TV seriály

1252628303167

Komentáře

• Ty jo to je doba co jsem četl knihy... A Psa Baskervillského si nepamatuji skoro vůbec... Pamatuji že hlavní Nemesis zmizí v bažinách :-D
  • To spíš :o))
  • Hele nevíte o nějaké chytré stránce co informuje o BBC produkci seriálů a "miniseries"?
    Na Great Expectations a The Hour jsem narazil dost náhodou... Stejně třeba jako na Crimson petal and White (skvělá minisérie)... Googloval jsem ale že bych na něco přišel to ne.. díky :-)
  • O takové stránce nevím, ale z anglických minisérií si dovolím doporučit Whitechapel a Jekyll, pokud bys neznal.
  • Díky určitě dám na seznam :-)
  • Nevíte proč na stránkách edna.cz/kterýkoli seriál teď nefunguje přidání do oblíbených ani hodnocení epizod a postav?
  • Tak jsem si dal dneska seriálový maraton, a nebyl to žádný čajíček. Dal jsem si celý Erufen Rîto na jeden zátah. Kdo má rád anime, tak můžu doporučit :-) Růžový, roztomilý holčičky co pomocí telekineze trhají lidi na kusy. ;-)
  • Tak dnes v noci má premiéru Alcatraz. Kdo se koukne na pilot? (stežený samozřejmě se neptám jestli má někdo doma fox )
  • Poslední díl Sherlocka dobrej... I když jsem se těšil na vodopády. :-D
    Tak a nyní se můžeme směle dohadovat jak Sherlock přežil :-D
  • Na Twitteru se Moffat pochlubil, že už je schválená i třetí série. Jen aby nekecal! :-)
    A jedno miniinterview: http://www.gorilla.cz/article/11204-rozhovor-steven-moffat-sherlock-nemus-pet-finle-druh-ady.html
  • Everett Young napsal(a):

Tak dnes v noci má premiéru Alcatraz. Kdo se koukne na pilot? (stežený samozřejmě se neptám jestli má někdo doma fox )

Tak co, stojí to za to?
  • Tak co, stojí to za to?
    Teď to pouštim
  • Takže to nestojí, ale padá? :-)
  • Jorge Garcia: I`m smarter than I look
  • Tak hodnocení po prvním dílu: Pilot povedený. Pro mě úžasná atmosféra jak současnosti tak 60. let podtržená dramatickou hudbou, pěkná kamera i střih, zajímavá zápletka a jako třešnička na dortu herecké výkony účinkujících hlavně Sama Neila ze kterého vám půjde mráz po zádech. Tomu dobře dělá protiváhu ( Obrazně :) ) Jorge Garcia. Pro mě rozhodně seriál který chci vidět.

EDIT: Málem bych zapomněl na pěknou dávku zvratů které nečekáte ale nejdou nijak proti logice seriálu. A že jich není málo
  • Myslela jsem, že to je od Abramse, když je tam herec z Lostu. Ale je uvedený jenom jako producent pilotu.
  • Hm, nedá se nic dělat, je čas přiznat, že stárnu. Sherlock je na mě moc rychlý. Mám za sebou první díl druhé série, který se mi líbil prozatím nejvíc, a stejně jsem nestíhala číst titulky (hlavně jak dělá ty dedukce). :-(
  • Ten bumerang byl strašně vycucanej s prstu...
  • Jo ty jeho dedukce jsou fakt rychlý, podle mě to nebere všechno ani Watson
  • Sherlock - Zatím jsem neviděla třetí díl, ale druhá série mě letos až tak nebere. Možná jsem měla přehnaná očekávání.

A připomínám, že dnes odstartovala třetí série Justified. Titulky by mohly být snad už dokonce dnes.
  • Mně nesedl jen druhý díl sherlocka, třetí byl zas úchvatný.

Justified - už čekám na title :-)

Jo a taky jsem přece jen zkusil 4. řadu Merlina. Jeden můj oblíbený zahr. recenzent psal, že prej lepší, že se zmohli. Inu, pravda, davové scény už nejsou tak zoufalé, ale po 3 dílech mě to stejně zase unudilo. Takže nic, po druhé jsem nad tim zlomil hůl...
  • ja som zatiam nenašiel v žiadnom zálive, ale však snaď to jack sparrow niekde ukáže...
  • Tu a tam kouknu na Strike Back. Je to sice celkem hovadina, ale už jsem tam viděl Joraha Mormonta a Davose Mořskýho.
  • Což mi připomíná, že už jsem nejednou uvažovala do jaké role v Písni napasovat Richarda Armitage.
  • A došla jsi k něčemu?
  • Víceméně stejně jako u Purefoye - Mance nebo Půlruký - i když by na něj měl být starší. Ale s tím si autoři v seriálu hlavu nedělají, takže... A možná snad Oberyn, ale viz Půlruký.
  • A teď přemýšlím - jak staří jsou Victarion a Euron?
    (Ale hned se musím pokárat - fuj, to jsou hrozné představy.)
  • Minimálně přes 40, spíš k 50.
  • Tak Armitageovi je čtyřicet. To by šlo. Tedy nešlo, ale jako šlo - aspoň u toho mladšího zmetka.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi