Hele nevíte o nějaké chytré stránce co informuje o BBC produkci seriálů a "miniseries"? Na Great Expectations a The Hour jsem narazil dost náhodou... Stejně třeba jako na Crimson petal and White (skvělá minisérie)... Googloval jsem ale že bych na něco přišel to ne.. díky :-)
Tak jsem si dal dneska seriálový maraton, a nebyl to žádný čajíček. Dal jsem si celý Erufen Rîto na jeden zátah. Kdo má rád anime, tak můžu doporučit :-) Růžový, roztomilý holčičky co pomocí telekineze trhají lidi na kusy. ;-)
Tak hodnocení po prvním dílu: Pilot povedený. Pro mě úžasná atmosféra jak současnosti tak 60. let podtržená dramatickou hudbou, pěkná kamera i střih, zajímavá zápletka a jako třešnička na dortu herecké výkony účinkujících hlavně Sama Neila ze kterého vám půjde mráz po zádech. Tomu dobře dělá protiváhu ( Obrazně :) ) Jorge Garcia. Pro mě rozhodně seriál který chci vidět.
EDIT: Málem bych zapomněl na pěknou dávku zvratů které nečekáte ale nejdou nijak proti logice seriálu. A že jich není málo
Hm, nedá se nic dělat, je čas přiznat, že stárnu. Sherlock je na mě moc rychlý. Mám za sebou první díl druhé série, který se mi líbil prozatím nejvíc, a stejně jsem nestíhala číst titulky (hlavně jak dělá ty dedukce). :-(
Mně nesedl jen druhý díl sherlocka, třetí byl zas úchvatný.
Justified - už čekám na title :-)
Jo a taky jsem přece jen zkusil 4. řadu Merlina. Jeden můj oblíbený zahr. recenzent psal, že prej lepší, že se zmohli. Inu, pravda, davové scény už nejsou tak zoufalé, ale po 3 dílech mě to stejně zase unudilo. Takže nic, po druhé jsem nad tim zlomil hůl...
Víceméně stejně jako u Purefoye - Mance nebo Půlruký - i když by na něj měl být starší. Ale s tím si autoři v seriálu hlavu nedělají, takže... A možná snad Oberyn, ale viz Půlruký.
Komentáře
Na Great Expectations a The Hour jsem narazil dost náhodou... Stejně třeba jako na Crimson petal and White (skvělá minisérie)... Googloval jsem ale že bych na něco přišel to ne.. díky :-)
Tak a nyní se můžeme směle dohadovat jak Sherlock přežil :-D
A jedno miniinterview: http://www.gorilla.cz/article/11204-rozhovor-steven-moffat-sherlock-nemus-pet-finle-druh-ady.html
EDIT: Málem bych zapomněl na pěknou dávku zvratů které nečekáte ale nejdou nijak proti logice seriálu. A že jich není málo
A připomínám, že dnes odstartovala třetí série Justified. Titulky by mohly být snad už dokonce dnes.
Justified - už čekám na title :-)
Jo a taky jsem přece jen zkusil 4. řadu Merlina. Jeden můj oblíbený zahr. recenzent psal, že prej lepší, že se zmohli. Inu, pravda, davové scény už nejsou tak zoufalé, ale po 3 dílech mě to stejně zase unudilo. Takže nic, po druhé jsem nad tim zlomil hůl...
(Ale hned se musím pokárat - fuj, to jsou hrozné představy.)