Sansa Stark

1246717

Komentáře

• Sansa je borka.
  • Lady Sansa napsal(a):

Sansa je borka.

No tak toto od teba nikto nečakal :)
  • Sansa toho moc zatím nepobořila, ale Sophie Turner je hrozná kočka. Už není pod zákonem, už se to smí říkat :)
  • A můžeš mi prosím tě říct čím přesně je taková "borka" zatím je jen nástroj k manipulování co nic neumí, nic neděla a jenom přebírá názory ostatních. Tak hlavně prosím tě napiš proč.
  • Kdo to nepochopil dosud, nepochopí to nikdy. Tady je každé vysvětlování marné.
  • heavy ty jen předpokládáš že se změní a bude z ní intrikánka ale NEZMĚNÍ nestane se nic. Bude to pořád ta stejná naivní husa jako na začátku....
  • Někde jsem četl motto: Řekni mi, co si myslíš o Sanse, a já ti povím, co jsi za člověka.
    Nu, nemyslím si tedy o tobě nic lichotivého, abych pravdu řekl.
  • pročpak? Představ si že by jsi měl doma něco jako Sansu.... to bych si snad hodil mašli....

Tak řekni co si myslíš. Jsem zvědavej.
  • Tohle tady už dlouho nebylo :o))
  • Bylo a ještě ne Já a Heavy :)
  • Nevada: myslíš trollování? To je tady každou chvíli.

EY: Mám? A uneseš to?
  • Jo unesu... Vážně, jen do mě.
  • Jo? Tak se připrav.
    Počkej chvilku, jo?
  • Everett Young napsal(a):

heavy ty jen předpokládáš že se změní a bude z ní intrikánka ale NEZMĚNÍ nestane se nic. Bude to pořád ta stejná naivní husa jako na začátku....

Tomu bych nevěřila. Stačí si její kapitoly (obzvlášť v Hostině) projít pozorně. Pod tou tlustou vrstvou vychování "pravé (čti:naivní a hloupé)" dámy je docela chytrá holka. Problém je spíš v tom, že ta vrstva vychování křupe velmi pozvolna (i když občas skrz probleskne rozum) a Sansa se (možná jen podvědomě) pořád snaží držet aspoň zbytku těch svých zkreslených představ a to i když už jí dochází, že jí nezbyde nic jiného, než se smířit s realitou (úvahy Malíček/Petyr).
  • ouha to bude na dlouho? čichám čichám čertovinu :)
  • heavy_head napsal(a):

Nevada: myslíš trollování? To je tady každou chvíli.

Né. Souboj o Sansu :)
  • Né. Souboj o Sansu :)
    Ne to neni souboj to ať si jí klidně nechá já jí nechci :)
  • Souboj není vždycky jen o přízeň sličné dámy. Souboj může být i kvůli "urážce" mezi jejím ctitelem a odpůrcem ;)
  • Heavy_Head nějak dlouho nepíše. Asi hledal na Sanse něco zajímavého a usnul :)
  • Ještě pořád čekáš?
  • Tak jen čekej. Kdo si počká, ten se dočká.
  • tak pořád nic?
  • Intrikánů už je v Písní dost, takže pokud zůstane Sansa naivní, nic se neděje. Sice ji pak hrozí časné úmrtí, ale Martin nešetří ani ty nejprotřelejší charaktery.
  • Tak Head už asi teď večer nic kostruktivního nevymyslí :(
  • Moudrý klobouk by nevěděl, jestli ji šoupnout do nebelvíru nebo havraspáru. Tak je to.
  • Nikdy jsem ji jako postavu neměl rád, ale pomalu se přikláním k názoru, že si hodila "základku" od Cersei, "střední a výšku" od Malíčka a pak bude hodně nebezpečnej hráč.....:))))
  • P3ZI: No něco by se v rámci sebezáchovy naučit měla, ale od paranoidní blbky Cersei rozhodně ne. V prvních dvou knížkách se mi nelíbilo její líčení jako princezničky vychovaný k pomalu absolutní bezmocnosti (ne, netvrdím, že to byla její chyba, spíš jejích rodičů). Na druhou stranu od ní nejspíš někteří čekají úplnou změnu osobnosti. Sansa nikdy nebude bezohlednej hráč bez špetky empatie a ani bych nechtěla, aby taková byla. S trochou štěstí jí ale budou stačit jedno dvě správně načasovaný rozhodnutí. Nevím, do jaký míry si její "ochránce" uvědomuje, že i tahle jeho loutka nemusí jednat podle toho, jak od ní očekává.
  • svoa00 napsal(a):

... Sansa nikdy nebude bezohlednej hráč bez špetky empatie a ani bych nechtěla, aby taková byla. ...

Sansa je pořád Stark. Sice to většinou není vidět, ale masakrování nepřátel (ať už přímo, nebo intrikami) od ní snad nikdo nečeká?!
  • Podle mne Sansa už nebude taková hloupá husa jako dřív. To že jí před očima její milý nechá zabít otce, vyhrožuje jí zabitím jí i jejích bratrů a zametá si s ní chodník jí určitě muselo nějak poznamenat.
    A až pozná, že i Malíček jí jen využívá tak to pro ní bude poslední kapka tak už nebude taková milá princeznička.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi