To nebyl jen Case. Já s Hrou otravovala pravidelně i v hádankářském OT klubu a ještě v jedné kecárně, a někteří tam zareagovali podobně. Ale zase na druhou stranu se mi jich podařilo pár nalákat :o) A co se klubu Seriály týče, tak bych řekla, že jich přece jen bude víc než 10. Ale máš pravdu, že ke konci jsme trochu zvolnili :o))
knedle - já si spočítala, že cca od začátku února jsem tam dávala 8 odkazů na upoutávky apod. Plus pár dalších komentářů v k nim vzniklých diskuzích. Je to tak, slabota. Provedeme závěrečný útok? ;o)
ad výzva - kokos si po několika letech změnil ikonku. Má na ní Eddarda na Železném trůnu. Řekla bych, že mise víceméně splněna :o))
Ví, ale netroufá si. Evidentně ho to láká, ale nemá odvahu se rozhoupat. Právě proto Tyrion navrhuje to kouzelné řešení poslat ho do bordelu ve druhé knize :) (nebo třetí? teď si nejsem jistá, ale to nehraje roli)
Tak Joff je po genetické stránce paskvil a výchova matky a nezájem otců (vlastního a nevlastního:-) mu taky zrovna nepřidali. Myslím však, že Cersei za jeho povahu může spíš z malé části. Sama v sáze říká "Joffrey byl vždy nezvladatelný". Je to prostě zbabělej sadistickej egomaniak. Navíc jeho sourozenci vykazují při stejné matce a otci naprosto odlišné vlastnosti. Tommen je milý a podle mě, byť se to možná na první pohled nezdá, i mnohem odvážnější a houževnatější než jeho bratříček a Myrcella zdědila, zdá se, z Lannisterů spíš to dobré.
Chmur: Nad Myrcellou a Tommenem si ještě pobrečíme. Degenerace se jim naštěstí vyhnula :D Když pomyslím na Joffreyho, vnucuje se mi Charlie Sheen ze Žhavých výstřelů. "Bylo by to jako spát s vlastní sestrou. I když je to fajn holka, hezky stavěná. To se prostě nedělá. Narodili by se jí mrzáčci."
Komentáře
A co se klubu Seriály týče, tak bych řekla, že jich přece jen bude víc než 10. Ale máš pravdu, že ke konci jsme trochu zvolnili :o))
5: Number of topless women in the pilot.
Nevada - pamatujes na nedavnou Camelot vyzvu :)
coz je teda pekny houby :)
2: Number of sex scenes in the pilot.
ad výzva - kokos si po několika letech změnil ikonku. Má na ní Eddarda na Železném trůnu. Řekla bych, že mise víceméně splněna :o))
(Snad to tady už někde nebylo. Poslední dobou nějak nestíhám všechny odkazy.)
Ty karty bych docela chtěla. A targaryenský hrnek taky :)
A Joffrey je eso! :D
(nebo třetí? teď si nejsem jistá, ale to nehraje roli)