NA tomb RIder jsem se kouknul když jsem zjistil že tam hraje Ian Glen (Jorah Mormont) a co se týče Transformers tak díl 1. uplně stačil. Řikal jsem si že tam hraje Josh Duhamel tak že to třeba zachrání ale ono nee.
Krisa: To co nejdůrazněji popírám. Ani Megan Fox, ani Angelina Jolie (a už vůbec ne v roli dvoupistolové copatky) nejsou nic, co bych ve filmu vyhledával.
Já jsem se asi po 10 letech podíval na The Neverending Story (v originále). V mládí jsem to viděl přinejmenším 20x - jedna z mých nejoblíbenějších pohádek (možná nejoblíbenější). Po té době se mi tato fantasy pohádka líbí ještě víc než tehdy. Musím citovat komentář na CSFD :):
Všelijaké Narnie a Zlaté kompasy jej nesiahajú ani po Kamenožroutove palce.
Já zas nedávno viděla Fantaghiro a je to stále stejně boží (a blbý), jako když jsem byla malá. Ale mám jedno velké varování: nikdy, ale opravdu NIKDY se nedívejte na 5. díl Fantaghiro. Ten film mi zničil veškeré ideály!!! Doteď jsem se z toho nevzapamtovala :) Na Nekonečný příběh se chci taky znovu podívat, ale bojím se scény, jak se Atrejův kůň (nebo kůň se jmenoval Atrej) přiblíží močálům...
Nekonečný príbeh je nádherný. Zaujímavé, že práve iba táto prvá časť. Ďalšie filmy boli stupidne, ale ani pokračovanie príbehu v knihe už nemá tu mágiu
To by ale Rickona museli hodně zmenšit - když se koukám na ten obrázek, tak je z těch dětí asi největší (nejen výška, ale i hlava, ruce - prostě mi celkově připadá starší než Arya či Bran)
no tak tie ruky sú fakt veľké ale podľa tej fotky to vyzerá že stojí alebo sedí na operadle kresla, takže možno preto pôsobí taký veľký. ono tommen to asi fakt nebude, ma nenapadlo, že to oblečenie lannisterovské nie je :)
Komentáře