Sranda topič

13334363839117

Komentáře

• Ještě jedna sranda. Doufám, že to tu už nebylo.
    A Game of Lols-House Lannister
  • 2 paul: zaujímavá debata, najprv som netušil prečo je ten link v tejto diskusii, ale potom som si to vypočul. gejm of thorns :)
  • Já to nejdřív chtěl dát do kecáliště, jen jsem ho nemohl nikde vyhrabat. Pak jsem si řekl, že tu se to taky celkem hodí :).
  • Ještě to mohlo jít to topicu "Zmínky o GoT v jiných seriálech/filmech" :D
  • Zdá se Vám vaše kočka málo hebká??

Použijte aviváž, zaručeně zhebne.
  • Omlouvám se za svůj výlev, ale prostě musím: nesnáším toho Kudrnáče z Politického spektra! Ne kvůli tomu, co říká, ale jak se chová. Tohle chování nenávidím - skákání do řeči, kroucení hlavou, vysmívání se cizím názorům, říkáním někomu, že něčemu nerozumí atd.! Hned je mi líp :)
  • Krisa: Naprostý souhlas, argumenty typu: "Stejně bys tomu nerozumněl." úplně zbožňuji.

Mimochodem, v souvislosti s tebou se mi vybavuje jedna stará anekdota:
    Víte na co se nejčastěji ptá jeden filozof druhého?
    .
    .
    .
    .
    "Chcete to s hořčicí nebo s kečupem?"
  • Já nejsem filosof, bůůůů :))))))))) Ale párky v rohlíku dělám prvotřídní (k narozeninám jsem dostala párkovrohlíkovač, protože jsem si dělala srandu, že ho strašně chci)
  • Promiň, nějak v tom nevidím zásadní rozdíl;)

Párkorohlíkovač? No vidíš, to by mě ani ve snu nenapadlo. Máš nějakou domácí verzi, která ti nezabere půl kuchyně?
  • Jo, je to verze na 2 rohlíky :)
  • Sherlock Holmes a Dr Watson si vyjeli na výlet pod stan. Po dobrém jídle a láhvi vína šli spát. Po pár hodinách se Holmes probudil a strčil do svého přítele.
    "Watsone, podívej se na nebe a řekni co vidíš...."
    Watson odpověděl, "Vidím milióny a milióny hvězd"
    "A co ti to říká ?" Watson se na chvíli zamyslel,
    "Astronomicky, říká mi to, že tam jsou miliony galaxií a potencionálně miliardy planet"
    "Časově, můžu usoudit, že je asi čtvrt na čtyři"
    "Nábožensky, můžu vidět, že bůh je všemocný a my malí a bezvýznamní"
    "Meteorologicky, usuzuji, že zítra bude nádherné počasí"
    "A co to říká Vám, Holmesi ???" Sherlock na minutu ztichnul a pak odpověděl
    "Milý Watsone, někdo nám ukradl stan ...."
  • Krisa: To musím mít!
  • Lord: Párkovrohlíkovače mají v elektroobchodech. Já zrovna toužím po výrobníku ledové tříště a ten bohužel v domácí verzi nedělají :(
  • Ne? To u nás jsme měli (resp. manželka) i domácí stroj na cukrovou vatu.
  • Na cukrovou vatu je, je i domácí popkornovač, ale výrobník ledové tříště jsem domácí neobjevila - jen takový ten, co ho mají ve stáncích a ten je nad mé finanční limity (dát 10 nebo 20 tisíc za takovou blbost se mi fakt nechce)
  • Jestli máš doma box na zmrzlinu a minipekárnu na domácí chleba se raději neptám. :-)
  • heavy_head: :) K tomu nemám co dodat
  • mám dojem že jsem viděl horsta fuchse propagovat přístroj na dokonalou ledovou tříšť :) mimoto to mělo ještě miliardu dalších funkcí ale byla to převratná novinka, úžasné a to ještě není vše, pokud by jste zavolali do 10 minut dostali by jste ještě sadu nožů zdarma
  • A mělo to nanosítko?
  • Azazel napsal(a):
    Tajemství Valyrian steel odhaleno!
    Stačí během redukční oxidace surového železa do taveniny nacpat 12-25% Chromu, 4-10% Niklu a je hotovo. Pro náročnější zabijáky by mohlo následovat ještě popouštění při vysokých teplotách pro dosažení sekundární tvrdosti. A oni s tím ve Westerosu tolik nadělají.
  • Lord napsal(a):

Víte na co se nejčastěji ptá jeden filozof druhého?
    "Chcete to s hořčicí nebo s kečupem?"

Sorry, ale nejsem si jist, jestli takto ten druhý filozof v tom rozhovoru nezabíjí pointu toho vtipu. Měl jsem za to, že pointa je v uplatnitelnosti absolventů těchto humanitních oborů na trhu práce... a vtip tedy zní "Jaká je nejčastější otázka kladená absolventy filozofické fakulty"
  • Možná. Prvoplánově je tam snaha navodit pocit nějakého zásadního tématu.
  • Ať ovšem nepálím jen to humanitních oborů... (ač to zde možná již bylo).
    Přijmou inženýra a instruují jej, co vše má udělat...
    "Začnete tím, že zametete sklad..."
    "Zametat? Vždyť já jsem Inženýr!!!"
    "Aha... no, to já vám tedy ukážu jak na to."
  • A tenhle znáte:
    Když v noci v bytě propukne malý požár:
    Inženýr se vzbudí, zjistí že hoří, vezme kýbl, natočí vodu, uhasí, a jde spát.
    Fyzik se vzbudí, zjistí že hoří, vezme kýbl, natočí přesné množství vody jaké je třeba k uhašení ohně, uhasí, a jde spát.
    Matematik se vzbudí, zjistí že hoří, otočí kohoutkem, voda teče => řešení existuje, tak jde spát.
  • něco pro naší archeoložku:
    Čeští archeologové v Egyptě našli novou hrobku a nešťastnou náhodou probudili mumii.
    "Kdo jste."
    "čeští archeologové"
    "vážně? Z Česka? A co Helenka, ještě zpívá?"

(pro ty, co nesledují bulvár - Blesk, iDnes: manžel Vondráčkové si stěžoval, že Helenku málo hrajou v rádiích. A že by to měli dělat povinně, protože Helenka je národní poklad.)
  • Ptá se malej dinosauřík maminky:
    "A mamí, až umřu, dostanu se do nebíčka?"
    "Ne, do muzea!"
  • Hádají se geolog, kosmolog a statik, čí práce je nejdůležitější.
    Geolog: "Má práce je ta nejdůležitější, protože zkoumá vznik Země. Kdyby Země nevznikla, nebyli bychom tady ani my."
    Kosmolog: "Dovolím si nesouhlasit. Já se zabývám Velkým třeskem a vznikem vesmíru. Kdyby nebylo mého oboru, ta tvá Země by ani nevznikla."
    Statik: "Ehm, ehm, pánové, a co si myslíte, že bylo PŘEDTÍM?"
  • - Haló. Královédvorská vodárna?
    - Ano, co si přejete?
    - Z mého vodovodu teče voda!!!
    - No, a co jste čekali?
    - No, podle účtu aspon Heineken!

Tohle je u nás aktuální téma. Máme nejdražší vodu v republice.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi