Jo a neboo šachy, kterým chybí třicet figurek, ženský časopis s přílohou o háčkovaných čapkách, halda křížovek s vyluštěnými tajenkami a video s nepřekonatelnou lahůdkou: „Tapetování, malování, zdobení - vymaluj si sám“.
skúškové to poznám...bebe tv dáva vtedy tie najakčnejšie seriály na svete... dokument o mletí múky je tak strašne zaujímavý, že ho sledujem s otvorenými ústami a misou pukancou na kolenách a na stole sa mi zatiaľ kopí hŕba kníh a papierov čo sa treba naučiť....
Ale jinak jsem to měl podobný, taky bylo během zkouškovýho tolik důležitejch a zajímavejch věcí, třeba párování ponožek. Na magistru už jsem šel do takovejch extrémů, že jsem dvoje skripta kriminologie dohromady o 300 stranách projel za 6 hodin a víc ani ránu.
človek by ani neveril koľko zaujímavých činností počas skúškového existuje, pri rozoberaní a skladaní pera som strávila nejednu hodinku :) a samozrejme kurz rýchločítania by som teraz zvládla hravo :)
Já díky zkouškovému mám shlednuté takové televizní perly jako Šéfka s Norou Mojsejovou, Farmář hledá ženu (ČR i část SR), 7 sérií Hell´s kitchen, nebřeberné množství dílů Prostřena a právě rozjíždím 6. sérii Amerika hledá topmodelku (díky Prima Love). Jo, je to peklo :)))
— Kdo se moc ptá, málo googlí. — Spam nechodí po horách, ale po lidech. — Co na srdci, to na Facebooku. — Všude dobře, s WiFi nejlíp. — Všechno padá, co software má. — Kam Facebook nemůže, tam nastrčí Like button. — Každý chvilku tahá torrent. — Co můžeš tweetnout dnes, neodkládej na zítřek. — Bez peněz do Apple Storu nelez! — Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne. — Bez kódu nejsou koláče. — Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google. — Kdo chce kam, nabourá se tam. — Třikrát zálohuj a jednou formátuj!
Nie, nie si premýšľavý a tajomný. Nie, nie si spisovateľ. Nie, tvoje postrehy nie sú ani dojemné ani úžasné. Nie, nie si básnik. Máš pripojenie na internet, to je všetko.
Komentáře
flankere, přísahám Ti, že nechceš znát odpověď!
A Krisa by zasloužila pár pohlavků. Tohle se nemá vůbec vytahovat, pokud nejsou všichni ožralí, a i pak jen občas...
http://www.nooooooooooooooo.com/ - a na tohle po
— Kdo se moc ptá, málo googlí.
— Spam nechodí po horách, ale po lidech.
— Co na srdci, to na Facebooku.
— Všude dobře, s WiFi nejlíp.
— Všechno padá, co software má.
— Kam Facebook nemůže, tam nastrčí Like button.
— Každý chvilku tahá torrent.
— Co můžeš tweetnout dnes, neodkládej na zítřek.
— Bez peněz do Apple Storu nelez!
— Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
— Bez kódu nejsou koláče.
— Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
— Kdo chce kam, nabourá se tam.
— Třikrát zálohuj a jednou formátuj!
— Kolik máš účtů na sociálních sítích, tolikrát jsi člověkem.
— Přišel, viděl, vyfotil a nasdílel.
Nie, nie si spisovateľ.
Nie, tvoje postrehy nie sú ani dojemné ani úžasné.
Nie, nie si básnik.
Máš pripojenie na internet, to je všetko.