Mistr už je trochu ve stresu

2»

Komentáře

• Nabízím řešení: šup s ním na Zeď.

Mráz zachovává, třeba tam dosáhne stejně požehnaného věku jako mistr Aemon. :)

Lady Týna musí být velmi neobvyklá osobnost, když si troufá na Matku, Pannu i Stařenu zároveň. :twisted:

Cizinec už se nejmenuje Cizinec, teď mu říkají "Naplavené dříví", na to nezapomeňte!

Všimli jste si, že GRRM používá Sedm i ve scifi příbězích, ale tam vystupují v roli spíše (vlastně úplně) zlé?

• Bohové, neposílejte toho dobrého muže do hrobu.
  • Za tohle si to občas zaslouží :-)

GRRM, Master of Surprise
  • Veľmi podarené :),
    Viem že to tu nepatrí ale objednal som si 25.10 Boure Meču a 30.10 malo vísť. S oneskorením mi to prišlo dnes, vôbec neviem ako k tomu došlo už som sa bál že to bude vianočný darček :D.
    Ale k veci chcem sa opýtať či nieje k objednaní Hostina pro vrány, chcem si ju kúpiť ale na večšine vebov sa dotlač už nerobí a nove vydanie bude až na konci prvého mesiace 2012.
    Mám čakať alebo sa dá niekde objednať.
  • No asi je to nedostatkový zboží. Ale nedávno tu někdo nabízel prodej, ale tam šlo asi o celou ságu...
  • Já už bych v tomto případě raději těch pár měsíců vydržela a počkala si na opravené vydání Hostiny.

(Já vím, mně se dobře kecá, když už to mám přečtené :) )
  • Když vydržím já čekat na Tanec až do jara. A to neumím tancovat Tak proč by někdo nevydržel čekat na Hostinu do Ledna?
  • Tiež pravda :), radšej si počkám a potom si kúpim aj tanec s draky

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi