Kecáliště

1222325272855

Komentáře

• Mrcel17 napsal(a):

Smutné, a s najväčšou pravdepodobnosťou za to nikto nebude potrestaný... :/

A kdo taky? Ono se dobře ví, proč se to vypalování trávy nemá dělat, ale přesto se to dělá všude možně. Ti lidé tam žijí a pracují proto, že to tam mají rádi a tohle je pro všechny zúčastněné jedna velká noční můra.

Vzpomínám, jak jsme jako malí haranti vypalovali v lese vosy (během několikatýdenního sucha - geniální to počin) a "poněkud" se nám to vymklo z rukou. Naštěstí jsme nakonec oheň s vypětím všech sil utloukli bundama, ale měli jsme z toho stažené zadnice ještě dlouho poté. Někdo nám je měl při té příležitosti seřezat.
  • veľký smútok, veľká škoda, veľká hlúposť. krásny hrad horí lebo niekto vypaľuje trávu? strašné.
    vraj bol ten zásah veľmi dobre zvládnutý, podarilo sa zachrániť čo sa dalo, ale aj tak... :(
  • Máte krásné hrady na Slovensku - ani jsem nevěděl, že jejich tam tolik :-)
  • Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás na Twitteru sleduje nějaké ASOIAF roleplay uživatele? Poslední dobou jsem procházela pár účtů a někteří z nich jsou celkem vtipní. Hlavně mě baví @PrinceTommen, @SexyRhaegar, @AryaSheWolf a @GregorPartyDude.
  • Když se tak v jiném vlákně rozebírá vycpaný Duch, tak mi to nedá - nádherný záběr na vlky. Takhle kdyby nějak vypadala "naše" seriálová smečka. A hlavně kdyby měli trochu větší roli :)

...
  • Tedy, nechci tím říct, že bych si zatím na ty seriálové stěžovala. To né. Jen by jich tam mohlo být víc.
    Ten snímek mi připomněl pasáž v knize, kdy si Rickon hraje se zlovlky na nádvoří Zimohradu.
  • Ta pasáž je naprosto dokonalá (jako skoro všechny s Branem). A úplně nejlepší část z celé ságy je ve Hře o trůny na straně 258 dole.
  • Nejlepší? Kdepak, to měl jen mistr slabou chvilku.
  • Nevada napsal(a):

Když se tak v jiném vlákně rozebírá vycpaný Duch, tak mi to nedá - nádherný záběr na vlky. Takhle kdyby nějak vypadala "naše" seriálová smečka. A hlavně kdyby měli trochu větší roli :)

...

smecka jak ma byt :-) hodne hezka fotka
  • Tak dnes sem se koukal na tv a narazil sem na Barandově na seriál Borgia. Je to Francouzko - Holandský seriál kde hraje spousta českých herců. Např. Voříšková, Mádl, Táborský, ale taky jeden cizí, ale nám dobře známý - John Bradley - představitel Samwella Tarlyho. Hraje tam jednoho z kardinálů
  • Hrozně se mi líbí, jak Wordu pořád překáží, když slovo ser používám jako podstatné jméno. :D
  • Na IMDB mají dneska anketu o nejvíce mužnou postavu ze seriálů. Hra o trůny tam má 3 bojovníky. :-)
  • Tyrion jako mužná postava? :D
  • chodící testosteron :-)
  • Mužná postava se možná počítá podle toho, kolik měla žen. V tomto ohledu si vede Tyrion pravděpodobně dost dobře. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Mužná postava se možná počítá podle toho, kolik měla žen. V tomto ohledu si vede Tyrion pravděpodobně dost dobře. :-)

No, tak třeba v porovnání s Nedem, nebo ještě líp Jonem, určitě. :D
  • I když s Nedem kdovíjak to za války bylo. :-)
  • heavy_head napsal(a):

I když s Nedem kdovíjak to za války bylo. :-)

Jojo, proutník jeden. Wylla, Ašara, rybářova dcera.... :D
  • Tak nejmužněji podle mě v seriálu působil khal Drogo. Jeho postava přímo androgeny přetékala.
  • A co ostatní seriáli? Daryl Dixon?(mimochodem typuji ho na vítěze) Jensen Ackles?(Trochu mi tam chybí Collins jako Castiel) Rick Grimes? (Opět postrádám představitele Shanea)
  • Hodnotí se mužná postava, a kromě jedný jste tu samý chlapi :))
  • Presne, z GoT tam chýba Jaime.
  • Mno, těžká volba :)
    Z Mad Menů jsem zatím viděla jen pilot, ale Don Draper se mi líbil. Steve McGarrett z Hawaii Five-0 je přímo prototyp drsného a přitom pohledného chlapa s duší romantika. A Gibbse, jeho šediny a zarputilost taky zbožnuju. Raylan Givens je "dokonalost" sama (asi by to u mě vyhrál).
    Z GoT jim tam prostě chybí Jaime. Naopak Jon tam působí jako vtípek.
    Ostatní seriály jsem neviděla.
  • Nejmužněji působil Malíček. Sexy mozek...
  • Nejmužněji působil Malíček. Sexy mozek...
    V tom případě je tvým ideálem Sheldon Cooper. Mám pravdu?

Máte krásné hrady na Slovensku - ani jsem nevěděl, že jejich tam tolik :-)
    Hrady a ženy....
  • Ne, George R. R. Paroubek přece :)
  • NO vlastně Shledon Cooper má IQ 185 kdežto Martin Princ (simpsonovi) má IQ ve skutečnosti nenaměřitelných 219
  • V žebříčku mi chybí Derek Wills (Jack Davenport, Smash) a Gannicus (Dustin Clare, Spartacus: GOA, Vengeance)
  • Jen pro silnější žaludky: Je to z roku 2010
    :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi