Poznámky k webu

1568101119

Komentáře

• Taky tak :-)
  • Klid, tady ban ještě snad nikdo nedostal ;-)
  • Nejde mi listovat seznamem diskuzí vpravo nahoře, když jsem v některé z nich. Musím se vrátit na hlavní stránku a pak teprve listovat. Dřív to šlo.
  • Snad opraveno...
  • Ano, díky.
  • Vždy, keď vstúpim na úvodnú stránku, mi antivírus hlási útok.
  • a něco bližšího? jaký antivirus, nějaký soubor?
  • Mám ESET, a hlási mi to DNS Cache poisoning. Niekedy áno, niekedy nie. Myslím, že je to skôr chyba toho antivírusu (tie nové sú až precitlivené), ale tak neriskujme zbytočne ;)
  • Sranda, že se spamuje zrovna do tohoto topicu.
  • To jo, oni spamuji houfne i jinde, ale tam je to odfiltrovano.
  • když uložím koment, tak mi nejde listovat seznamem diskuzí (v podstatě to, co kdysi nešlo Nevadě) , dokud nenačtu jinou stránku...
  • hmm, taky mi to blbne, koumam, kde je chyba...
  • Ono to blbne v podstatě pořád od té doby co jsem to hlásila. Ale občas - ale fakt jen občas - to jde. Asi když má slabší chvilku :)
  • Už vím, co to způsobuje (jde o to, kde na webu se zrovna nacházíš a jestli už tam nějaké stránkování je, pak se to tluče), ale na nápravu jsem pořád nepřišel :-(
  • Nechces do profilu dat nejaky checkbox "automaticky odkryvat spoilery"? Nekterym lidem uz neni co spoilnout, takze to akorat otravuje.

Jestli ne, tak jsem pro zajemce (tedy prevazne pro me) napsal rozsireni do chrome:
    http://www.fi.muni.cz/~xdedik1/NoSpoilersIceFire.crx
  • Taky jsem nad tím zrovna včera přemýšlel, ale narvat to do Drupalu - momentálně mě nenapadá řešení. Takže jsem uvažoval spíš o nějakém bookmarku-pluginu. Tohle je taky pěkný řešení, díky!
  • wau, krásne mi to vybielilo diskusie, diky!
  • Bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí:

Je zde 1 uživatel online.

* Elanne
    * Nevada
    * Krisa
    * knedle
    * flanker.27
    * paul-cz
    * Arutha2321
    * Amaroun
    * svoa00
    * Miss Utahraptor
  • Několikanásobně rozštěpená osobnost?! :D
  • Mně to píše 18, ale vypíše jich to 10. Nebo to víc jak 10 neukazuje?
  • Já mám taky jen 10 - asi si víc nezasloužíme
  • Jsme jen desítkáři.
  • Už mi to taky funguje správně.
  • ok, bylo tam max. 10, nastavil jsem limit na 30.
  • Nevím jak moc je to problém můj nebo prohlížeče, každopádně vždycky když vlezu do diskuze pomocí kliknutí na to číslo vpravo (tedy zobrazit od prvního nového příspěvku), tak pak nefunguje ta šipka pod seznamem témat (tzn., když bych chtěl zobrazit "2 z 7"). Kliknu na šipku, zatočí se modrý kolečko, ale nic se nestane. Neni to žádná tragédie, ale bylo by hezký, kdyby to fungovalo vždycky :).

Jo a lezu sem přes Windows 7 a Firefox.
  • pár příspěvků výš je o tom debata.
    Ten problém tu má asi každý, včetně mě. (chrom) a vakcína nebyla dosud objevena.
  • Jn, Linux + Chromium stejny problem.

Projevuje se to, kdyz je soucasti querystringu "page=X", protoze pager na komentare ma nazev GET promenne stejny, jako ten nahore.
    Resenim by bylo zmenit nazev GET promenne pro ten pager nahore.
  • jj, s pagery bojuju...
  • dík, až po westflamově příspěvku jsem zjistila, že když kliknu na číslo nových příspěvků, tak to nemusím jak cvok projíždět odzadu. :)
  • Aleku, zkus toto:
    http://drupal.org/node/805184

Ono ocividne drupal to s dvema pagerama na jedne strance resi tak, ze je do GET promenne ulozi oddelene carkou. Jen je treba ty pagery odlisit.

//Tak kdyz do url napisu primo:
    http://www.icefire.cz/poznamky-k-webu?page=6,1
    Tak se to nacte spravne. Takze je asi nejaky bug v javascriptu, coz nebude moc lehke dohledat :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi