útoků pastí a nic se jí nestalo...
  • Krisa: Kniha k The Elder Scrolls existuje, minimálně jedna o které vím - jmenuje se The Infernal City. :-)
  • olorin: Dobře, ty. :-))) Ale dovolim si nesouhlasit, jedinej výsledek invaze Skyrimu do Morrowindu byla celokontinentální nenávist starousedlíků k seveřanům a jedna Nordská osada úúúplně na severu, normální válka. Kdežto říše se tam natankuje, zakáže otroctví a Black Marsh (ještěři, fůůj:-)) z nedostatku úcty obsadí zbytek kontinentu.
    ...
    A Viveca zabil Nerevarine a zavřel ho do soul-gemu. :-))
  • To je ovšem nekanonický konec Morru. :-)))
  • Olorin: takovouhle knihu jsem úplně na mysli neměla :)
  • Teď jsem objevil knihu ve Skyrimu co má asi 50 stran :-D
  • Tak zkopírovat a poslat :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi