Video o natáčení v Chorvatsku

«1345

Komentáře

• Jů, Tyrion přicházející s Bronnem a těmi jeho divochy. Že by scéna z králova turnaje? :)
  • Potěšila mě 35.-38. vteřina :D hold milovnice psů (ale ne těch, kterým se říká Hora)...
    Takže oni v Chorvatsku natáčejí jak Přístaviště tak Daenerys?
  • dame stretavku v dubrovniku o rok? :)
  • jestli tam budou natáček i další sérii, tak jasná páka ;)
  • to je výzva :-)
  • Ale brala bych v tom videu víc scén s herci :) takhle to pomalu vypadá jak z cestopisu "Poznáváme Chorvatsko" :)
  • Jsem se zařekla, že do Chorvatska už nejedu. Ale tohle by byla jiná píseň ;)
    Marišiel napsal(a):

Ale brala bych v tom videu víc scén s herci :) takhle to pomalu vypadá jak z cestopisu "Poznáváme Chorvatsko" :)

Tak aspoň že je tam Benioff 0:o)
  • A je tam Dany... ach :-)

Jinak hezký výstřižky z videa najdete na http://wicnet.tumblr.com/
  • Tak aspoň víme, že nebude celou sérii chodit v šatech s odhaleným prsem :D
  • Nevada: to by byla rozhodně jiná Píseň :D
    svoa: díky bohu, chudák Jorah, jak by se mohl jinak soustředit na řádné hraní :D
  • Lidi, co řekli, že Emilia Clark je ošklivá, si teď vykousli jazyk, doufám.
  • Znám hezčí. :)
  • Mě třeba v civilu moc nebere, ale jako Dany jo :-)
  • Taková lehčí, no. :-)
  • To mně když už tak se víc líbila právě na civilních fotkách.
  • no heavy ona není, ale zas má draky ;-)
  • Znám hezčí. :)
    :-))) To lze říct skoro o každé ženě...Vždy se najde nějaká ještě hezčí...
    Mně Emilia připadá pěkná..hlavně v civilu s normální barvou vlasů...
  • Mě připadá hnusná nikdy jsem si jí neoblíbil a klidně bych se bez ní v AGOT obešel. Ani v civilu se mi nelíbí.
  • Mně se líbí, ale jako herečka mě nezaujala.
  • Na http://winteriscoming.net/2012/01/two-new-spy-videos-from-dubrovnik/ najdete dvě pěkná krátká videa přímo z natáčení.

Pro potenciální návštěvníky Dubrovniku příští rok:
    The promenade on the Walls was obviously open during the filming.
    One could pay 10€ and watch GoT live.

Dubrovnik is in fact small city; every fortress or higher ground is visible from every corner of the city.
    During my visit, we were in the apartmenet across the Minceta fortress. If I had been there in September I could have watched Gold Cloaks action from the balcony!
  • Chmur: Ano, to lze říct téměř o každé. Přesto mne to u mnohých říct nenapadne. naopak u Emilky je to první co mě napadne: "hm, dneska jsem na ulici potkal minimálně pět hezčích."
  • flanker.27: Lichotka českým ženám? :D Mě připadá hezká dost.
  • tiež mi príde pekná. v civile aj v seriály. použiť slovo hnusná, mi príde hnusné.
  • svoa00: Jo, na český holky nedám dopustit. :)
    "Kam se hrabou Španělky nebo Taliánky. Většinou maj kozí nohy."
  • flanker.27: To je sladký... :)
  • Nejhezčí jsou Slovenky, pak holky z Moravy a na třetím místě Češky...To je jasné...Ostatní národy se jim nemůžou rovnat.
    Everet Young - Viděl jsi někdy svůj ksicht na zdejší fotce:-)) Ty někomu říkej, že je hnusnej:-))))
  • CHmur: V realitě vypadám v obličeji (ale ne zbytkem postavy :) ) jako seriálový Loras. Jinak zbytkem spíš jako herec David Blue.

Edit: Alespoň tak mi to bylo už nejednou řečeno :)
  • Někdo zde zmínil, že mu seriálový Loras připomíná Artura Štaidla :D Ty se ale máááš :P

Nejhezčí jsou Slovenky, pak holky z Moravy a na třetím místě Češky...To je jasné...Ostatní národy se jim nemůžou rovnat.
    Everet Young - Viděl jsi někdy svůj ksicht na zdejší fotce:-)) Ty někomu říkej, že je hnusnej:-))))

Já to mám spíš dost nenárodně :-D Ale musím přiznat že když jsem byl v Katalánii tak jsem se docela otáčel za slečnami :-D
  • Slovenky maj na můj vkus moc velkej ječák.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi