Pc gaming(xbox, ps)

1262729313238

Komentáře

• Chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na nějaké MMORPG (kromě WoWka) a nejlíp třebas free-to-play?
  • LotR Online, EVE Online, Guild Wars, Warhammer Online....
  • Age Of Conan
  • Runes of Magic - propracovaná, rozsáhlá, zábavná, a především, hraje ji hodně lidí.
  • Hmm, Runes of Magic vypadá fajnově, asi to prubnu. Děkuju za tipy.
  • Tahle buzerace mi opravdu vadí. Všechny ochrany byly stejně prolomeny, fakt nevím, proč je vůbec řeší. Nejlepší volba pro poctivce je koupit hru, uložit ji do šuplíku a nainstalovat cracklou verzi, která je většinou bez chyb spojených s prodejem a nevnucuje třeba českou verzi, když ji nechceme.

Taky se musí samozřejmě zamést s bazarovým prodejem, který je pro vývojáře na stejné úrovni jako stahování.
  • Já mám steam a jsem docela spokojený (ten neskenuje obsah PC). Zabrání bazarovému prodeji. That´s all. Hrát můžeš v offline režimu. :-)
  • Jen tam občas uniknou osobní údaje a čísla kreditek milionů uživatelů, ale jinak fajn :D
    Ne, nic proti, každý má rád a preferuje to co se mu líbí a tak to má být. Já když chci originálku, tak chci krabicovku, mám z toho mnohem lepší pocit když to fyzicky mám, než když bych zaplatil někde na steamu a jen to stahnul :D
    Vyjímka je GoG.com, to je paráda, spousta úžasných klasických her, často už dnes téměř nesehnatelné kousky, navíc u všech starších kousků vyřešená kompatibilita s nejnovějšími operačními systémy. Luxusně nízké ceny, ke hram navíc bonusy jako soundtracky, manualy, wallpapery atd atd.

Mimochodem, nedávno tady padla řeč o takových fantasy RPG a bylo zmíněno Gold Lands. Já před pár dny objevil Avernum 6 a je to paráda. Hrozně chytlavé.
  • sorry za offtopic.
    máte skúsenosť s kindle? ktorý odporúčate? oplatí sa touch, je ten displej na dotyk kvalitný ako iphone, tým myslím, že pekne posúva stránky a tak, alebo radšej tlačítkový?
    dak za promptne rady
    zn. x-mas is coming
  • "Jen tam občas uniknou osobní údaje a čísla kreditek milionů uživatelů, ale jinak fajn :D"
    Co vím tak to se nestalo u steamu.... Tam unikli sice nějaké údaje ale tak vážné to nebylo... Navíc platí se přes paypal...
  • Dnes Gabe Newell, CEO Valve, přiznal, že hackeři si mohli také odnést citlivá data.

„Je mi skutečně líto toho, co se stalo a omlouvám se za potíže“, vyjádřil se Gabe Newell.

„V neděli šestého byla napadena naše fóra. Zahájili jsme vyšetřování a zjistili jsme, že útok zasáhl nejen fóra. Zjistili jsme, že útočníci kromě fór napadli i databázi Steamu. Tato databáze obsahuje informace včetně uživatelských jmen, hashnutých hesel, informací o nákupech her, emailových adres a zašifrovaných informacích o kreditních kartách.“
  • To neznamená že si odtamtud něco odnesli... Databáze citlivých informací jsou na tom trošku jinak než fóra :-)
    I kdyby tak co pořád existuje Steam guard :-)
  • No když myslíš, přesvědčovat tě o tom nebudu :D Ani jsem to neměl v plánu, byla to jen drobná poznámka ze srandy, nebyl to útok na steam z mé strany a ani jsem nechtěl vyvolat nějaké pro-steam versus anti-steam debaty :D
  • V pohodě :-)
  • Přehnaný :-D
  • Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se to objevilo v nějakým filmu :)
  • jo jo uplně by se to výjímalo v něčem s Árným Šwarcnegrem.
  • Já si vzpomněla zase na filmy s Chuckem Norrisem :)
  • Mě to připomnělo jednu vychytanou scénku z filmu "Zastav a nepřežiješ"
  • Takhle má vypadat role-playing :D Lepší jak Skyrim...
  • Montezuma3: Mě to video připomnělo tohle To je frajer
  • Jo, na vysvětlování bude čas později, zrovna tak jako na sex. Eště jsem to nepoužil, budu to muset někdy zkusit :)
  • Předtím ale musíš pohodit bujnou hřívou, kterou dokáží upravit pouze v jediném salonu ze všech dimenzí :D
  • Hmm, svym ježourem moc nepohodim, takže zase smůla. Sakra... :)
  • Árný/Eso taky podváděl :)
  • Paruka? Pche, taková podlost je pod mou úroveň (stejně jako dva páry ponožek).
  • flanker.27 napsal(a):

Jo, na vysvětlování bude čas později, zrovna tak jako na sex. Eště jsem to nepoužil, budu to muset někdy zkusit :)

Třeba nějaký knihovnici :-)))
  • No, beze srandy, taková byla jen jedna jediná...
  • Věřím :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi