Mně se líbí - je podobný Ohařovi i předchozímu Horovi. Pokud to bude aspoň trochu čahoun a bude mít hluboký hlas (aby mohl pěkně křičet "swooord"), tak budu naprosto spokojená :)
Co se hory táče tak přeobsaní mi něják moc nevadí, stejně mu v první sérii přes ten gbelec co měl nahlavě nebylo do tváře moc vidět, což mě přivádí k velkému ALE kde sakra má ten kbelec :-D jestli bude v 2 sérii pobíhat s tou lanisterskou přilbou nahlavě tak fakt naserou, než tu to radši žádnou
Boltoni jsou jasně nejdrsnější rod Západozemí, protože chodit v růžových hadrech a stejnak budit v každym hrůzu, to už chce pořádný koule :). Roose dobrej, ale na týhle fotce hodně připomíná Tywina.
hellyeah, na obranu jak dělanej, roztočíš na vodítku a pokud se jakejkoli sígr přiblíží na pět metrů, dostane rotujícím zvířátkem po kebuli :) ale malý štěkové jsou lepčí, velkej pes prožere skoro víc než člověk.
Ten Roose Bolton vypadá jak Putin na tom screenu :D Ale s tou růžovou máš pravdu überkiller :D Jinak když jim vypadly Momoa a Bean tak se snad mohli v těch hercích rozšoupnout :D
tak z Michaela Pitta by byl luxusní Ramsay, přesně takhle jsem si ho představoval, řídký vousy a vodový očka. Když si nechá narůst správný umaštěný vlasy, tak by byl dokonalej. A má i správně úchylnej úsměv.
Jo, to je pravda, že kvůli tomuhle obsazovat novou postavu je zbytečné, když chybí daleko důležitější, jako Reedové nebo Edmure a Brynden. Ale zase tenhle incident ukázal, čeho je schopná Cersei a taky Podrick Payne.
Pokud k té události vůbec dojde, tak Moorea může zastoupit jakýkoliv lannisterský strážný nebo třeba Lancel. Nebo případně Ohař při útěku. Samozřejmě bez toho, aby se v závěru koupal po zásahu Podricka.
Komentáře
flanker.27: :D Na to nemám co říci, směji se :D