who is who

1679111222

Komentáře

• Montezuma3: Jsem z dvojčat (sestra), pak mám ještě staršího bratra.
  • tak výborně, nás je 62 v republice....
  • Já jsem prvorozená prvorozené a zároveň druhorozená prvorozeného. A se sourozenci je u nás ještě větší sranda- z otcovy strany mám polorodou starší sestru, která má ještě dvě polorodé sestry ze strany své matky. Z matčiny strany mám polorodého mladšího bratra, který má dvě sestry a bratra- všechny starší a polorodé přes otce- ti mají přes svou matku polorodou mladší sestru. Jo, a ještě si maminka osvojila kluka mladšího než je můj brácha.
    Půlka z nás se mezi sebou nezná, nebo spolu nemluví. :D
  • Můj tatínek je z čtyř a maminka z pěti dětí. Bohužel já mám jen jednu sestru.
    Montezuma: Můj rod je ještě vzácnější:-)) Je nás pouhých 20 a z toho osm mužů. Nejvíc je nás na severu, takže bych měl asi přestat fandit Martelům a naopak si šplhnout u Starků:-)
  • hezky nás 68 v republice vás 20 v republice musíme to nějak rozšířit....

já jsem prvorozený (a jedináček) vypadá to že už žádný další sourozenci nebudou takže musí být hromada dětí.... :)
  • Tatínek je nejmladší ze tří, ale strýcové vyženili nová území a přesunuli svůj zájem na ně (a nebo prchli před babičkou, jak daleko mohli :). Maminka je mladší ze dvou sester. Já mám mladší sestru
    a bratra a nehodlám se přít o místo na slunci... A můžu se chlubit jedním z nejčetnnějších příjmení Zemí koruny České... :)
  • Jsem druhorozený prvorozeného (ze tří) a prvorozené (ze dvou, společný otec), ale jediným synem. Jediným sourozencem je starší sestra, která jest provdána za prvorozeného, jenž má mladší sestru. Naše příjmení je 20. nejčastější v republice.

Jak někteří zde vědí, byl jsem ženat, a to 8 měsíců, než mojě těžce nemocná žena zemřela, čemuž jsem zde věnoval stránku. Nemám pocit, že bych ještě toužil po vážném vztahu.
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Já jsem prvorozená prvorozené a zároveň druhorozená prvorozeného. A se sourozenci je u nás ještě větší sranda- z otcovy strany mám polorodou starší sestru, která má ještě dvě polorodé sestry ze strany své matky. Z matčiny strany mám polorodého mladšího bratra, který má dvě sestry a bratra- všechny starší a polorodé přes otce- ti mají přes svou matku polorodou mladší sestru. Jo, a ještě si maminka osvojila kluka mladšího než je můj brácha.
    Půlka z nás se mezi sebou nezná, nebo spolu nemluví. :D

Hmm, tak to je slušný základ pro "Tanec Draků"
  • Jsem prvorozená prvorozené, která je také prvorozenou prvorozené, která je také prvorozená prvorozené (a dál nevím) a zároveň prvorozená druhorozeného. Původně ze tří dětí, ale bohužel mám jen jednoho mladšího bratra.
  • Jsem prvorozená (a jediná) prvorozeného a druhorozená prvorozené. Měla jsem staršího bratra, ale před třemi roky zemřel a tak jsem se stala dědičkou naší rodiny. Bratr po sobě zanechal dceru a syna, takže se mám na pozoru. Podle té stránky je z našeho rodu přes 3700 kusů z otcovy strany, ale z matka pochází z rodu cca 150hlavého.
    (btw - počítá to i podle ženských příjmení, takže je třeba sčítat)
  • Já jsem z velmi smíšených poměrů. Otcův rod je mnohonásobně početnější než Freyovic sebranka, zato z toho matčina zbývá asi 80 jedinců. Jsem druhorozená prvorozené a třetirozeného (vážně, jak se tohle napíše?), před i za sebou má dva sourozence. Vlastně 4 tetičky a strýčkové je ještě málo, babička měla sourozenců devět... Ale naděje na Sýkorovu skálu mám velmi malé (no možná větší než Tyrion na tu Casterlyovu), mužský potomek u nás není, musela bych odstranit jednoho bratrance a mojí sestru.
  • Tak to já jsem pozdní dítě (druhorozené), takže většina příbuzných zemřela. Když se podívám na četnost příjmení, mé rodné příjmení se vyskytuje pouze ve třech kusech (muži i ženy), což bude naše rodina. Provdané příjmení je četnější, ale taky jenom kolem 60.
    "Zdědila" jsem panelákový byt, tak ještě čekám na nějaký ten zámek a zaměstnání milionáře. :-)
  • Když už se tu tak všichni přiznávali, tak také něco...
    Jay (ve smyslu sojka, samozřejmě :o)), jinde častěji Jaykman, Matematik občas poručík Columbo, a ono by se toho našlo.
    Patřím mezi starší návštěvníky webu... tak o tři roky mladší než Jaime na začátku ságy.
    Alma mater: Mat-fyz, obor statistika
    Záliby: Tramping, tanec (jak s draky, tak společenský)
    Ságu čtu poprvé a to v AJ (v ČJ pouze Seriál a Hru)
    Míry a váhy (někdo se tu na to u někoho poptával poptával): Z měr mám nejraději "tramvajáckou metriku" (kvůli jednoduchosti) z vah pah součet čtverců (není nic běžnějšího) a v jednoduchosti je krása... :o)
    Jo, ten obrázek, to jsem já...
  • Ha! Další tramp mezi čtenáři ASOIAF. Už sme dva ;)
  • Tramping is dead....nebo ne?:-)
  • To je pověra! V hlubokých Brdských a Roverských hvozdech trampové stále halekají u velkých ohňů své neumělé písně. Jen už to není masová záležitost jako před x desítkami let...naštěstí.
  • znáte geocaching?
  • Ne! Co to je??
  • Ben Nevis napsal(a):

znáte geocaching?

Před pár lety jsme o tom četli na angličtině (v Bridgi, nebo tak). Pak jsme o další hodinu dělali "výpravu" za "pokladem"- o pár ulic dál pomocí nějaké křížovky či čeho, co nám učitelka připravila. Obsah "pokladu" už si ani nepamatuju- byla to nějaká malá blbost schovaná u lavičky.
  • To je to jak se chodí s GPS všude možně po republice a hledaj se ty krabice?
  • Everett Young napsal(a):

To je to jak se chodí s GPS všude možně po republice a hledaj se ty krabice?

Jo.
  • Jsem Geocacher už asi 4 roky, a dosud jsem nenašel ani jednu cachku :D
  • Jo? Tak přijeď, u nás za barákem je "les"(cca.1km x 1km) a tam jsou aspoň dvě. A v arcibiskupské zahradě je další! (jenom slovo geocaching jsem v životě neslyšela:))
  • Jo, geocaching jsem nějakou dobu dělal, ale teď už jsem dlouho nelovil.
  • Znám, zkoušel a nebavilo
  • Jsem kačer asi rok, baví me to hlavně kvůli dětem, máme cca 100 kesi
  • Já nejsem sběrač, a tak vím, že by mě to bavilo jenom chvilku. Ale je to hezké spojení turistiky a honby za pokladem.
    Tady je česká stránka, kdyby to někoho zaujalo.
  • Znám a je to docela dobrý. Ani mi při tom moc nejde o to najít to nebo nenajít, ale je to dobrý že to člověka vytáhne ven a kolikrát i do takových míst o kterých ani netušíš že existujou.
    Ale za poslední rok jsem se k tomu zatím moc nedostal.
  • Krása, taťka šmoula má z tohodle topiku vážně radost. A to i z teenage lidí, i když mě to taky překvapilo. Kdysi mě head obvinil, že se těším na ty čtrnáctky, který budu na IF oblbovat a já mu říkal, že takový sem ani nepáchnou... A ejhle! (Slečny, zbytek přes PMky, jo? :-)))

Tak je asi na čase se do něj taky zapojit a říct něco o sobě. Já jsem Alek, čistý jsem už... :-) ok, tak to máme první záležitost: sem tam se pokouším vtipkovat a nevychází to, což naštěstí poslední léta zachraňují smajlíci, které jsem se myslím naučil používat na IF fóru. Taky bývám sem tam epicky široký, jak říká legenda z mé domovské fakulty informatiky a statistiky při Vysoké škole ekonomické v Praze - to je ta, kde neprobíhají žádné protesty proti školnému, protože my jsme pravičáci a individualisti :-D Píšu momentálně diplomku, v létě bych měl dodělat Ing a ve škole mě lákají na pokračování, ale asi mě nedostanou, nejsem studijní typ.

Pokud byste mě hledali na sociálních sítích, a nebojte se mě kontaktovat, tak mě najdete zejména na Twitteru, G+ a FB - nemusíte se bát nějaké záměny, v ČR jiný takový člověk se jménem Michal Ischia neexistuje. Ano, jsou tam italské kořeny, ale ne zas tak blízký, od Velký války jsme pevně usazení nedaleko od Prahy - se spoustou rodinných vazeb od Izraele po USA.

Facebook sice moc nemusím, ale je to moje obživa, takže jsem tam denně, sic 95 % času na firemním profilu týdeníku Respekt, kde se starám právě o komunikaci v těch internetech, plus řeším takové ty iPad, Kindle hračky apod. Dělám to moc rád a navíc to dělám pro médium, s kterým naprostou souzním, takže toho času velmi spokojen - sic poslední dobou strašně vytížen, že zanedbávám IF :-(

Jo, za dva týdny mi bude 26, což je fakt krize - přicházím o všechny studentské výhody :-( Daňové přiznání, Opencard... chjo.

Už jsem říkal, že jsem sem tam epicky široký? :-)
  • Tak, kolega se vám už představil, teď si ještě prohlédněte mne. To víte, falešný Alek nám řádí jako mor...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi