Sranda topič

12526283031117

Komentáře

• Kdo, a přiznám se, že možná nebudu chtít znát odpověď, je Marie Pojkarová?
  • flanker.27: Neříkej, že "Pejskové se koušou", ti nic neříká... Psi Marie Pojkarová je jedna z největších tuzemských hvězd youtube :)
  • Probůh...
    flankere, přísahám Ti, že nechceš znát odpověď!

A Krisa by zasloužila pár pohlavků. Tohle se nemá vůbec vytahovat, pokud nejsou všichni ožralí, a i pak jen občas...
  • Až dosud ne. Kol a kolem jsem měl hezký život...
  • Ts, ts, tsss! Je zkouškový, co byste chtěli - sleduju na youtube úplně všechno :)
  • Proti panice je nejlepší si přečíst článek Sůl: pochoutka labužníků.
  • Jo a neboo šachy, kterým chybí třicet figurek, ženský časopis s přílohou o háčkovaných čapkách, halda křížovek s vyluštěnými tajenkami a video s nepřekonatelnou lahůdkou: „Tapetování, malování, zdobení - vymaluj si sám“.
  • Ha zkouškové, důvod k řádnému úklidu :-)
  • brbr: Já jsem asi unikátní exponát - radši se budu učit, než uklízet :)))
  • A jako zákusek brukvový dort.
  • skúškové to poznám...bebe tv dáva vtedy tie najakčnejšie seriály na svete... dokument o mletí múky je tak strašne zaujímavý, že ho sledujem s otvorenými ústami a misou pukancou na kolenách a na stole sa mi zatiaľ kopí hŕba kníh a papierov čo sa treba naučiť....
  • To chce čokoládu jako balíček první pomoci :D No ještě že tohle mám už za sebou.
  • Lidi lidi, věřte, že v práci jednou budete vzpomínat na zkouškový jako na docela příjemný období života :)
  • tak ono ja už to mám polroka za sebou a máš pravdu hlavne obdobie po skúškach s niekoľkomesačným voľnom mi nehorázne chýba...
  • Ale jinak jsem to měl podobný, taky bylo během zkouškovýho tolik důležitejch a zajímavejch věcí, třeba párování ponožek. Na magistru už jsem šel do takovejch extrémů, že jsem dvoje skripta kriminologie dohromady o 300 stranách projel za 6 hodin a víc ani ránu.
  • človek by ani neveril koľko zaujímavých činností počas skúškového existuje, pri rozoberaní a skladaní pera som strávila nejednu hodinku :) a samozrejme kurz rýchločítania by som teraz zvládla hravo :)
  • Já díky zkouškovému mám shlednuté takové televizní perly jako Šéfka s Norou Mojsejovou, Farmář hledá ženu (ČR i část SR), 7 sérií Hell´s kitchen, nebřeberné množství dílů Prostřena a právě rozjíždím 6. sérii Amerika hledá topmodelku (díky Prima Love). Jo, je to peklo :)))
  • To je fakt, díky zkouškovýmu jsem se dal na čtení mangy. To jsou samé blbinky a pak to na poslední chvíli vypadá takhle:

• Krisa: Amerika hledá topmodelku... máme společnou guilty pleasure :D
  • bože, krásne pohodové časy... chýbajú mi... (fnuk)
  • Ty 3 měsíce prázdnin v kuse za trošku stresování u zkoušek stály....
  • Já si před zkouškama pravidelně pouštím toto: motivační formule :)))
  • Lidové moudrosti moderního věku

— Kdo se moc ptá, málo googlí.
    — Spam nechodí po horách, ale po lidech.
    — Co na srdci, to na Facebooku.
    — Všude dobře, s WiFi nejlíp.
    — Všechno padá, co software má.
    — Kam Facebook nemůže, tam nastrčí Like button.
    — Každý chvilku tahá torrent.
    — Co můžeš tweetnout dnes, neodkládej na zítřek.
    — Bez peněz do Apple Storu nelez!
    — Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
    — Bez kódu nejsou koláče.
    — Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
    — Kdo chce kam, nabourá se tam.
    — Třikrát zálohuj a jednou formátuj!
  • — Darovaným titulkům na hrubky nehleď.
    — Kolik máš účtů na sociálních sítích, tolikrát jsi člověkem.
    — Přišel, viděl, vyfotil a nasdílel.
  • Nie, nie si premýšľavý a tajomný.
    Nie, nie si spisovateľ.
    Nie, tvoje postrehy nie sú ani dojemné ani úžasné.
    Nie, nie si básnik.
    Máš pripojenie na internet, to je všetko.
  • To muselo být hrozné. A co ještě ti řekla? :-)
  • sarven: Pošli jí zavirovanej soubor jako pomstu :D
  • Uf, já už jsem se lekl, že reaguje na mě. :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi