Vyjádření Talpressu k novému vydání Písně ledu a ohně

18911131422

Komentáře

• Aspoň uznaj chybu.
    Snad se z ní i poučí...
  • Na Tanec s draky se moc těším, ale docela mě nepotěšila zpráva, že vyjde jen ve vázané jednosvazkové podobě :-(. Jednak je takhle tlustá knížka téměř neovladatelná, druhak se nám to nebude hodit do původní paperbackové série :-(. Opravdu a určitě a za žádných okolností se o klasické dvousvazkové paperbackové variantě neuvažuje?
  • ladyzaba napsal(a):

Na Tanec s draky se moc těším, ale docela mě nepotěšila zpráva, že vyjde jen ve vázané jednosvazkové podobě :-(. Jednak je takhle tlustá knížka téměř neovladatelná, druhak se nám to nebude hodit do původní paperbackové série :-(. Opravdu a určitě a za žádných okolností se o klasické dvousvazkové paperbackové variantě neuvažuje?

Kde jsi na to přišel? Já mám informace že ano, nebo už z toho sešlo?
  • Škoda, že něco takového nevydají i u nás.
    Nové vydání v pevných deskách je pěkná věc, ale obaly se mi vůbec nelíbí.
  • Ahoj, nevíte jak to vypadá s vázaným vydáním Hostiny pro Vrány? Někde jsem četla, že by měla vyjít na konci ledna, ale nevím... nenapsal o tom něco Talpress na facebooku? a už se ví, jak bude vypadat obálka? Dík
  • Tak jsem dnes koupil vázaný Střet králů za 250Kč !!! :)
  • Dalida napsal(a):

Ahoj, nevíte jak to vypadá s vázaným vydáním Hostiny pro Vrány? Někde jsem četla, že by měla vyjít na konci ledna, ale nevím... nenapsal o tom něco Talpress na facebooku? a už se ví, jak bude vypadat obálka? Dík

Psal jsem to Talpressu a bylo mi řečeno, že náhled přebalu by mohl být někdy v lednu a vydání vázané hostiny pro vrány nejspíš v dubnu
  • hmmm prebal v januári, vydanie v apŕili a obchody to predávajú od februára :D
  • erik1131 napsal(a):

hmmm prebal v januári, vydanie v apŕili a obchody to predávajú od februára :D

kde jsi to viděl v obchodě????
  • v obchode je napísané: vydanie 31.1, a keď som sa opýtal talpresu, povedali že bude až v apŕili.
  • Obálka k Hostině bude snad už brzy.

Dneska mě zaujala prezentace Tance s draky a promo video u sousedů http://zysk.com.pl/martin/ Cool. by mě zajímalo, kde to video vysílaj.

Jinak Talpress se prý snaží, aby Tanec s draky vyšel i dvousvazkově. Co preferujete? Já sám nevím, co bych zvolil.
  • Já nutně potřebuji dvousvazkové brožované vydání, jinak nebudu mít klidné spaní - potřebuji knihy ze stejné série se stejným typem obalu, grafikou, velikostí atd. (jo jsem trochu magor, ale prý se tomu říká symptom poruch autistického spektra :) )
  • Tiež by som chcel dve, aj keď netuším v akom dizajne
  • Nene, já to naprosto chápu. Ale pro mě už je ta série narušena Hostinou pro vrány, kde se změnila grafika obálky (orámování), takže už je mi to jedno a doufám, že jednou, někdy v budoucnu to vyjde nějak jednotně. Viz to německé vydání ve vedlejší diskuzi, to je dokonalé.
  • Já chci také to dvoudílné. Ten syndrom z toho nemám tak silný, takže mi změna obálky u Hostiny nevadí. Dokonce si myslím, že je to byla změna k lepšímu.
  • z pohledu samotného obrázku ano, bouře má hrozný obrázek.

Jinak dvousvazkově se to líp čte a přenáší, tak půjdu asi do ní.
  • Navíc jsou knihy v brožovaném vydání i různě vysoké, byť o pár milimetrů :(

Ale i tak bych chtěla, aby vyšly obě verze - brožovaná rozdělená a v pevné vazbě v jednom dílu.
    Jednak by tím pádem ta první část brož. mohla vyjít trochu dřív a hlavně se bude líp vozit na cesty.
  • No ale Hostina byla aspoň ve stejné velikosti, ve dvou kusech... Orámování mi tolik nevadí - v knihovně je stejně vidět hřbet.
  • A je pravda, že mi vadí i to, že Hostina pro vrány má jako jediná 2 obrázky, který sice taky nejsou vidět, ale trochu mi to rozkazuje sandál :)))
  • Nezapomeňte že tanec má více než 1000 stran ( nevím kolik je to v A5 knížce u mě v A4 je to okolo 1350 ) to je o hodně víc než bouře a ta je ve vázaném vydání opravdu velká.
  • jj, šak v zahraničí taky ještě paperback vůbec nevyšel. Chystá se snad na jaře/létě, v británii dvousvazkový, v USA snad dokonce jednosvazkový...
  • Ten bude velký jako všech sedm knížek Harryho Pottera dohromady :) to už je možná i bouře+hra+střet a s hostinou určitě. ale je to myslym kolem 1700 stran a to by bylo jako dvě bouře.
  • Mám podobný problém jako Krisa, takže jednosvazkové.
  • Tak já to čet ve vypůjčené dvousvazkové formě. Kupovat si to budu asi až později jako celek. A to právě kvůli tomu, abych to měl vše v jednom stylu. Zatím bych byl asi pro vázanou verzi, ale ještě se uvidí, jestli Talpres neudělá nějaké další, popřípadě jak momentální verze nakonec dopadnou
  • Já dostala první tři díly ve vázané verzi, takže budu pokračovat takto... ty jednosvazkové knihy mají své výhody, bohužel jednou z velkých nevýhod je pro mě přenositelnost (dlouhá jízda vlakem apod.)
  • Vázané knížky mám do sbírky (pochybuji, že to budu číst, akorát bych si je zničila). Když vidím vedle sebe Střet králů a Bouři mečů, kam se hrabe S. King se svým To. :-)
    Takže bych uvítala, kdyby rovnou vyšel Tanec vázaný a nejenom paperbacky.
  • Ben Nevis: ty utratíš 500 Kč (nebo kolik) a už teď víš, že to z té knížky nikdy nebudeš číst? 8-O
  • Marišiel: podpora autora. :-) Prostě je škoda z nich udělat salát, protože pochybuju, že ta vazba něco vydrží (za tu cenu).

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi