Premiéra 2. řady Hry o trůny 1. dubna 2012

Tak už je původní zpráva Variety potvrzena i od HBO.

«13456789

Komentáře

• Je uklidňující znát to datum už oficiálně...
  • OK, můžu začít odškrtávat dny. :)
  • by se sem hodil odpočet :))))
  • Doplnil jsem do článku potvrzené režiséry k jednotlivým epizodám a také přesná data.
  • samá áčka a déčka a k tomu jeden maršál
  • odpočet je na homepage ;-)
  • Možná se to tu už řešilo, ale přijde mi naprosto divné, že každou epizodu točí někdo jiný... nechápu, jak z hry o trůny mohla vzniknout tak dobře ucelená série...
  • Že by v tom měl prsty ucelený scénář? A herci, kteří vědí co hrají?
  • A nejspíš to mají silně pod palcem D+D.
  • To je přece u seriálových produkcí naprosto běžný. Asi není dost obře v silách režiséra, aby to utáhnul celý v tom daném čase. A jak říká Nevada, přesně z toho důvodu jsou seriály svěřovány tvůrčím týmům, kteří vlastně vymezí prostor režisérům a mají na starost právě tu konzistenci a návaznost.

Jen je škoda, že na případnou příští sérii asi nebude mít čas Taylor, nejsilnější režisér z první série a vlastně jediný, který se přesunul i k druhé sérii.
  • Bude aj premiéra v kine ako minulý rok? :))
  • Promiňte ale nejsilnější z těhle režisérů je rozhodně Neil Mashall kterého si na BlackWater nepřizvali náhodou
  • To mas samo pravdu, ze Marshall je star, mluvil jsem ale o prvni serii a budoucnosti. Tezko Marshalla urvou na vic dilu.
  • To je ale obrovská škoda, on je výborný na hodně krve za málo peněz. Doufám že se jim ho podaří získat ještě jindy. Ale nerad bych ho viděl točit Rudou Svatbu to by dopadlo.... tak nějak Mashallovsky a to mě děsí :)
  • tak z Taylora si urobili dvorného režiséra, som prekvapení, že sa nevrátil(i) autor(i) 5-6-8, ale je pravda že vôbec neuším aké bolo pozadie. t.j. koho oslovovali a koho nie z pôvodnej zostavy a prečo. ak by sme robili nejaký výpočet najvýraznejších scén v seriály a chceli to prirátať k dobru režiséra tak pre mňa by tam napr. bola "Haka" khala Droga a tak isto jeho osudový súboj. To boli veľmi fajn zvládnuté veci.
  • Alek napsal(a):

odpočet je na homepage ;-)

kde?
  • V šedém sloupci vpravo pod seznamem knih a infem Hra o trůny na HBO.
  • No je to taková kravinka, tak nevim jestli jí má smysl zdůrazňovat
  • A my nemáme predplatené HBO :( Jój... :D Ale nevadí...
  • Alek napsal(a):

No je to taková kravinka, tak nevim jestli jí má smysl zdůrazňovat

Mně osobně tyhle počitadla vždycky přijdou zbytečná. Počítat snad umí (skoro) každý a co je zrovna za den taky není problém zjistit :)
    Lord Gepeto napsal(a):

A my nemáme predplatené HBO :( Jój... :D Ale nevadí...

Tohle je stejně premiéra v USA ;)
  • Nevada
    Tohle je stejně premiéra v USA ;)

no nevím, ale mám pocit, že na HBO u nás ty díly dávaly prakticky hned po premiéře v USA ne??
    tak samo jako Impérium - Mafie v Atlantic city z dílny HBO
  • Tomee napsal(a):

no nevím, ale mám pocit, že na HBO u nás ty díly dávaly prakticky hned po premiéře v USA ne??
    tak samo jako Impérium - Mafie v Atlantic city z dílny HBO

O den později - v pondělí večer.
  • no ja si tak ako minulý rok na 3 mesiace zaplatím HBO. mám síce tie diely aj v PC, ale veľký obraz je jediná šanca ako to pustiť priateľke :)
  • Ještě k režisérům - ono by bylo samozřejmě lepší mít nějaký užši režisérský stádo, ale nepřišlo mi, že by někdo z režisérů dílů první řady nějak výrazně vyčníval. Pokud ale budou točit třetí a čtvrtou řadu dohromady, tak se nejspíš jména režisérů budou opakovat daleko víc. Každopádně nezávidím tomu z nich, kdo příští rok bude točit RW, protože od té scény asi všichni čtenáři očekávají hodně a celou dobu bysme z ní měli mít husí kůži. Doufám, že Martin si najde čas na to, aby napsal scénář té epizody, protože osmý díl první řady považuju za asi ten vůbec nejlepší.
  • Třeba na tu epizodu získají zase nějaké větší jméno z filmového světa. Hra si získala slušné jméno, takže nereálné to není. *zasnila se o Fincherovi* ;o))
  • Nevada: Já jsem se kdovíproč zasnila o Franku Darabontovi, ten by nás ještě donutil ronit krvavý slzy a točil by něco, co ještě nikdy netočil, ale určitě by to dal na jedničku. Aby nám z toho neudělal... masakr. Wes Craven by byl taky fajn. Realisticky bych to ale viděla spíš na Alana Taylora.
  • No, tak snad to nedají Tarantinovi nebo Rodriguezovi :o)

Sice to sem nepatří, ale jak já tajně doufala, že by Fincher mohl dělat poslední dvoudíl Pottera! Nebo aspoň znovu Cuarón.
  • A já si zrovna říkal, že Cuarón by mohl třeba dělat nějaký díl za Zdí :)
  • Za stenou by mohol tocit del Toro, tomu by isli tie "prisery" :)
  • Del Toro ne, prosím. To by měli Jiní oči i na prdeli s tím, jaký má Del Toro výtvarno ve svých filmech...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi