Různé filmy

1181921232480

Komentáře

• Bollywoodská Sněhurka :)
  • Já se na to tak těšila - podle obrázků jsem doufala, že to bude "obyčejná" krásná pohádka bez "hahaha momentů". Smůla :( Ale asi se na to stejně podívám kvůli kostýmům, které jsou prostě boží...
  • Náhodou to podle mě vypadá mile. :) Ale zase moje nejoblíbenější Disneyovka je Enchanted, takže v tomhle možná nejsem reprezentativní vzorka.
  • Enchanted je boží, ale udělat pohádku takhle vtipně nadnesenou je podle mě strašně těžké. Je tenká hranice mezi tím aby to bylo božské nebo neskutečně trapné...
  • To ano... a je pravda, že v Enchanted v podstatě všechno leží na Amy Adams. :)
  • V televizi nám běží souboj seriálů, v kinech bude souboj Sněhurek. Kupodivu obě budou šermovat :)
    Ale nejlepší Sněhurka je ta od Mládka
  • Ta Sněhurka a lovec s Charlize Theron v roli královny se mi líbí, ale vážně se bojím toho, že budu fandit víc zlé královně než Sněhurce, vždyť není Sněhurka ani hezčí! :-D
  • Brave mám v hledáčku už od prvního traileru, pěkné. :-)
  • Na Brave se moc těším. Taky by se mi líbilo, kdyby do celovečerního filmu předělali SIntel, ale to bych musela nakoupit kapesníky :)))
  • Sintel jako celovečerák? To snad ani ne. Jako krátkometrážní animák je to dostačující. A na konci jsem také neměl daleko k slzám.
  • Já nemyslím, že by tenhle příběh roztáhli z 15-ti minut na 2 hodiny, ale něco na ten motiv se stejnou grafikou, páč ta byla boží. Já na konci regulérně řvala, jsem na filmy a knížky děsnej slaboch: brečím i u Dumba :)
  • Krisa: Proboha, to si ještě u GoT budeš muset přichystat krabici kapesníčků ;)
  • svoa00: na to jsem přichystaná - když jsme s Martinou dělaly maraton GoT, tak jsme u postele měly krabici kapesníků, mísu bonbonů, čaj a piva :)))
  • U filmů to je ještě v pohodě, ale když čtu nějakou knížku a u toho řvu, tak to si teprve lidi myslej, že jsem blázen (už se mi to stalo i v MHD).
  • Tak to se mi u knížek naštěstí stává jen výjimečně. Horší je to se smíchem. Čím víc se ho snažím tlumit, tím víc nedokážu přestat. Minulý týden se na mě v čekárně u doktora někteří dívali jako bych si spletla ordinaci, protože psychiatrie je někde jinde.
  • Nevada: to znám...
    Krisa: Já si troufám říct že vůči tomuhle mám velmi cynický postoj (i když u kluků se to tak nebere já vim) ale když jsem viděl jak u filmui Lidice v kině brečeli kluci, holky a dokonce i učitelé, no co dodat fakt jsem si myslel že to není možný...... jediné 2 scény ze všech televizních filmů seriálů a knih které mi dokázali vehnat slzy do očí byly v SG a to při smrti D. Jacksona na konci páté série (jsem ještě nevěděl že se vrátí) a pak na úplném konci SGU když (možná?) nejspíš umře můj nejoblíbenější hrdina všech dob Eli Wallace. Ta scéna ve mě zanechává velmi silné emoce i dnes i když už jsem to viděl.
  • Everett Young: Já jsem cynik jako prase, miluji černý humor, nenávidím lidi a půjdu do pekla...ale brečím u filmů, knížek a když se něco stane zvířátkům :)
  • Taky brečím u dojemných konců, u knížek méně než u filmů, ale už se mi stalo, že jsem v trolejbuse utírala slzy a říkala jsem si, co si lidi pomyslí. :-)
  • Co se narodila dcera, tak i já občas roním u filmů slzy..a to jsem jinak fakt tvrdší než diamant...
  • Já jsem u filmu ani knížky nikdy vyloženě nebrečela, ale vlhký oči, to jo. Naposledy u Marley a já :D U Martina mám spíš pocit, jako kdyby mi dal na hraní krásný štěňátko, pak přijde s puškou, střelí štěňátko do hlavy a jako bonus mě ještě pažbou praští do ksichtu. A to si u seriálu tím vším projdu znova. Když jsem četla Rudou svatbu, bylo mi to až fyzicky nepříjemný. A navíc jsem si vzpomněla na scénu, kterou jsem viděla měsíc předtím - Robb a Catelyn v osmým díle. HBO... :(
  • Já jsem tragéd, Marleymu jsem se dlouho vyhýbala, páč mi bylo jasný, jaký bude konec. Nedávno jsem podlehla a řvala jak malá - možná k tomu přispělo, že mi na jaře umřel pes, ale brečela bych stejně :)
  • Lidi lidi, vy jste rozkošný...
  • Jestli chcete brečet, tak vám doporučuji film "Tanec v temnotách". Největší citová vydírárna od Lars Von Triera. V hlavní roli Björk a na konci filmu jsem řval jak želva.
  • Největší citová vydírárna, co jsem poslední dobou viděla, byla My sister's keeper
    Film o nemocné holce a jak se s tím pere její rodina.
  • Já v poslední době brečel jen u jednoho filmu, a to Most do Terabithie. Ten závěr jsem prostě nezvládl.
  • flanker.27: rozkošná je mé druhé jméno :)))
  • Já jsem citlivka, která se dokáže rozbrečet u reklamy na Škodovku (true story), takže v podstatě brečím u čehokoli, co se mi naskytne. Když jsem poslouchala poslední Aryu v první knize, stála jsem v kuchyni a vzlykala si do čaje. Nebyl pak moc dobrý.
  • Krisa rozkošná, rattus delicata?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi