Gendry -2 (12) Tom Sedmistruna +1 (17) Zase člen bratrstva... :( K tomuhle mám ale takový neutrální vztah a moc si o něm nepamatuju. Mandon Moore -1 (1) Za pokus o zabití Tyriona, vyvážený moc pěknou smrtí. Mormontův Krkavec +2 (15) <3
Gendry +2 (13) Sympaťák, opuštění Aryi mu nezazlívám. Tom Sedmistruna +1 (20) Mám k němu neutrální vztah, vypadá, že bude oportunista a trošku vychcánek, ale nic zas tak negativního neudělal. Waymar Royce -2 (8) Arogantní pako. Mormontův havran -1 (15) Chudák zvíře, tohle na něj zbylo.
Gendry +2 (17) Lysa Arryn -2 (6) ta ženská je magor a navíc zamilovaná do Malíčka Waymar Royce +1 (7) machýrek, ale aspoň zemřel statečně a ve službách Noční hlídky Mormontův havran -1 (15) zatracený pták
Gendry -1 (16) no nic moc. Třeba názor změním až se trochu projeví. jestli se tak stane. Lysa Arryn -2 (4) Já si létám, já se vznáším.... Waymar Royce +1 (8) ale hlavně že "My přece nejsme děti" Mormontův Havran / Krkavec +2 (17) Není to náhodou opravdu Ten krkavec / havran jen přeskočil ze své povídky do ASOIAF?
Gendry -2 (16) Lysa Arryn -1 (1) Pomatená nána. Malíčka si zasloužila (byli "krásný" pár :). Waymar Royce +1 (10) Nakonec se v něm přes tu kopu arogance přece jen našlo aspoň trocha odvahy. Mormontův Krkavec +2 (18)
Gendry +2 (20) Genna Lannister -1 (9) Lannisterka, navrhovala popravit Edmura, obdivuje Tywina. Nebýt krkavce, měla by ještě o bod méně. Waymar Royce +1 (10) krkavec -2 (18) - snad vážně neposadíte do síně hrdinů toho ptáka?
Genna +1 (8) Na Lannistera vypadá sympaticky. Rázně a (tradičně) upřímně. Waymar Royce -1 (13) Bohužel... Septa Mordane -2 (10) Nejspíš to bude Aryiným pohledem, ale tuhle osobu jsem nikdy neměla ráda (i když svůj konec si rozhodně nezasloužila). Krkavec +2 (16) Zrrrrrníííí!
Genna +2 (10)- proboha, co proti ni mate? ze je lannister? To snad nemyslite vazne. to je skoro rasismus... Waymar -1 (12) Septa +1 (11) Krkavec -2 (14) zbytecnost
vubec mi unika, jak muze nekdo hodnottit Mandona Moora negativne. Vyborny bojovnik, a loyalni ke korune (kterou ztelesnovala cersei).
Maester Luwin +1 (14) Waymar -2 (6) Septa -1 (7) Genna +2 (10) - s touhle logikou (tedy, ze je lannister) mi pak neni jasne, proc je v sini vitezu Tyrion a Jaime. To jsou Lannisteri taky, ne?
Genna +2 (10)- proboha, co proti ni mate? ze je lannister? To snad nemyslite vazne. to je skoro rasismus...
Citace z knihy, Jaimeho kapitola: "Ačkoli byla padesát let provdaná za Freye, zůstala paní Genna až do morku kosti Lannisterka. Docela dost z Lannisterky."
Ano, že je Lannister. A že má proříznutou hubu a je uštěpačně upřímná na věci nic nemění - stejně jako u Jaimeho ;)
Na mě prostě Genna až tak sympaticky nepůsobila. Už ta její nevymáchanost, se kterou prohlásila, že by bylo nejlepší Edmura popravit, protože to její manžel chce a aby Černá ryba zároveň dostal patřičné varování a její lamentace ohledně získání Řekotočí celkově mi byla proti srsti. To už mi byl o něco sympatičtější Daven.
Komentáře
Tom Sedmistruna +1 (17) Zase člen bratrstva... :( K tomuhle mám ale takový neutrální vztah a moc si o něm nepamatuju.
Mandon Moore -1 (1) Za pokus o zabití Tyriona, vyvážený moc pěknou smrtí.
Mormontův Krkavec +2 (15) <3
Tom Sedmistruna +2 (19)
Mandon Moore -2 (-1)
Mormontův Krkavcohavran +1 (16)
Za Mandona nastupuje Vaymar Royce.
Tom Sedmistruna +1 (20) Mám k němu neutrální vztah, vypadá, že bude oportunista a trošku vychcánek, ale nic zas tak negativního neudělal.
Waymar Royce -2 (8) Arogantní pako.
Mormontův havran -1 (15) Chudák zvíře, tohle na něj zbylo.
Místo Moora dávám Lysu Arryn.
Lysa Arryn -2 (8) všechno špatně
Waymar Royce -1 (7) machýrek
Mormontův havran +1 (16)
Lysa Arryn -2 (6) ta ženská je magor a navíc zamilovaná do Malíčka
Waymar Royce +1 (7) machýrek, ale aspoň zemřel statečně a ve službách Noční hlídky
Mormontův havran -1 (15) zatracený pták
Lysa Arryn -2 (4) Já si létám, já se vznáším....
Waymar Royce +1 (8) ale hlavně že "My přece nejsme děti"
Mormontův Havran / Krkavec +2 (17) Není to náhodou opravdu Ten krkavec / havran jen přeskočil ze své povídky do ASOIAF?
Lysa Arryn -2 (2) prostě blázen
Waymar Royce +1 (9)
Mormontův Havran / Krkavec -1 (16) pták...
Lysa Arryn -1 (1) Pomatená nána. Malíčka si zasloužila (byli "krásný" pár :).
Waymar Royce +1 (10) Nakonec se v něm přes tu kopu arogance přece jen našlo aspoň trocha odvahy.
Mormontův Krkavec +2 (18)
Lysa Arryn -2 (-1) nána
Waymar Royce -1 (9) tohle mi zbylo, ale myslím, že si to zaslouží arogantní frajer
krkavec +1 (19)
A místo Lysy nastupuje na scénu Genna Lannister. přišla mi celkem sympatická, taková herdekbába.
Genna Lannister -1 (9) Lannisterka, navrhovala popravit Edmura, obdivuje Tywina. Nebýt krkavce, měla by ještě o bod méně.
Waymar Royce +1 (10)
krkavec -2 (18) - snad vážně neposadíte do síně hrdinů toho ptáka?
Místo Gendryho zkusme trpělivost septy Mordane
Waymar Royce +2 (12)
Krákavec -2 (16)
Septa Mordane +1 (11)
Waymar Royce +2 (14)
Septa Mordane +1 (12)
Krkavec -2 (14)
Waymar Royce -1 (13) Bohužel...
Septa Mordane -2 (10) Nejspíš to bude Aryiným pohledem, ale tuhle osobu jsem nikdy neměla ráda (i když svůj konec si rozhodně nezasloužila).
Krkavec +2 (16) Zrrrrrníííí!
Waymar Royce -2 (10)
Septa Mordane +1 (12)
Krkavec +2 (14)
Waymar -1 (12)
Septa +1 (11)
Krkavec -2 (14) zbytecnost
vubec mi unika, jak muze nekdo hodnottit Mandona Moora negativne. Vyborny bojovnik, a loyalni ke korune (kterou ztelesnovala cersei).
Waymar -1 (9)
Septa -2 (10)
Krkavec +2 (18) (ZoiD to měl špatně, u krkavce měl mít 16)
Waymar +1 (10) za snahu
Septa -1 (9)
Genna -2 (8) Lanniseter
Waymar -1 (9)
Septa -2 (7)
Genna +2 (10)
Waymar -1 (8)
Septa +1 (8)
Genna -2 (8)
Waymar -2 (6)
Septa -1 (7)
Genna +2 (10) - s touhle logikou (tedy, ze je lannister) mi pak neni jasne, proc je v sini vitezu Tyrion a Jaime. To jsou Lannisteri taky, ne?
"Ačkoli byla padesát let provdaná za Freye, zůstala paní Genna až do morku kosti Lannisterka. Docela dost z Lannisterky."
Ano, že je Lannister. A že má proříznutou hubu a je uštěpačně upřímná na věci nic nemění - stejně jako u Jaimeho ;)
Na mě prostě Genna až tak sympaticky nepůsobila. Už ta její nevymáchanost, se kterou prohlásila, že by bylo nejlepší Edmura popravit, protože to její manžel chce a aby Černá ryba zároveň dostal patřičné varování a její lamentace ohledně získání Řekotočí celkově mi byla proti srsti. To už mi byl o něco sympatičtější Daven.