Tahle buzerace mi opravdu vadí. Všechny ochrany byly stejně prolomeny, fakt nevím, proč je vůbec řeší. Nejlepší volba pro poctivce je koupit hru, uložit ji do šuplíku a nainstalovat cracklou verzi, která je většinou bez chyb spojených s prodejem a nevnucuje třeba českou verzi, když ji nechceme.
Taky se musí samozřejmě zamést s bazarovým prodejem, který je pro vývojáře na stejné úrovni jako stahování.
Jen tam občas uniknou osobní údaje a čísla kreditek milionů uživatelů, ale jinak fajn :D Ne, nic proti, každý má rád a preferuje to co se mu líbí a tak to má být. Já když chci originálku, tak chci krabicovku, mám z toho mnohem lepší pocit když to fyzicky mám, než když bych zaplatil někde na steamu a jen to stahnul :D Vyjímka je GoG.com, to je paráda, spousta úžasných klasických her, často už dnes téměř nesehnatelné kousky, navíc u všech starších kousků vyřešená kompatibilita s nejnovějšími operačními systémy. Luxusně nízké ceny, ke hram navíc bonusy jako soundtracky, manualy, wallpapery atd atd.
Mimochodem, nedávno tady padla řeč o takových fantasy RPG a bylo zmíněno Gold Lands. Já před pár dny objevil Avernum 6 a je to paráda. Hrozně chytlavé.
sorry za offtopic. máte skúsenosť s kindle? ktorý odporúčate? oplatí sa touch, je ten displej na dotyk kvalitný ako iphone, tým myslím, že pekne posúva stránky a tak, alebo radšej tlačítkový? dak za promptne rady zn. x-mas is coming
"Jen tam občas uniknou osobní údaje a čísla kreditek milionů uživatelů, ale jinak fajn :D" Co vím tak to se nestalo u steamu.... Tam unikli sice nějaké údaje ale tak vážné to nebylo... Navíc platí se přes paypal...
Dnes Gabe Newell, CEO Valve, přiznal, že hackeři si mohli také odnést citlivá data.
„Je mi skutečně líto toho, co se stalo a omlouvám se za potíže“, vyjádřil se Gabe Newell.
„V neděli šestého byla napadena naše fóra. Zahájili jsme vyšetřování a zjistili jsme, že útok zasáhl nejen fóra. Zjistili jsme, že útočníci kromě fór napadli i databázi Steamu. Tato databáze obsahuje informace včetně uživatelských jmen, hashnutých hesel, informací o nákupech her, emailových adres a zašifrovaných informacích o kreditních kartách.“
To neznamená že si odtamtud něco odnesli... Databáze citlivých informací jsou na tom trošku jinak než fóra :-) I kdyby tak co pořád existuje Steam guard :-)
No když myslíš, přesvědčovat tě o tom nebudu :D Ani jsem to neměl v plánu, byla to jen drobná poznámka ze srandy, nebyl to útok na steam z mé strany a ani jsem nechtěl vyvolat nějaké pro-steam versus anti-steam debaty :D
Komentáře
Taky se musí samozřejmě zamést s bazarovým prodejem, který je pro vývojáře na stejné úrovni jako stahování.
Ne, nic proti, každý má rád a preferuje to co se mu líbí a tak to má být. Já když chci originálku, tak chci krabicovku, mám z toho mnohem lepší pocit když to fyzicky mám, než když bych zaplatil někde na steamu a jen to stahnul :D
Vyjímka je GoG.com, to je paráda, spousta úžasných klasických her, často už dnes téměř nesehnatelné kousky, navíc u všech starších kousků vyřešená kompatibilita s nejnovějšími operačními systémy. Luxusně nízké ceny, ke hram navíc bonusy jako soundtracky, manualy, wallpapery atd atd.
Mimochodem, nedávno tady padla řeč o takových fantasy RPG a bylo zmíněno Gold Lands. Já před pár dny objevil Avernum 6 a je to paráda. Hrozně chytlavé.
máte skúsenosť s kindle? ktorý odporúčate? oplatí sa touch, je ten displej na dotyk kvalitný ako iphone, tým myslím, že pekne posúva stránky a tak, alebo radšej tlačítkový?
dak za promptne rady
zn. x-mas is coming
Co vím tak to se nestalo u steamu.... Tam unikli sice nějaké údaje ale tak vážné to nebylo... Navíc platí se přes paypal...
„Je mi skutečně líto toho, co se stalo a omlouvám se za potíže“, vyjádřil se Gabe Newell.
„V neděli šestého byla napadena naše fóra. Zahájili jsme vyšetřování a zjistili jsme, že útok zasáhl nejen fóra. Zjistili jsme, že útočníci kromě fór napadli i databázi Steamu. Tato databáze obsahuje informace včetně uživatelských jmen, hashnutých hesel, informací o nákupech her, emailových adres a zašifrovaných informacích o kreditních kartách.“
I kdyby tak co pořád existuje Steam guard :-)