Smutné, a s najväčšou pravdepodobnosťou za to nikto nebude potrestaný... :/
A kdo taky? Ono se dobře ví, proč se to vypalování trávy nemá dělat, ale přesto se to dělá všude možně. Ti lidé tam žijí a pracují proto, že to tam mají rádi a tohle je pro všechny zúčastněné jedna velká noční můra.
Vzpomínám, jak jsme jako malí haranti vypalovali v lese vosy (během několikatýdenního sucha - geniální to počin) a "poněkud" se nám to vymklo z rukou. Naštěstí jsme nakonec oheň s vypětím všech sil utloukli bundama, ale měli jsme z toho stažené zadnice ještě dlouho poté. Někdo nám je měl při té příležitosti seřezat.
veľký smútok, veľká škoda, veľká hlúposť. krásny hrad horí lebo niekto vypaľuje trávu? strašné. vraj bol ten zásah veľmi dobre zvládnutý, podarilo sa zachrániť čo sa dalo, ale aj tak... :(
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás na Twitteru sleduje nějaké ASOIAF roleplay uživatele? Poslední dobou jsem procházela pár účtů a někteří z nich jsou celkem vtipní. Hlavně mě baví @PrinceTommen, @SexyRhaegar, @AryaSheWolf a @GregorPartyDude.
Když se tak v jiném vlákně rozebírá vycpaný Duch, tak mi to nedá - nádherný záběr na vlky. Takhle kdyby nějak vypadala "naše" seriálová smečka. A hlavně kdyby měli trochu větší roli :)
Tedy, nechci tím říct, že bych si zatím na ty seriálové stěžovala. To né. Jen by jich tam mohlo být víc. Ten snímek mi připomněl pasáž v knize, kdy si Rickon hraje se zlovlky na nádvoří Zimohradu.
Když se tak v jiném vlákně rozebírá vycpaný Duch, tak mi to nedá - nádherný záběr na vlky. Takhle kdyby nějak vypadala "naše" seriálová smečka. A hlavně kdyby měli trochu větší roli :)
Tak dnes sem se koukal na tv a narazil sem na Barandově na seriál Borgia. Je to Francouzko - Holandský seriál kde hraje spousta českých herců. Např. Voříšková, Mádl, Táborský, ale taky jeden cizí, ale nám dobře známý - John Bradley - představitel Samwella Tarlyho. Hraje tam jednoho z kardinálů
A co ostatní seriáli? Daryl Dixon?(mimochodem typuji ho na vítěze) Jensen Ackles?(Trochu mi tam chybí Collins jako Castiel) Rick Grimes? (Opět postrádám představitele Shanea)
Mno, těžká volba :) Z Mad Menů jsem zatím viděla jen pilot, ale Don Draper se mi líbil. Steve McGarrett z Hawaii Five-0 je přímo prototyp drsného a přitom pohledného chlapa s duší romantika. A Gibbse, jeho šediny a zarputilost taky zbožnuju. Raylan Givens je "dokonalost" sama (asi by to u mě vyhrál). Z GoT jim tam prostě chybí Jaime. Naopak Jon tam působí jako vtípek. Ostatní seriály jsem neviděla.
Komentáře
Vzpomínám, jak jsme jako malí haranti vypalovali v lese vosy (během několikatýdenního sucha - geniální to počin) a "poněkud" se nám to vymklo z rukou. Naštěstí jsme nakonec oheň s vypětím všech sil utloukli bundama, ale měli jsme z toho stažené zadnice ještě dlouho poté. Někdo nám je měl při té příležitosti seřezat.
vraj bol ten zásah veľmi dobre zvládnutý, podarilo sa zachrániť čo sa dalo, ale aj tak... :(
Ten snímek mi připomněl pasáž v knize, kdy si Rickon hraje se zlovlky na nádvoří Zimohradu.
Z Mad Menů jsem zatím viděla jen pilot, ale Don Draper se mi líbil. Steve McGarrett z Hawaii Five-0 je přímo prototyp drsného a přitom pohledného chlapa s duší romantika. A Gibbse, jeho šediny a zarputilost taky zbožnuju. Raylan Givens je "dokonalost" sama (asi by to u mě vyhrál).
Z GoT jim tam prostě chybí Jaime. Naopak Jon tam působí jako vtípek.
Ostatní seriály jsem neviděla.