No moc ji to tam nesluší. Tahle image ji podle mě moc nesedí. Zato tady je sladká a všimněte si, že Waldau a Dance mají úplně stejné nosy. Jako otec a syn:-))
Nevada: tady mi přijde naprosto sexy! V tom druhém videu se mi strašně líbí herec Viserise, jako tmavovlasému mu to sluší víc, ale ten úsměv, ten prostě musí poznat okamžitě každý :D A Waldau, zkrátka, je sexy i s homuless image. :D
Na en.wiki mají v Essosu novou postavu, která by odpovídala (i obsazením), ale je pod jménem "The Spice King", tedy "Kořenářský král", nebo tak něco. S komentářem "He is the leader of the Ancient Guild of Spicers, one of the merchant groups vying for control of the city of Qarth.", takže to bude jeden z těch "vládců" Qarthu.
Everett mno to právě že ne,protože v trailerech je starej Varys,tohle by měl být někdo novej ale koukám že asi úplně novej...nebo si vybavujete někoho takovýho z knížky??? Edit: Díky moc...tohle už mi přijde logičtější :))
preto je seriál iným pohľadom na vec a nemôže nahradiť knihu v komplexnosti. už len keď si pozrieme koľko nových postáv pribudne, tak každý filmár musí mať vrásky hlboké ako mariánska priekopa. iné filmy/seriály nemajú toľko postáv dohromady...
Já chápu Bryndena, ne už tak Edmura, protože pokud ho představí až těsně před Rudou svatbou, tak to bude vypadat divně. S Reedovými to mám podobně jako s Edmurem. No, uvidíme.
Tak ako vynechanie Reedov je absolútne odveci, veď neviem či len mne, ale mne absolútne pripadajú ako dosť podstatné postavy. Teda nemôžu sa porovnať s niektorými POV, ale predsa len, čo akože teraz Bran pôjde na sever sám s Hodorom? Alebo tam pôjde aj s Ošou a umrnčaným Rickonom. Alebo dajú, že Theon ich fakt zabije? Mňa by to neprekvapilo. Alebo Bran proste o Jojena zakopne, keď bude trhať kvetinky za Zdí.
Potom Brynden, ten nebol ani v prvej sérií, chápem, že ho vynechali, Edmur, ten mi nejako špeciálne chýbať nebude, ale aj tak je dosť podstatný a nemyslím si, že ho mali vynechať.
A ešte aj Ramsaya vynechajú? Ako to je tiež odveci, podľa mňa sa v seriáli Theon vzdá Rodrikovi Casselovi, ktorý prežije a stane sa členom Nočnej hliadky ako uvažoval, lebo mu akosi nemá kto pomôcť.
Reedovci môžu prísť až v ďalšej sérii, Bran ich môže stretnúť až na ceste na Zeď. Vynechať úplne ich nemôžu, to by znamenalo odstránenie Brana, dívať sa stále len na jeho pokec s Hodorom by som nechcela. Tullyovcov možno vynechajú vôbec a Robb ani nepôjde na svadbu, len bude pozvaný na diplomatické jednanie, kde sa hostiteľ dopustí drobného faux pas voči prítomným hosťom.
O tom sa môže dozvedieť až keď odíde zo Zimohradu. S tým, že odtiaľ odišiel s iným cieľom a zmení smer. Alebo mu to povie Oša, koniec-koncov je to divoká a za Zdí žila.
preto je seriál iným pohľadom na vec a nemôže nahradiť knihu v komplexnosti. už len keď si pozrieme koľko nových postáv pribudne, tak každý filmár musí mať vrásky hlboké ako mariánska priekopa. iné filmy/seriály nemajú toľko postáv dohromady...
Tak tak, koukněte se na to z pohledu diváka, lépe ještě tvůrce. Pro mě je vlastně dodnes záhadou, jak může ta první série tak dobře fungovat u lidí, co neznaj předlohu - a takových jsou fakt mraky, jinak by si HBO nepochvalovalo, že díky ziskům z GoTu si můžou dovolit experimentovat (naopak jsme všichni pedpokládali že GoT bude experiment). Nějak se jim to podařilo a očividně vědí co dělají. Ale je zřejmé, že některé vedlejší dějové linky budou muset jít stranou (a bude to čím dál víc), jiné naopak budou upravené/nové, tomu se vyhnout nedá. Já jim důvěřuju i přes nějaký ten přehmat typu Ros.
Aleka: Taky mě napadlo, komu ze scénáristů Esme poskytla sexuální služby :D
Nemyslím si, že se splní některý katastrofický scénáře, který to právě padaly. Reedy může Bran potkat klidně pozdějc, ve druhej knížce hraje nějakou roli opravdu jenom Jojenův sen, kterej nejspíš z dramatických důvodů použijou, ale jak už tu dřív padalo, prostě se o tom bude zdát někomu jinýmu. Edmure a snad i Brynden bez úhony na ději můžou taky počkat až do třetí série. Ramsay je těžší oříšek, ale čtenáři Tance dobře vědí, že vynechat ho nepůjde a Martin to scénáristům určitě řek. Diváci zkrátka musej mít čas poznat nový postavy v druhý sérii.
Komentáře
V tom druhém videu se mi strašně líbí herec Viserise, jako tmavovlasému mu to sluší víc, ale ten úsměv, ten prostě musí poznat okamžitě každý :D A Waldau, zkrátka, je sexy i s homuless image. :D
Edit: Díky moc...tohle už mi přijde logičtější :))
Potom Brynden, ten nebol ani v prvej sérií, chápem, že ho vynechali, Edmur, ten mi nejako špeciálne chýbať nebude, ale aj tak je dosť podstatný a nemyslím si, že ho mali vynechať.
A ešte aj Ramsaya vynechajú? Ako to je tiež odveci, podľa mňa sa v seriáli Theon vzdá Rodrikovi Casselovi, ktorý prežije a stane sa členom Nočnej hliadky ako uvažoval, lebo mu akosi nemá kto pomôcť.
Tullyovcov možno vynechajú vôbec a Robb ani nepôjde na svadbu, len bude pozvaný na diplomatické jednanie, kde sa hostiteľ dopustí drobného faux pas voči prítomným hosťom.
Aleka: Taky mě napadlo, komu ze scénáristů Esme poskytla sexuální služby :D
Nemyslím si, že se splní některý katastrofický scénáře, který to právě padaly. Reedy může Bran potkat klidně pozdějc, ve druhej knížce hraje nějakou roli opravdu jenom Jojenův sen, kterej nejspíš z dramatických důvodů použijou, ale jak už tu dřív padalo, prostě se o tom bude zdát někomu jinýmu. Edmure a snad i Brynden bez úhony na ději můžou taky počkat až do třetí série. Ramsay je těžší oříšek, ale čtenáři Tance dobře vědí, že vynechat ho nepůjde a Martin to scénáristům určitě řek. Diváci zkrátka musej mít čas poznat nový postavy v druhý sérii.
http://winteriscoming.net/2012/03/hbo-releases-details-and-summaries-of-first-five-eps/
Pozor, je tam veľa spoilerov pre tých, čo nečítali knihy.