Píseň zazní na HBO!

1121314151618»

Komentáře

• To nebyl jen Case. Já s Hrou otravovala pravidelně i v hádankářském OT klubu a ještě v jedné kecárně, a někteří tam zareagovali podobně. Ale zase na druhou stranu se mi jich podařilo pár nalákat :o)
    A co se klubu Seriály týče, tak bych řekla, že jich přece jen bude víc než 10. Ale máš pravdu, že ke konci jsme trochu zvolnili :o))
  • Ctu si GoT v číslech a zaujalo:

5: Number of topless women in the pilot.

Nevada - pamatujes na nedavnou Camelot vyzvu :)
  • Nevada - a jinak jsem se spocital - od 7.2010 jsem se tam o hre zminil 7x = 7 dni

coz je teda pekny houby :)
  • a jeste k tomu souboji:

2: Number of sex scenes in the pilot.
  • knedle - já si spočítala, že cca od začátku února jsem tam dávala 8 odkazů na upoutávky apod. Plus pár dalších komentářů v k nim vzniklých diskuzích. Je to tak, slabota. Provedeme závěrečný útok? ;o)

ad výzva - kokos si po několika letech změnil ikonku. Má na ní Eddarda na Železném trůnu. Řekla bych, že mise víceméně splněna :o))
  • 2: Number of sex scenes in the pilot.
    Jenom? Nemají být tři? I když tu jednu asi trošku utnou.
    5: Number of topless women in the pilot.
    Dany + ty čtyry s Tyrionem v posteli
  • Co myslíte, dojde někdy i ke zpracování příbehů Dunka a Egga? Podle mě by to nebyl zlý způsob pro vyplnění doby, kdy seriál doběhne knihy.
  • HBO & Dark Horse Announce GAME OF THRONES Merchandise Partnership
    (Snad to tady už někde nebylo. Poslední dobou nějak nestíhám všechny odkazy.)

Ty karty bych docela chtěla. A targaryenský hrnek taky :)
  • nebylo, já naopak poslední dobou nestíhám to tu aktualizovat, takže dobře, že to někdo hlídá :-)
  • Zajímavé karty. Lannisteři - káry, Baratheoni - piky, Starkové - kříže a Targaryeni - srdce.
    A Joffrey je eso! :D
  • A Joffrey je eso!
    No jo. Karta "Nula" tam totiž není.
  • Everett Young: karta "zmrd, sráč, malá kurva" tam není :)
  • Mě se hodně líbí ty placky a hrnky
  • Krisa: pozor, bavíme se tu o dítěti, beztak zneužívaném a okolnostmi donuceném k hrozným činům, které by nespáchal mít lepší matku. :-)))
  • ale spáchal je to vyšinutej sadista.
  • S kartami mi choďte niekam, ja chcem licencovaný Ice zo seriálu.
  • Ben Nevis: To, že se bavíme o dítěti, které je manipulované matkou nemění nic na tom, že je to pěknej sráč a nenávidím ho :)))
  • Joffrey je hajzl, sadistická svině a zbabělý šmejd. Ale manipulovaný matkou zrovna není.
  • A to, že nechá Sansu mlátit ostatníma, když jí chce ubližovat, je navíc docela gay.
  • Spíš je ještě moc mladý na to, aby věděl, co s holkou.
  • Vzhledem k tomu, že Sanse vypráví, že až začne krvácet, tak se za ní staví a budou mít potomka, tak bych řekla, že to docela víc...
  • Ví, ale netroufá si. Evidentně ho to láká, ale nemá odvahu se rozhoupat. Právě proto Tyrion navrhuje to kouzelné řešení poslat ho do bordelu ve druhé knize :)
    (nebo třetí? teď si nejsem jistá, ale to nehraje roli)
  • Myslim, že základní vzdělání mu už obstarala paní matinka.
  • Tak Joff je po genetické stránce paskvil a výchova matky a nezájem otců (vlastního a nevlastního:-) mu taky zrovna nepřidali. Myslím však, že Cersei za jeho povahu může spíš z malé části. Sama v sáze říká "Joffrey byl vždy nezvladatelný". Je to prostě zbabělej sadistickej egomaniak. Navíc jeho sourozenci vykazují při stejné matce a otci naprosto odlišné vlastnosti. Tommen je milý a podle mě, byť se to možná na první pohled nezdá, i mnohem odvážnější a houževnatější než jeho bratříček a Myrcella zdědila, zdá se, z Lannisterů spíš to dobré.
  • Chmur: Nad Myrcellou a Tommenem si ještě pobrečíme. Degenerace se jim naštěstí vyhnula :D Když pomyslím na Joffreyho, vnucuje se mi Charlie Sheen ze Žhavých výstřelů. "Bylo by to jako spát s vlastní sestrou. I když je to fajn holka, hezky stavěná. To se prostě nedělá. Narodili by se jí mrzáčci."

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi