Vyjádření Talpressu k novému vydání Písně ledu a ohně

1…89111314…22

Komentáře

• Aspoň uznaj chybu.
    Snad se z ní i poučí...
  • Na Tanec s draky se moc těším, ale docela mě nepotěšila zpráva, že vyjde jen ve vázané jednosvazkové podobě :-(. Jednak je takhle tlustá knížka téměř neovladatelná, druhak se nám to nebude hodit do původní paperbackové série :-(. Opravdu a určitě a za žádných okolností se o klasické dvousvazkové paperbackové variantě neuvažuje?
  • ladyzaba napsal(a):

Na Tanec s draky se moc těším, ale docela mě nepotěšila zpráva, že vyjde jen ve vázané jednosvazkové podobě :-(. Jednak je takhle tlustá knížka téměř neovladatelná, druhak se nám to nebude hodit do původní paperbackové série :-(. Opravdu a určitě a za žádných okolností se o klasické dvousvazkové paperbackové variantě neuvažuje?

Kde jsi na to přišel? Já mám informace že ano, nebo už z toho sešlo?
  • Škoda, že něco takového nevydají i u nás.
    Nové vydání v pevných deskách je pěkná věc, ale obaly se mi vůbec nelíbí.
  • Ahoj, nevíte jak to vypadá s vázaným vydáním Hostiny pro Vrány? Někde jsem četla, že by měla vyjít na konci ledna, ale nevím... nenapsal o tom něco Talpress na facebooku? a už se ví, jak bude vypadat obálka? Dík
  • Tak jsem dnes koupil vázaný Střet králů za 250Kč !!! :)
  • Dalida napsal(a):

Ahoj, nevíte jak to vypadá s vázaným vydáním Hostiny pro Vrány? Někde jsem četla, že by měla vyjít na konci ledna, ale nevím... nenapsal o tom něco Talpress na facebooku? a už se ví, jak bude vypadat obálka? Dík

Psal jsem to Talpressu a bylo mi řečeno, že náhled přebalu by mohl být někdy v lednu a vydání vázané hostiny pro vrány nejspíš v dubnu
  • hmmm prebal v januári, vydanie v apŕili a obchody to predávajú od februára :D
  • erik1131 napsal(a):

hmmm prebal v januári, vydanie v apŕili a obchody to predávajú od februára :D

kde jsi to viděl v obchodě????
  • v obchode je napísané: vydanie 31.1, a keď som sa opýtal talpresu, povedali že bude až v apŕili.
  • Obálka k Hostině bude snad už brzy.

Dneska mě zaujala prezentace Tance s draky a promo video u sousedů http://zysk.com.pl/martin/ Cool. by mě zajímalo, kde to video vysílaj.

Jinak Talpress se prý snaží, aby Tanec s draky vyšel i dvousvazkově. Co preferujete? Já sám nevím, co bych zvolil.
  • Já nutně potřebuji dvousvazkové brožované vydání, jinak nebudu mít klidné spaní - potřebuji knihy ze stejné série se stejným typem obalu, grafikou, velikostí atd. (jo jsem trochu magor, ale prý se tomu říká symptom poruch autistického spektra :) )
  • Tiež by som chcel dve, aj keď netuším v akom dizajne
  • Nene, já to naprosto chápu. Ale pro mě už je ta série narušena Hostinou pro vrány, kde se změnila grafika obálky (orámování), takže už je mi to jedno a doufám, že jednou, někdy v budoucnu to vyjde nějak jednotně. Viz to německé vydání ve vedlejší diskuzi, to je dokonalé.
  • Já chci také to dvoudílné. Ten syndrom z toho nemám tak silný, takže mi změna obálky u Hostiny nevadí. Dokonce si myslím, že je to byla změna k lepšímu.
  • z pohledu samotného obrázku ano, bouře má hrozný obrázek.

Jinak dvousvazkově se to líp čte a přenáší, tak půjdu asi do ní.
  • Navíc jsou knihy v brožovaném vydání i různě vysoké, byť o pár milimetrů :(

Ale i tak bych chtěla, aby vyšly obě verze - brožovaná rozdělená a v pevné vazbě v jednom dílu.
    Jednak by tím pádem ta první část brož. mohla vyjít trochu dřív a hlavně se bude líp vozit na cesty.
  • No ale Hostina byla aspoň ve stejné velikosti, ve dvou kusech... Orámování mi tolik nevadí - v knihovně je stejně vidět hřbet.
  • A je pravda, že mi vadí i to, že Hostina pro vrány má jako jediná 2 obrázky, který sice taky nejsou vidět, ale trochu mi to rozkazuje sandál :)))
  • Nezapomeňte že tanec má více než 1000 stran ( nevím kolik je to v A5 knížce u mě v A4 je to okolo 1350 ) to je o hodně víc než bouře a ta je ve vázaném vydání opravdu velká.
  • jj, šak v zahraničí taky ještě paperback vůbec nevyšel. Chystá se snad na jaře/létě, v británii dvousvazkový, v USA snad dokonce jednosvazkový...
  • Ten bude velký jako všech sedm knížek Harryho Pottera dohromady :) to už je možná i bouře+hra+střet a s hostinou určitě. ale je to myslym kolem 1700 stran a to by bylo jako dvě bouře.
  • Mám podobný problém jako Krisa, takže jednosvazkové.
  • Tak já to čet ve vypůjčené dvousvazkové formě. Kupovat si to budu asi až později jako celek. A to právě kvůli tomu, abych to měl vše v jednom stylu. Zatím bych byl asi pro vázanou verzi, ale ještě se uvidí, jestli Talpres neudělá nějaké další, popřípadě jak momentální verze nakonec dopadnou
  • Já dostala první tři díly ve vázané verzi, takže budu pokračovat takto... ty jednosvazkové knihy mají své výhody, bohužel jednou z velkých nevýhod je pro mě přenositelnost (dlouhá jízda vlakem apod.)
  • Vázané knížky mám do sbírky (pochybuji, že to budu číst, akorát bych si je zničila). Když vidím vedle sebe Střet králů a Bouři mečů, kam se hrabe S. King se svým To. :-)
    Takže bych uvítala, kdyby rovnou vyšel Tanec vázaný a nejenom paperbacky.
  • Ben Nevis: ty utratíš 500 Kč (nebo kolik) a už teď víš, že to z té knížky nikdy nebudeš číst? 8-O
  • Marišiel: podpora autora. :-) Prostě je škoda z nich udělat salát, protože pochybuju, že ta vazba něco vydrží (za tu cenu).

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi