Video o natáčení v Chorvatsku

«1345

Komentáře

• Jů, Tyrion přicházející s Bronnem a těmi jeho divochy. Že by scéna z králova turnaje? :)
  • Potěšila mě 35.-38. vteřina :D hold milovnice psů (ale ne těch, kterým se říká Hora)...
    Takže oni v Chorvatsku natáčejí jak Přístaviště tak Daenerys?
  • dame stretavku v dubrovniku o rok? :)
  • jestli tam budou natáček i další sérii, tak jasná páka ;)
  • to je výzva :-)
  • Ale brala bych v tom videu víc scén s herci :) takhle to pomalu vypadá jak z cestopisu "Poznáváme Chorvatsko" :)
  • Jsem se zařekla, že do Chorvatska už nejedu. Ale tohle by byla jiná píseň ;)
    Marišiel napsal(a):

Ale brala bych v tom videu víc scén s herci :) takhle to pomalu vypadá jak z cestopisu "Poznáváme Chorvatsko" :)

Tak aspoň že je tam Benioff 0:o)
  • A je tam Dany... ach :-)

Jinak hezký výstřižky z videa najdete na http://wicnet.tumblr.com/
  • Tak aspoň víme, že nebude celou sérii chodit v šatech s odhaleným prsem :D
  • Nevada: to by byla rozhodně jiná Píseň :D
    svoa: díky bohu, chudák Jorah, jak by se mohl jinak soustředit na řádné hraní :D
  • Lidi, co řekli, že Emilia Clark je ošklivá, si teď vykousli jazyk, doufám.
  • Znám hezčí. :)
  • Mě třeba v civilu moc nebere, ale jako Dany jo :-)
  • Taková lehčí, no. :-)
  • To mně když už tak se víc líbila právě na civilních fotkách.
  • no heavy ona není, ale zas má draky ;-)
  • Znám hezčí. :)
    :-))) To lze říct skoro o každé ženě...Vždy se najde nějaká ještě hezčí...
    Mně Emilia připadá pěkná..hlavně v civilu s normální barvou vlasů...
  • Mě připadá hnusná nikdy jsem si jí neoblíbil a klidně bych se bez ní v AGOT obešel. Ani v civilu se mi nelíbí.
  • Mně se líbí, ale jako herečka mě nezaujala.
  • Na http://winteriscoming.net/2012/01/two-new-spy-videos-from-dubrovnik/ najdete dvě pěkná krátká videa přímo z natáčení.

Pro potenciální návštěvníky Dubrovniku příští rok:
    The promenade on the Walls was obviously open during the filming.
    One could pay 10€ and watch GoT live.

Dubrovnik is in fact small city; every fortress or higher ground is visible from every corner of the city.
    During my visit, we were in the apartmenet across the Minceta fortress. If I had been there in September I could have watched Gold Cloaks action from the balcony!
  • Chmur: Ano, to lze říct téměř o každé. Přesto mne to u mnohých říct nenapadne. naopak u Emilky je to první co mě napadne: "hm, dneska jsem na ulici potkal minimálně pět hezčích."
  • flanker.27: Lichotka českým ženám? :D Mě připadá hezká dost.
  • tiež mi príde pekná. v civile aj v seriály. použiť slovo hnusná, mi príde hnusné.
  • svoa00: Jo, na český holky nedám dopustit. :)
    "Kam se hrabou Španělky nebo Taliánky. Většinou maj kozí nohy."
  • flanker.27: To je sladký... :)
  • Nejhezčí jsou Slovenky, pak holky z Moravy a na třetím místě Češky...To je jasné...Ostatní národy se jim nemůžou rovnat.
    Everet Young - Viděl jsi někdy svůj ksicht na zdejší fotce:-)) Ty někomu říkej, že je hnusnej:-))))
  • CHmur: V realitě vypadám v obličeji (ale ne zbytkem postavy :) ) jako seriálový Loras. Jinak zbytkem spíš jako herec David Blue.

Edit: Alespoň tak mi to bylo už nejednou řečeno :)
  • Někdo zde zmínil, že mu seriálový Loras připomíná Artura Štaidla :D Ty se ale máááš :P

Nejhezčí jsou Slovenky, pak holky z Moravy a na třetím místě Češky...To je jasné...Ostatní národy se jim nemůžou rovnat.
    Everet Young - Viděl jsi někdy svůj ksicht na zdejší fotce:-)) Ty někomu říkej, že je hnusnej:-))))

Já to mám spíš dost nenárodně :-D Ale musím přiznat že když jsem byl v Katalánii tak jsem se docela otáčel za slečnami :-D
  • Slovenky maj na můj vkus moc velkej ječák.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi