Hrdinové Písně - bodovací hra

1333436383955

Komentáře

• Krisa napsal(a):

Lord Gepeto: OK - Lord Gepeto +2 (12) :)))

jéééj vďaka :))
  • Gendry -2 (12)
    Tom Sedmistruna +1 (17) Zase člen bratrstva... :( K tomuhle mám ale takový neutrální vztah a moc si o něm nepamatuju.
    Mandon Moore -1 (1) Za pokus o zabití Tyriona, vyvážený moc pěknou smrtí.
    Mormontův Krkavec +2 (15) <3
  • Gendry -1 (11)
    Tom Sedmistruna +2 (19)
    Mandon Moore -2 (-1)
    Mormontův Krkavcohavran +1 (16)

Za Mandona nastupuje Vaymar Royce.
  • Gendry +2 (13) Sympaťák, opuštění Aryi mu nezazlívám.
    Tom Sedmistruna +1 (20) Mám k němu neutrální vztah, vypadá, že bude oportunista a trošku vychcánek, ale nic zas tak negativního neudělal.
    Waymar Royce -2 (8) Arogantní pako.
    Mormontův havran -1 (15) Chudák zvíře, tohle na něj zbylo.

Místo Moora dávám Lysu Arryn.
  • Gendry +2 (15) viz výše
    Lysa Arryn -2 (8) všechno špatně
    Waymar Royce -1 (7) machýrek
    Mormontův havran +1 (16)
  • Gendry +2 (17)
    Lysa Arryn -2 (6) ta ženská je magor a navíc zamilovaná do Malíčka
    Waymar Royce +1 (7) machýrek, ale aspoň zemřel statečně a ve službách Noční hlídky
    Mormontův havran -1 (15) zatracený pták
  • Gendry -1 (16) no nic moc. Třeba názor změním až se trochu projeví. jestli se tak stane.
    Lysa Arryn -2 (4) Já si létám, já se vznáším....
    Waymar Royce +1 (8) ale hlavně že "My přece nejsme děti"
    Mormontův Havran / Krkavec +2 (17) Není to náhodou opravdu Ten krkavec / havran jen přeskočil ze své povídky do ASOIAF?
  • Gendry +2 (18) uvidíme co s nim bude :)
    Lysa Arryn -2 (2) prostě blázen
    Waymar Royce +1 (9)
    Mormontův Havran / Krkavec -1 (16) pták...
  • Gendry -2 (16)
    Lysa Arryn -1 (1) Pomatená nána. Malíčka si zasloužila (byli "krásný" pár :).
    Waymar Royce +1 (10) Nakonec se v něm přes tu kopu arogance přece jen našlo aspoň trocha odvahy.
    Mormontův Krkavec +2 (18)
  • Gendry +2 (18)
    Lysa Arryn -2 (-1) nána
    Waymar Royce -1 (9) tohle mi zbylo, ale myslím, že si to zaslouží arogantní frajer
    krkavec +1 (19)

A místo Lysy nastupuje na scénu Genna Lannister. přišla mi celkem sympatická, taková herdekbába.
  • Gendry +2 (20)
    Genna Lannister -1 (9) Lannisterka, navrhovala popravit Edmura, obdivuje Tywina. Nebýt krkavce, měla by ještě o bod méně.
    Waymar Royce +1 (10)
    krkavec -2 (18) - snad vážně neposadíte do síně hrdinů toho ptáka?

Místo Gendryho zkusme trpělivost septy Mordane
  • Genna -1 (8)
    Waymar Royce +2 (12)
    Krákavec -2 (16)
    Septa Mordane +1 (11)
  • Genna -1 (7)
    Waymar Royce +2 (14)
    Septa Mordane +1 (12)
    Krkavec -2 (14)
  • Genna +1 (8) Na Lannistera vypadá sympaticky. Rázně a (tradičně) upřímně.
    Waymar Royce -1 (13) Bohužel...
    Septa Mordane -2 (10) Nejspíš to bude Aryiným pohledem, ale tuhle osobu jsem nikdy neměla ráda (i když svůj konec si rozhodně nezasloužila).
    Krkavec +2 (16) Zrrrrrníííí!
  • Genna -1 (9)
    Waymar Royce -2 (10)
    Septa Mordane +1 (12)
    Krkavec +2 (14)
  • Genna +2 (10)- proboha, co proti ni mate? ze je lannister? To snad nemyslite vazne. to je skoro rasismus...
    Waymar -1 (12)
    Septa +1 (11)
    Krkavec -2 (14) zbytecnost

vubec mi unika, jak muze nekdo hodnottit Mandona Moora negativne. Vyborny bojovnik, a loyalni ke korune (kterou ztelesnovala cersei).
  • Genna +1 (10)
    Waymar -1 (9)
    Septa -2 (10)
    Krkavec +2 (18) (ZoiD to měl špatně, u krkavce měl mít 16)
  • Krkavec +2 (20) přece by jste Mormontovi nevzali jeho havrana?
    Waymar +1 (10) za snahu
    Septa -1 (9)
    Genna -2 (8) Lanniseter
  • Everett: Koho tedy místo toho pitomého ptáka?
  • Ačkoli byla padesát let provdaná za Freye, zůstala paní Genna až do morku kosti Lannisterka. Docela dost z Lannisterky.
    Padesát let? To je trochu moc ne?
  • Nevada napsal(a):

Ačkoli byla padesát let provdaná za Freye, zůstala paní Genna až do morku kosti Lannisterka. Docela dost z Lannisterky.

Provdat mě za Freye, taky zůstanu to, co jsem byla ať je to cokoliv. Ono není moc o co stát...
  • Chmur napsal(a):

Ačkoli byla padesát let provdaná za Freye, zůstala paní Genna až do morku kosti Lannisterka. Docela dost z Lannisterky.
    Padesát let? To je trochu moc ne?
    Ne, vdávala se když jí bylo tuším devět a jejímu manželovi čtrnáct. V Hostině jí táhne na šedesát.
  • Tak co třeba Mistr Luwin?
  • Mistr Luwin +1 (11)
    Waymar -1 (9)
    Septa -2 (7)
    Genna +2 (10)
  • Mistr Luwin +2 (13)
    Waymar -1 (8)
    Septa +1 (8)
    Genna -2 (8)
  • Maester Luwin +1 (14)
    Waymar -2 (6)
    Septa -1 (7)
    Genna +2 (10) - s touhle logikou (tedy, ze je lannister) mi pak neni jasne, proc je v sini vitezu Tyrion a Jaime. To jsou Lannisteri taky, ne?
  • PS: Mimochodem, Tommen i Myrcela jsou Lannisteri ze vsech stran;-) A v sini vitezu jsou taky. Opravdu nechapu.
  • Aqwarty napsal(a):

Genna +2 (10)- proboha, co proti ni mate? ze je lannister? To snad nemyslite vazne. to je skoro rasismus...

Citace z knihy, Jaimeho kapitola:
    "Ačkoli byla padesát let provdaná za Freye, zůstala paní Genna až do morku kosti Lannisterka. Docela dost z Lannisterky."

Ano, že je Lannister. A že má proříznutou hubu a je uštěpačně upřímná na věci nic nemění - stejně jako u Jaimeho ;)
  • :O Ja idem dať Staré chůvě mínusový bod pretože sa na mňa škaredo pozrela v prvom dieli :D
  • Já ani jednomu z nich hlas nedala, aspoň myslím.

Na mě prostě Genna až tak sympaticky nepůsobila. Už ta její nevymáchanost, se kterou prohlásila, že by bylo nejlepší Edmura popravit, protože to její manžel chce a aby Černá ryba zároveň dostal patřičné varování a její lamentace ohledně získání Řekotočí celkově mi byla proti srsti. To už mi byl o něco sympatičtější Daven.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi