Miss Utahraptor: Ygritte jako postavu nemám moc ráda (ano tady se projevuje jistá závist), ale její herečka je strašně krásná (éterická, nádherná), taková rusá víla :)
Elanne, Krisa: Ale ujme se to. Jon ví, že nic neví. Melisandra ví, že Jon nic neví. Všichni si aspoň pamatujem, že pokud se v místnosti nachází osoba, která je úplně mimo mísu, bude se stoprocentně jmenovat Jon. :D
Já nejsem moc velký fanda Jona, takže jsem měl Ygritte docela rád. Když pak Jonovi říkala naposledy že nic neví. Bylo mi víc smutno než když mladému vlkovy přišívali novou hlavu. V seriálu se na ni moc těším :-)
Takhle jsem si představoval spíš Fialku než Ygritte. Jak psal Thule - drsnější. Fialku sem bral jako takovou milou mladou roztomilou slečnu :) Zbytek osazenstva výbornej. Bál jsem se o Margaery, ale Natalie Dormer tam vypadá vážně dobře.
Ygritte je krásná, na divošku možná příliš jemná než jak jsem si jí představovala, ale třebas to chováním a hraním vyrovná. Už se na ní těším v seriálu.
Na http://pinterest.com/icefirecz/ si pohrávám s hračičkou jménem Pinterest - jednoduché vytváření galerií. Líbí se mi to, takže můžete čekat, že to tam budu aktualizovat. Pokud byste chtěli nějak participovat, lajkovat, komentovat tam, bohužel je třeba přihlášení, zdá se mi.
Komentáře
Jen ji trochu kazí Weiss :o))
Zbytek osazenstva výbornej. Bál jsem se o Margaery, ale Natalie Dormer tam vypadá vážně dobře.
Po menším průzkumu internetem jsem našel dva obrázky, které dobře odpovídají mojí představě Ygritte:
-autor/ka (tvé první Ygritte) má parádní ilustrace (krom Písně i k HP).
galerie na DA
(Jedna z mích oblíbených.)
(Prý to trvalo jedenáct a půl hodiny!)
A odkaz na průběh práce.
Úžasné.