Veľmi podarené :), Viem že to tu nepatrí ale objednal som si 25.10 Boure Meču a 30.10 malo vísť. S oneskorením mi to prišlo dnes, vôbec neviem ako k tomu došlo už som sa bál že to bude vianočný darček :D. Ale k veci chcem sa opýtať či nieje k objednaní Hostina pro vrány, chcem si ju kúpiť ale na večšine vebov sa dotlač už nerobí a nove vydanie bude až na konci prvého mesiace 2012. Mám čakať alebo sa dá niekde objednať.
Komentáře
Nabízím řešení: šup s ním na Zeď.
Mráz zachovává, třeba tam dosáhne stejně požehnaného věku jako mistr Aemon. :)
Lady Týna musí být velmi neobvyklá osobnost, když si troufá na Matku, Pannu i Stařenu zároveň. :twisted:
Cizinec už se nejmenuje Cizinec, teď mu říkají "Naplavené dříví", na to nezapomeňte!
Všimli jste si, že GRRM používá Sedm i ve scifi příbězích, ale tam vystupují v roli spíše (vlastně úplně) zlé?
Viem že to tu nepatrí ale objednal som si 25.10 Boure Meču a 30.10 malo vísť. S oneskorením mi to prišlo dnes, vôbec neviem ako k tomu došlo už som sa bál že to bude vianočný darček :D.
Ale k veci chcem sa opýtať či nieje k objednaní Hostina pro vrány, chcem si ju kúpiť ale na večšine vebov sa dotlač už nerobí a nove vydanie bude až na konci prvého mesiace 2012.
Mám čakať alebo sa dá niekde objednať.
(Já vím, mně se dobře kecá, když už to mám přečtené :) )